GNTM 3: Η εμφάνισή παίκριας στο ID Catwalk που άφησε τους κριτές με ανοιχτό το στόμα (βίντεο)

19:23 - 22/09/2020

Με το στόμα ανοιχτό άφησε, τη Δευτέρα (21/09), τους τέσσερις κριτές του «GNTM 3» η εμφάνιση της Ίριδας στο ID Catwalk. Με την ιδιαίτερη στιλιστική επιλογή της, έκανε πασαρέλα πάνω στις πουέντ της και οι κριτές έμειναν άφωνοι! «Θέλω να βάλω τα κλάματα και δεν μου πάει», σχολίασε η Ζενεβιέβ. Ανάλογο ενθουσιασμό έδειξαν και οι υπόλοιποι coaches. Υπήρξαν επιφωνήματα θαυμασμού και ιδιαίτερα κολακευτικά σχόλια. Oπως ήταν φυσικό, η Ιρις Κωνσταντίνα πέρασε, χωρίς δεύτερη σκέψη, στην επόμενη φάση. Μάλιστα, δεν χρειάστηκε να ξαναμπεί στην αίθουσα για να της το ανακοινώσουν! Η 25χρονη χορεύτρια είχε λάβει μέρος και στο περσινό GNTM, ωστόσο κόπηκε στα bootcamps. «Δεν ήμουν τόσο έτοιμη να έρθω και δεν το ήθε

Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ pronews.gr

Οι μουλάδες της Τεχεράνης «φλερτάρουν» με τον Μπάιντεν κατά της Ρωσίας! - Δεν δέχονται ρωσικό αίτημα για εγγυήσεις

Οι 5+1 τρόποι για να μη μαυρίζουν οι μπανάνες

Με αυτόν τον τρόπο θα διατηρήσετε τη φέτα για μήνες

Το καθεστώς του Κιέβου επιβεβαίωσε το θάνατο μέλους της διαπραγματευτικής του ομάδας: Αρνείται ότι τον εκτέλεσε

Πρόεδρος των Ελλήνων της Ουκρανίας: «Ο Πούτιν διαπράττει γενοκτονία κατά Ουκρανών και Ελλήνων»

Κορωπί: Άνοιξε νέος κύκλος ερευνών & καταθέσεων για την εξαφάνιση της Άρτεμις