Κορονοϊός: Βρήκαν το αδύναμο σημείο του; Σπουδαία ανακάλυψη που γεννά ελπίδες

19:35 - 22/09/2020

Κορονοϊός: Βρήκαν το αδύναμο σημείο του; Σπουδαία ανακάλυψη που γεννά ελπίδες 22/09/2020 Μπροστά σε μια ανακάλυψη που δημιουργεί ελπίδες για την θεραπεία του κορονοϊού βρίσκονται οι επιστήμονες. Σύμφωνα με όσα δημοσιοποιήθηκαν σήμερα, βρήκαν ένα αδύναμο σημείο στις ακίδες πρωτεΐνης του κορονοϊού.  Το αδύναμο αυτό σημείο αν προσπαθήσει να το περιγράψει κανείς είναι σαν μια υποδοχή στην επιφάνεια του ιού στην οποία μπορούν να εγχυθούν αντιικά φάρμακα με αποτέλεσμα να ανακόπτουν την πορεία του πριν εισέλθει στα ανθρώπινα κύτταρα. Το Πανεπιστήμιο του Μπρίστολ που ηγήθηκε της έρευνας είπε ότι τα ευρήματα μπορεί να αλλάξουν τα πάντα στην μάχη ενάντια στον κορον

Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κορονοϊός: Βρήκαν το αδύναμο σημείο του; Σπουδαία ανακάλυψη που γεννά ελπίδες

Μια υποδοχή στην επιφάνεια του κορονοϊού μπορεί σύμφωνα με τους The post Κορονοϊός: Βρήκαν το αδύναμο σημείο του; Σπουδαία ανακάλυψη που γεννά ελπίδες appeared first on Newsitamea.gr.

Διαβάστε το στο newsitamea.gr

Κορονοϊός: Σπουδαία ανακάλυψη που γεννά ελπίδες – Βρέθηκε το αδύνατο σημείο του;

Μια υποδοχή στην επιφάνεια του κορονοϊού μπορεί σύμφωνα με τους επιστήμονες να γίνει ο τρόπος να To άρθρο Κορονοϊός: Σπουδαία ανακάλυψη που γεννά ελπίδες – Βρέθηκε το αδύνατο σημείο του; δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Κορωνοϊός : Βρήκαν το αδύναμο σημείο του; Σπουδαία ανακάλυψη που γεννά ελπίδες

Μια υποδοχή στην επιφάνεια του κορωνοϊού μπορεί σύμφωνα με τους επιστήμονες να γίνει ο τρόπος να νικηθεί. Η έρευνα δημοσιεύθηκε στο περιοδικό Science και θεωρείται σπουδαία επιστημονική ανακάλυψη.

Διαβάστε το στο to10.gr

Κορονοϊός: Βρήκαν το αδύναμο σημείο του; Σπουδαία ανακάλυψη που γεννά ελπίδες

Μια υποδοχή στην επιφάνεια του κορονοϊού μπορεί σύμφωνα με τους επιστήμονες να γίνει ο τρόπος να νικηθεί. Η έρευνα δημοσιεύθηκε στο περιοδικό Science και θεωρείται σπουδαία επιστημονική ανακάλυψη. Μια υποδοχή στην επιφάνεια του κορονοϊού μπορεί σύμφωνα με τους επιστήμονες να γίνει ο τρόπος να νικηθεί. Η έρευνα δημοσιεύθηκε στο περιοδικό Science και θεωρείται σπουδαία επιστημονική […] The post Κορονοϊός: Βρήκαν το αδύναμο σημείο του; Σπουδαία ανακάλυψη που γεννά ελπίδες appeared first on ΛΑΜΙΑ FM-1 Ειδήσεις από την Στερεά Ελλάδα και όλο τον κόσμο.

Διαβάστε το στο lamiafm1.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ filathlos.gr

Φαλ: «Δεν τα παρατήσαμε και είμαι περήφανος»

Η πανηγυρική φωτογραφία των αδελφών Αγγελόπουλων στη Βαρκελώνη

Αλμέιδα: «Σε μία ώρα θα αρχίσω να δουλεύω για το επόμενο ματς »

Σπουδαίο «διπλό» και πρώτο βήμα για το Βερολίνο για τον Ολυμπιακό!

Πρόβλημα με Πετρούσεφ στον Ολυμπιακό

Κάνααν: «Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για το επόμενο βήμα»