Δήμος Ναυπακτίας: Την Τρίτη 22/9 η πρώτη συνάντηση για την Παιδική Χορωδία

16:39 - 21/09/2020

AgrinioPress Δήμος Ναυπακτίας: Την Τρίτη 22/9 η πρώτη συνάντηση για την Παιδική Χορωδία Ο Δήμος Ναυπακτίας ενημερώνει ότι, την Τρίτη, 22 Σεπτεμβρίου 2020 και ώρα 17:00, πραγματοποιείται στο κτήριο Τσώνη (παραλία Ψανής), η πρώτη συνάντηση της Παιδικής Χορωδίας για τη φετινή μουσική χρονιά. Η συνάντηση είναι ανοικτή για όλους τους γονείς που επιθυμούν να εγγράψουν τα παιδιά τους στη Χορωδία και κατά τη διάρκεια αυτής θα τεθούν τα … Δήμος Ναυπακτίας: Την Τρίτη 22/9 η πρώτη συνάντηση για την Παιδική Χορωδία AgrinioPress

Διαβάστε Περισσότερα στο agriniopress.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Την Τρίτη η 1η συνάντηση για την Παιδική Χορωδία Ναυπακτίας

Ο Δήμος Ναυπακτίας ενημερώνει με ανακοίνωση του ότι, την Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2020 στις 17:00, θα πραγματοποιηθεί στο κτήριο Τσώνη (παραλία Ψανής), η πρώτη συνάντηση της Παιδικής Χορωδίας για τη φετινή μουσική χρονιά.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Την Τρίτη η πρώτη συνάντηση της Παιδικής Χορωδίας Δήμου Ναυπακτίας

Την Τρίτη, 22 Σεπτεμβρίου 2020 και ώρα 17:00, θα πραγματοποιηθεί στο κτήριο Τσώνη (παραλία Ψανής), η πρώτη συνάντηση της Παιδικής Χορωδίας του δήμου Ναυπακτίας για τη φετινή μουσική χρονιά. Η συνάντηση είναι ανοικτή για όλους τους γονείς που επιθυμούν να εγγράψουν τα παιδιά τους στη Χορωδία και κατά τη διάρκεια αυτής θα τεθούν τα εξής ... The post Την Τρίτη η πρώτη συνάντηση της Παιδικής Χορωδίας Δήμου Ναυπακτίας appeared first on AgrinioNews.

Διαβάστε το στο agrinionews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ agriniopress.gr

Παναιτώλιο: Έριξαν μπάζα στις αρδευτικές διώρυγες Δ7 και Δ11

Ο Εμπορικός Σύλλογος Αγρινίου καλεί στην απεργιακή συγκέντρωση της 17ης Απριλίου

Ευρωεκλογές 2024: Αυτοί είναι οι 42 υποψήφιοι ευρωβουλευτές της Νέας Δημοκρατίας

Παναιτωλικός: Χωρίς τρεις η αποστολή για Αστέρα

Συνέχισε την κόντρα με Μικρούτσικο ο Light: «Τον γκούγκλαρα αλλά διαπίστωσα ότι ήταν ο Θάνος, ο Ανδρέας δεν έχει επίπεδο» (video)

Μητροπολίτης Δαμασκηνός: «Έχουμε χρέος να αντιστεκόμαστε στην κάθε είδους αδικία»