#Ζενεβιέβ

First Dates – Έχασε το στοίχημα, βρέθηκε στην εκπομπή και τα ‘πήρε η Ζενεβιέβ: «Θα τσαντιστώ»

zappit.gr
Με διαφορετικό κίνητρο, όπως φρόντισε να προδώσει ο ίδιος νωρίς νωρίς, βρέθηκε στο First Dates, το βράδυ της Πέμπτης, ο […] The post First Dates – Έχασε το στοίχημα, βρέθηκε στην εκπομπή και τα ‘πήρε η Ζενεβιέβ: «Θα τσαντιστώ» appeared first on Zappit.
00:00 12/04/2024

Η Ζενεβιέβ και η Πηνελόπη Αναστασοπούλου βρέθηκαν μαζί στο πιο αναπάντεχο μέρος

queen.gr
Η Πηνελόπη και η Ζενεβιέβ έκαναν ένα refresh στα μαλλιά τους.Περισσότερα...
09:17 06/04/2024

Το First Dates με την Ζενεβιέβ Μαζαρί κάνει πρεμιέρα με τον δεύτερο του κύκλο

zappit.gr
Το First Dates, το «τηλεοπτικό» διάσημο εστιατόριο, που άνοιξε τις πόρτες του και στην Ελλάδα, μετά από 19 χώρες όπου […] The post Το First Dates με την Ζενεβιέβ Μαζαρί κάνει πρεμιέρα με τον δεύτερο του κύκλο appeared first on Zappit.
20:00 05/04/2024

Ζενεβιέβ Μαζαρί για My Style Rocks: «Αν δεν έχει να κάνει με concept φωτογράφισης, δεν με νοιάζει τι φοράς»

Newsit
Η Ζενεβιέβ Μαζαρί μίλησε στον Αλέξανδρο Ρούτα και στην εκπομπή «I Love  Σου Κου» και αναφέρθηκε στις τηλεοπτικές προτάσεις που έχει δεχτεί, στο δοκιμαστικό που έκανε για το My Style Rocks αλλά και στην φίλη της Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Μιλώντας στην κάμερα του ΑΝΤ1, η Ζενεβιέβ Μαζαρί είπε μεταξύ άλλων για το δοκιμαστικό στο My Style ... Περισσότερα To άρθρο Ζενεβιέβ Μαζαρί για My Style Rocks: «Αν δεν έχει να κάνει με concept φωτογράφισης, δεν με νοιάζει τι φοράς» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
16:00 16/03/2024

Ζενεβιέβ Μαζαρί: "Μακάρι να βγει το GNTM γιατί μου λείπει"

Παραπολιτικά
«Αν επέστρεφε το GNTM θα προτιμούσα να είχα τη θέση του art director που είναι πίσω από τις κάμερες. Η Ηλιάνα μου αρέσει πολύ σαν παρουσιάστρια» αναφέρει η Ζενεβιέβ Μαζαρί - Δείτε το βίντεο με όλα όσα δήλωσε για το GNTM
10:00 13/03/2024

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί μιλά για τον γάμο της, τους καυγάδες με τον σύζυγο και το My Style Rocks

koolnews.gr
Η Ζενεβιέβ Μαζαρί, η γοητευτική fashionista και αυστηρή κριτής του GNTM, άνοιξε την καρδιά της σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη, μιλώντας για τον 17χρονο γάμο της, τα μυστικά για να διατηρεί ζωντανή τη φλόγα στη σχέση της, αλλά και για την εμπειρία της στο My Style Rocks. «Σε έναν καβγά θα κάνει πίσω […] The post Η Ζενεβιέβ Μαζαρί μιλά για τον γάμο της, τους καυγάδες με τον σύζυγο και το My Style Rocks appeared first on Koolnews.gr.
09:58 13/03/2024

Ζενεβιέβ Μαζαρί: «Έχουμε γκέι ζευγάρια στο First Dates, αλλά μη βάζουμε ταμπέλες»

zappit.gr
Στην εκπομπή «Γειά σου» και τον Ισίδωρο Φίκαρη μίλησε η Ζενεβιέβ Μαζαρί. Η παρουσιάστρια απάντησε, μεταξύ άλλων, και για το […] The post Ζενεβιέβ Μαζαρί: «Έχουμε γκέι ζευγάρια στο First Dates, αλλά μη βάζουμε ταμπέλες» appeared first on Zappit.
15:00 24/02/2024

Λίγο πριν την πρεμιέρα στο First Dates είχαμε γενέθλια και ο «barman της καρδιάς μας» γέμισε ευχές

queen.gr
Ο Τάσος Τσιλίκουνας είχε γενέθλια ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου και το γιόρτασε στο αγαπημένο bar του First Dates, με την οικοδέσποινα Ζενεβιέβ να του τραγουδάει το «Ηappy Birthday».Περισσότερα...
16:09 15/02/2024

First Dates: Πότε θα βγει τελικά στον αέρα;

youfly.com
Μπορεί το τρέιλερ για δήλωση συμμετοχών να βγήκε στον αέρα του STAR, όμως όλα δείχνουν πως δεν θα δούμε το First Dates με τη Ζενεβιέβ Μαζαρί πριν από τον Μάιο! The post First Dates: Πότε θα βγει τελικά στον αέρα; appeared first on Youfly.
19:58 06/01/2024

«Όλοι εμείς πουλιά», από τις 22 Δεκεμβρίου, στο Εθνικό Θέατρο

tilegrafimanews.gr
Εθνικό Θέατρο: Το βραβευμένο έργο του Λιβανοκαναδού συγγραφέα, σκηνοθέτη και ηθοποιού Ουαζντί Μουαουάντ «Όλοι εμείς πουλιά» ανεβαίνει στη σκηνή «Νίκος Κούρκουλος» του Εθνικού θεάτρου, από τις 22 Δεκεμβρίου. Το έργο πραγματεύεται την έννοια της ταυτότητας ως στοιχείο αυτοπροσδιορισμού, αλλά και ως κίνδυνο εγκλωβισμού μέσα σε δύσκαμπτα πλαίσια που μας έχουν επιβληθεί από την καταγωγή, τη θρησκεία, τις παραδόσεις, την οικογένεια και τον εαυτό μας. Ο Εϊτάν, Γερμανοεβραίος φοιτητής Γενετικής στο Πανεπιστήμιο Κολούμπια, γνωρίζει και ερωτεύεται τη Γουαχίντα, Αμερικανίδα φοιτήτρια αραβικής καταγωγής. Η σχέση τους συναντά την εχθρότητα της εβραϊκής οικογένειας του Εϊτάν. Το ταξίδι του ζευγαριού στο Ι
08:46 11/12/2023

First Dates: Ξεκινούν τα γυρίσματα – Στο στούντιο ξανά η Ζενεβιέβ Μαζαρί

koolnews.gr
Το δημοφιλές ρομαντικό ριάλιτι “First Dates” έχει επίσημα λάβει το “πράσινο φως” για την παραγωγή ενός νέου κύκλου επεισοδίων, με την παρουσιάστρια Ζενεβιέβ Μαζαρί να αναλαμβάνει και πάλι τον ρόλο της οικοδέσποινας. Η επιστροφή του εκπομπής προκαλεί ήδη ενθουσιασμό μεταξύ των θαυμαστών της, καθώς η Μαζαρί έχει καταφέρει να κερδίσει τις καρδιές του κοινού με […] The post First Dates: Ξεκινούν τα γυρίσματα – Στο στούντιο ξανά η Ζενεβιέβ Μαζαρί appeared first on Koolnews.gr.
09:58 07/12/2023

Ζενεβιέβ Μαζαρί για Βίκυ Καγιά: «Με κάποιες σχέσεις δεν τα κατάφερα, προχωράω μπροστά»

govastileto.gr
Η Ζενεβιέβ Μαζαρί με αφορμή τα γυρίσματα του δεύτερου κύκλου του «First Dates» έδωσε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «I Love Sou Kou» του ΑΝΤ1. Μέσα σε όλα η παρουσιάστρια μίλησε για την συμμετοχή στο GNTM αλλά και την σχέση της με την Βίκυ Καγιά. «Μου λείπει το GNTM σαν τηλεθεάτρια, γιατί το έβλεπα και […]
16:00 26/11/2023

Ζενεβιέβ Μαζαρί: Της λείπει το GNTM, η Βίκυ Καγιά όμως;

koolnews.gr
Η Ζενεβιέβ Μαζαρί, γνωστή παρουσιάστρια του πολύ δημοφιλούς προγράμματος First Dates, βρέθηκε στο επίκεντρο της εκπομπής «I love Σου Κου» του ΑΝΤ1, όπου συναντήθηκε με τον δημοσιογράφο Αλέξανδρο Ρούτα. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, η Μαζαρί εκφράστηκε για διάφορα θέματα, μεταξύ των οποίων την απουσία του προγράμματος GNTM από την φετινή τηλεοπτική σεζόν, καθώς και […] The post Ζενεβιέβ Μαζαρί: Της λείπει το GNTM, η Βίκυ Καγιά όμως; appeared first on Koolnews.gr.
21:58 25/11/2023

Ζενεβιέβ Μαζαρί: «Κάθε σχέση σου δίνει ένα μάθημα, προχωράω μπροστά» – Η απάντηση για την Βίκυ Καγιά

tlife.gr
Η Ζενεβιέβ Μαζαρί έκανε τις νέες της δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής I Love Sou Kou To άρθρο Ζενεβιέβ Μαζαρί: «Κάθε σχέση σου δίνει ένα μάθημα, προχωράω μπροστά» – Η απάντηση για την Βίκυ Καγιά δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
20:09 25/11/2023

Ζενεβιέβ Μαζαρί: «Χαίρομαι όταν φλερτάρουν τον σύζυγό μου, αλλά σφίγγομαι και λίγο»

zappit.gr
Στην εκπομπή «Fay’s Time» και τη Σοφία Ραφτοπούλου μίλησε η Ζενεβιέβ Μαζαρί, η οποία απάντησε για το First Dates, τη […] The post Ζενεβιέβ Μαζαρί: «Χαίρομαι όταν φλερτάρουν τον σύζυγό μου, αλλά σφίγγομαι και λίγο» appeared first on Zappit.
14:00 20/11/2023

Τι τρέχει με το First dates στο STAR; Πότε θα ξαναδούμε τη Ζενεβιέβ Μαζαρί

koolnews.gr
Το γνωστό dating show “First Dates”, με παρουσιάστρια τη Ζενεβιέβ Μαζαρί, βρίσκεται σε αβεβαιότητα σχετικά με τη συνέχεια του στο πρόγραμμα του STAR για το δεύτερο μισό της τηλεοπτικής σεζόν. Το show, το οποίο είχε προβλεφθεί να επιστρέψει στις οθόνες μας μετά την καλοκαιρινή παύση, δεν έχει ακόμη λάβει το πράσινο φως για την έναρξη […] The post Τι τρέχει με το First dates στο STAR; Πότε θα ξαναδούμε τη Ζενεβιέβ Μαζαρί appeared first on Koolnews.gr.
17:58 05/11/2023

Χάλοουιν: Οι καλύτερες μεταμορφώσεις των celebrities φέτος

okmag.gr
Tο Χάλοουιν η spooky γιορτή των Αμερικανών έφτασε. Το έθιμο έχει ήδη έρθει και στην Ελλάδα με επιτυχία. Οι celebriries βρίσκουν την ευκαιρία να ρωτήσουν «φάρσα ή κέρασμα;» αλλά και να ντυθούν μ ε τις πιο τρομακτικές στολές. Δείτε τις πιο επιτυχημένες εμφανίσεις που ξεχωρίσαμε φέτος. Η Ζενεβιέβ Μαζαρί ντύθηκε Μορτίσια Άνταμς από την ταινία […] The post Χάλοουιν: Οι καλύτερες μεταμορφώσεις των celebrities φέτος appeared first on OK! Magazine.
14:58 28/10/2023

Βίκυ Καγιά – Ζενεβιέβ Μαζαρί: Στην ίδια εκδήλωση μετά την «κόντρα» τους – Δες φωτογραφίες

tlife.gr
Η Βίκυ Καγιά μπορεί να πήρε την απόφαση να αποχωρήσει από το Star και να σταματήσει To άρθρο Βίκυ Καγιά – Ζενεβιέβ Μαζαρί: Στην ίδια εκδήλωση μετά την «κόντρα» τους – Δες φωτογραφίες δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
19:09 26/10/2023

Βίκυ Καγιά για Ζενεβιέβ Μαζαρί: Κάνω unfollow ανθρώπους που μιλάνε άσχημα για μένα

ProtoThema.gr
Κάνω unfollow ανθρώπους με τους οποίους δεν έχουμε σχέση, δήλωσε το μοντέλο
17:00 24/10/2023

Η Βίκυ Καγιά στο kick off party του Madwalk – Η αποχή από την τηλεόραση, το Shopping Star και η Ζενεβιέβ Μαζαρί

govastileto.gr
Η Βίκυ Καγιά που θα είναι η παρουσιάστρια του φετινού Madwalk, το βράδυ της Δευτέρας 23/10 έδωσε το παρών στο Kicko-Off Party που διοργανώθηκε λίγες ημέρες πριν τη μεγάλη γιορτή μόδας. H μεγαλύτερη γιορτή της μόδας και της μουσικής έρχεται τη Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2023, για 13η χρονιά. Το Madwalk αποτελεί το πιο λαμπερό show […]
10:00 24/10/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load