Κρίσιμες παρεμβάσεις του ΥπΑΑΤ, Μ. Βορίδη στο Συμβούλιο Υπουργών Γεωργίας της ΕΕ για την προώθηση της μεταρρύθμισης της ΚΑΠ μετά το 2020

10:55 - 22/09/2020

Ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Μάκης Βορίδης συμμετείχε στην τακτική σύνοδο του Συμβουλίου Υπουργών Γεωργίας και Αλιείας που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου στις Βρυξέλλες με θέμα την προώθηση της μεταρρύθμισης της Κοινής Αγροτικής Πολιτικής μετά το 2020. Ο κ. Βορίδης κατά τη διάρκεια της παρέμβασής του επανέλαβε τη θέση της χώρας μας για αποδοχή της εθελοντικής εφαρμογής των οικολογικών σχημάτων (eco-schemes) αποσαφηνίζοντας ωστόσο ... The post Κρίσιμες παρεμβάσεις του ΥπΑΑΤ, Μ. Βορίδη στο Συμβούλιο Υπουργών Γεωργίας της ΕΕ για την προώθηση της μεταρρύθμισης της ΚΑΠ μετά το 2020 appeared first on e-ptolemeos.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο e-ptolemeos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ e-ptolemeos.gr

Κάλαντα από τη χορωδία εθελοντών του Ερυθρού Σταυρού Κοζάνης  στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο και την κεντρική πλατεία

“ΕΛΠΙΔΑ” – Γεωργία Ζεμπιλιάδου: Η τοπική κοινωνία και η θεσμική στάση της Αντιπολίτευσης απέτρεψαν την καταστροφή των Καμβουνίων !

Το “κοινωνικό της πρόσωπο” δείχνει και εφέτος η ΕΣΕΠΗΜΒΕ!

Γ’ Εθνική: Αποτελέσματα, βαθμολογία και επόμενη αγωνιστική

Το ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ 2025 έχει ξεκινήσει – Η Αξιόπιστη Λύση είναι ΠΙΣΤΟΦΙΔΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ

Πραγματοποιήθηκε το “Εργαστήρι της Αγάπης” στον Ι.Ν. Αγίου Στεφάνου Πτολεμαΐδας (Φωτογραφίες)