#Βρετανία

Βρετανία: Βαριές κατηγορίες για το ρωσικό πετρέλαιο – Πώς «βοηθά» τη Μόσχα στον πόλεμο κατά του Κιέβου

in.gr
Η Global Witness κατηγορεί τη Βρετανία για «ξέπλυμα» ρωσικού πετρελαίου που υπονομεύει την αντίσταση της Ουκρανίας στη Ρωσία
07:01 25/04/2024

RCH 155: Γερμανία και Βρετανία ανακοίνωσαν την απο κοινού ανάπτυξη συστημάτων πυροβολικού

onalert.gr
O Όλαφ Σολτς και ο Ρίσι Σούνακ ανακοίνωσαν σήμερα την από κοινού ανάπτυξη τηλεκατευθυνόμενων συστημάτων πυροβολικού των 155 χιλιοστών (RCH 155). The post RCH 155: Γερμανία και Βρετανία ανακοίνωσαν την απο κοινού ανάπτυξη συστημάτων πυροβολικού appeared first on OnAlert.
20:28 24/04/2024

Project VORIA: Παρουσιάστηκαν τα σχέδια για τον νέο πόλο ψυχαγωγίας και φιλοξενίας της Αθήνας

Newsit
Τα επίσημα σχέδια και τη στρατηγική της για το Project VORIA, παρουσίασε σήμερα (24.4.2024) η North Star Entertainment στο πλαίσιο συνέντευξης τύπου που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία. Πρόκειται για μία επένδυση ύψους 250 εκατ. ευρώ μέσω της οποίας θα δημιουργηθεί ο νέος προορισμός ψυχαγωγίας και φιλοξενίας στο Μαρούσι, σύμφωνα με τα επίσημα σχέδια της ... Περισσότερα To άρθρο Project VORIA: Παρουσιάστηκαν τα σχέδια για τον νέο πόλο ψυχαγωγίας και φιλοξενίας της Αθήνας δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
20:01 24/04/2024

Κοινό εξοπλιστικό πρόγραμμα για τη στήριξη της Ουκρανίας ανακοίνωσαν Σολτς και Σούνακ

Cnn.gr
Την στενή συνεργασία Γερμανίας-Βρετανίας, ειδικά στον τομέα της ασφαλείας, επαναβεβαίωσαν ο καγκελάριος Όλαφ Σολτς και ο πρωθυπουργός Ρίσι Σούνακ, ανακοινώνοντας νωρίτερα σήμερα την από κοινού ανάπτυξη τηλεκατευθυνόμενου οβιδοβόλου για μελλοντικές…Περισσότερα...
19:37 24/04/2024

Βρετανία: “Επεισόδιο” με μαχαίρι σε σχολείο – Ενεπλάκησαν δύο μαθήτριες

el.gr
Τρεις άνθρωποι τραυματίστηκαν σε ένα επεισόδιο σε σχολείο της Ουαλίας και ένα πρόσωπο συνελήφθη, ανακοίνωσε η αστυνομία, διευκρινίζοντας ότι δεν αναζητά άλλους υπόπτους. Το άρθρο Βρετανία: “Επεισόδιο” με μαχαίρι σε σχολείο – Ενεπλάκησαν δύο μαθήτριες εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
19:12 24/04/2024

Γερμανία – Βρετανία: Πράσινο φως για κοινό εξοπλιστικό πρόγραμμα για την Ουκρανία – Αμετανόητος για τα Taurus ο Σολτς

documentonews.gr
Τη στενή συνεργασία Γερμανίας-Βρετανίας, ειδικά στον τομέα της ασφαλείας, επαναβεβαίωσαν ο καγκελάριος Όλαφ Σολτς και ο πρωθυπουργός Ρίσι Σούνακ, ανακοινώνοντας… Το άρθρο Γερμανία – Βρετανία: Πράσινο φως για κοινό εξοπλιστικό πρόγραμμα για την Ουκρανία – Αμετανόητος για τα Taurus ο Σολτς εμφανίστηκε πρώτα στο Documento.
19:10 24/04/2024

Μαθήτριες έβγαλαν μαχαίρι σε σχολείο στην Ουαλία - Τουλάχιστον 3 τραυματίστηκαν

Newsit
Τουλάχιστον 3 άτομα τραυματίστηκαν σε ένα επεισόδιο σε σχολείο της Ουαλίας όπως ανακοίνωσε η αστυνομία, μετά από άγριο αιματηρό καυγά 2 μαθητριών. Ο πρωθυπουργός της Βρετανίας Ρίσι Σούνακ δήλωσε «σοκαρισμένος» από το γεγονός που σημειώθηκε στο σχολείο Άμαν Βάλεϊ του Άμανφορντ, στη νότια Ουαλία. Στην ανάρτησή του στο Χ ευχαρίστησε την αστυνομία και τις υπηρεσίες ... Περισσότερα To άρθρο Μαθήτριες έβγαλαν μαχαίρι σε σχολείο στην Ουαλία - Τουλάχιστον 3 τραυματίστηκαν δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
18:03 24/04/2024

Νικόλας Φαραντούρης: Περιοδεία στους απόδημους Έλληνες στις ΗΠΑ και τη Βρετανία

olympia.gr
Στις Ηνωμένες Πολιτείες μεταβαίνει ο Σύμβουλος Ευρωπαϊκής Πολιτικής του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ και υποψήφιος Ευρωβουλευτής Νικόλας Φαραντούρης, 24-26 Απριλίου για επαφές με την ομογένεια και τους Έλληνες αποδήμους. Στο πλαίσιο της επίσκεψής του θα πραγματοποιήσει συναντήσεις με μέλη του Κογκρέσου και της Γερουσίας, μέλη ομογενειακών οργανώσεων και επιστημονικών ενώσεων σε Ουάσιγκτον και Τέξας, ενώ θα […] Νικόλας Φαραντούρης: Περιοδεία στους απόδημους Έλληνες στις ΗΠΑ και τη Βρετανία - olympia
17:28 24/04/2024

Νέο μέτωπο στην κόντρα Μητσοτάκη – Μαρινάκη! Από το στενό περιβάλλον του εφοπλιστοί οι «ηθικοί αυτουργοί» στη δολοφονία Λυγγερίδη

tilegrafimanews.gr
ΘΑΝΑΤΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΡΕΝΤΗ: Σε νέα φάση πέρασε η σφοδρή σύγκρουση της κυβέρνησης με τον Ε.Μαρινάκη καθώς έμμεσα η δικογραφία που έχει σχηματιστεί «δείχνει» το στενό του περιβάλλον ως ηθικούς αυτουργούς στη δολοφονία του αδικοχαμένου αστυνομικού των ΜΑΤ Γ.Λυγγερίδη στα επεισόδια στο Ρέντη. Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από το tilegrafimanews.gr Στη δικογραφία αναλύεται η επιχειρησιακή δομή της «εγκληματικής οργάνωσης» η οποία περιλαμβάνει τα ηγετικά μέλη, τους αποκαλούμενους «μεγάλους» της Θύρας 7, και τους αποκαλούμενους «μικρούς» (οι λεγόμενοι «footsoldiers» όπως τους αποκαλούν στην Βρετανία), που χρησιμοποιούνται κυρίως ως δύναμη κρούσης της οργάνωσης. Σύμφωνα με τα συμπεράσματα των ανακρ
13:47 24/04/2024

Βρετανία: Ανεξέλεγκτα αιμόφυρτα άλογα τρέχουν στους δρόμους του Λονδίνου – 5 τραυματίες (vid)

el.gr
Δύο χαμένα άλογα εθεάθησαν να "κόβουν" βόλτες γύρω από το κέντρο του Λονδίνου, το ένα από τα οποία ήταν γεμμάτο στα αίματα. Το άρθρο Βρετανία: Ανεξέλεγκτα αιμόφυρτα άλογα τρέχουν στους δρόμους του Λονδίνου – 5 τραυματίες (vid) εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
13:12 24/04/2024

Αδούλωτη Κερύνεια: 20 χρόνια από το ΟΧΙ στο σχέδιο Ανάν

militaire.gr
Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 20.4.2024, το βράδυ, με μεγάλη επιτυχία  η εκδήλωση τιμής στο ΟΧΙ του 2004 που διοργάνωσε το Σωματείο μας της Αδούλωτης Κερύνειας,  στο Πολιτιστικό Ίδρυμα της Ιεράς Μονής Κύκκου, στον Αρχάγγελο. Τιμήθηκε η επέτειος διάσωσης της Κυπριακής Δημοκρατίας.  Τιμήθηκε, 20 χρόνια  μετά, η  ημέρα που ο Κυπριακός Λαός, Έλληνες, Αρμένιοι , Μαρωνίτες,   Λατίνοι, ακόμη και οι εναπομείναντες  στα κατεχόμενα Τουρκοκύπριοι που αντιπροσωπεύονται από το  26% που ψήφισε ΟΧΙ.   (ΝΑΙ ψήφισαν οι Τούρκοι έποικοι και η ΤΜΤ),  με τη ΨΗΦΟ του  ανέκοψε την  ολομέτωπη επίθεση του ΑΤΤΙΛΑ και των Δυτικών συνοδοιπόρων του, μιας άνανδρης και καθόλα παράνομης επίθεσης,   της οποίας στόχος ήταν  να ολ
06:10 24/04/2024

Χιλιάδες πτήσεις στην Ευρώπη δέχτηκαν ρωσικές παρεμβολές στο GPS

protagon.gr
Μόνο στη Βρετανία, περισσότερες από 2.300 πτήσεις της Ryanair έχουν αναφέρει περιστατικά παρεμβολών από τον περασμένο Αύγουστο, ενώ συνολικά περίπου 46.000 αεροσκάφη κατέγραψαν προβλήματα με το GPS όταν πετούσαν πάνω από τη Βαλτική Θάλασσα την ίδια χρονική περίοδο The post Χιλιάδες πτήσεις στην Ευρώπη δέχτηκαν ρωσικές παρεμβολές στο GPS appeared first on Protagon.gr.
00:14 24/04/2024

Σούνακ: Η Βρετανία θα αυξήσει σταδιακά τις αμυντικές δαπάνες στο 2,5% του ΑΕΠ

mononews.gr
Η Βρετανία θα αυξήσει σταδιακά τις δαπάνες της στην άμυνα για να φθάσει στο 2,5% του ΑΕΠ έως το 2030, ανακοίνωσε σήμερα από τη Βαρσοβία ο πρωθυπουργός Ρίσι Σούνακ, επιβεβαιώνοντας μια επιπλέον βοήθεια ύψους 500 εκατομμυρίων στερλινών στην Ουκρανία.
23:28 23/04/2024

Βρετανία: Αύξηση των δαπανών για την άμυνα - Νέα βοήθεια στην Ουκρανία

Cnn.gr
Η Βρετανία θα αυξήσει σταδιακά τις δαπάνες της στην άμυνα για να φθάσει στο 2,5% του ΑΕΠ έως το 2030, ανακοίνωσε σήμερα Τρίτη (23/4) από τη Βαρσοβία ο πρωθυπουργός Ρίσι…Περισσότερα...
22:37 23/04/2024

Η Βρετανία αυξάνει τις αμυντικές δαπάνες κατά 75 δισ. λίρες – Οι προτεραιότητες του νέου σχεδιασμού μέχρι το 2030

onalert.gr
Ο Βρετανός πρωθυπουργός Ρίσι Σούνακ ανακοίνωσε σήμερα ότι η Βρετανία θα αυξήσει τις αμυντικές της δαπάνες, φτάνοντας στο 2,5% του ΑΕΠ μέχρι το 2030. The post Η Βρετανία αυξάνει τις αμυντικές δαπάνες κατά 75 δισ. λίρες – Οι προτεραιότητες του νέου σχεδιασμού μέχρι το 2030 appeared first on OnAlert.
19:28 23/04/2024

Μεγάλες αλλαγές για Meghan Markle και πρίγκιπα Harry – Φέρνουν… βρετανικό αέρα στην ομάδα τους

instyle.gr
Ανακατατάξεις και αλλαγές φέρνουν στην ομάδα δημοσίων σχέσεων η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry, θέλοντας να ενισχύσουν την εικόνα τους. Και μάλιστα, το σχέδιό τους περιλαμβάνει και μία σημαντική πρόσληψη στη Μεγάλη Βρετανία, κάτι που σημαίνει ότι θέλουν να τονώσουν τις δημόσιες σχέσεις τους στην πατρίδα του πρίγκιπα Harry. Η πρώην διευθύντρια Παγκόσμιας Επικοινωνίας […] The post Μεγάλες αλλαγές για Meghan Markle και πρίγκιπα Harry – Φέρνουν… βρετανικό αέρα στην ομάδα τους appeared first on InStyle.
17:49 23/04/2024

Μωρό μόλις 8 μηνών μπήκε σε κλινική για παιδιά με παχυσαρκία στην Βρετανία

iatropedia.gr
Το 2022, περισσότεροι από ένα δισεκατομμύριο άνθρωποι ζούσαν με παχυσαρκία παγκοσμίως, συμπεριλαμβανομένων 159 εκ. παιδιών. The post Μωρό μόλις 8 μηνών μπήκε σε κλινική για παιδιά με παχυσαρκία στην Βρετανία appeared first on Iatropedia.
15:16 23/04/2024

ΟΗΕ και Συμβούλιο της Ευρώπης κάλεσαν τη Βρετανία να επανεξετάσει το σχέδιο για απελάσεις αιτούντων άσυλο στη Ρουάντα

real.gr
Ο ΟΗΕ και ο επικεφαλής του Συμβουλίου της Ευρώπης για τα δικαιώματα του Ανθρώπου κάλεσαν σήμερα τη βρετανική κυβέρνηση να επανεξετάσει το σχέδιό της για απελάσεις μεταναστών στη Ρουάντα, αφού το βρετανικό κοινοβούλιο ενέκρινε σχετικό νομοσχέδιο. ...
15:12 23/04/2024

Κέιτ Μίντλετον: Φωτογραφίζει τον πρίγκιπα Λούις για τα έκτα γενέθλιά του

tlife.gr
Παρά τη δύσκολη περίοδο που διανύει η βασιλική οικογένεια της Μεγάλης Βρετανίας, η σημερινή ημέρα, Τρίτη To άρθρο Κέιτ Μίντλετον: Φωτογραφίζει τον πρίγκιπα Λούις για τα έκτα γενέθλιά του δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
15:09 23/04/2024

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load