Σ.Κοσιώνη: Πρώτα έστειλε μήνυμα στον Κ.Μπακογιάννη και μετά κουρεύτηκε

20:50 - 22/09/2020

Η Σία Κοσιώνη αποφάσισε να αλλάξει μήκος στα μαλλιά της, κόβοντάς τα κοντά. Τι ρόλο έπαιξε στην απόφασή της ο σύζυγός της και δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης. Η κεντρική παρουσιάστρια του δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΙ φιλοξενήθηκε στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου, η οποία επίσης άλλαξε πρόσφατα κόμμωση. Όπως αποκάλυψε: «Σκεφτόμουν δύο χρόνια να κόψω τα μαλλιά μου, είχα και πιο μικρή τα μαλλιά μου κοντά, φοβόμουν μόνο για τη δουλειά μου. Ο κόσμος δεν έχει συνηθίσει την κεντρική παρουσιάστρια με κοντά μαλλιά». Εν συνεχεία, αναφέρθηκε στο σύζυγό της, προσθέτοντας: «Πριν κουρευτώ έστειλα φωτογραφία στον άντρα μου, αν είχα κόκκινο φως δεν θα το τολμούσα. Ήταν, όμως, ενθαρρυντικός. Ήξερε κι εκείνο

Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ pronews.gr

Οι μουλάδες της Τεχεράνης «φλερτάρουν» με τον Μπάιντεν κατά της Ρωσίας! - Δεν δέχονται ρωσικό αίτημα για εγγυήσεις

Οι 5+1 τρόποι για να μη μαυρίζουν οι μπανάνες

Με αυτόν τον τρόπο θα διατηρήσετε τη φέτα για μήνες

Το καθεστώς του Κιέβου επιβεβαίωσε το θάνατο μέλους της διαπραγματευτικής του ομάδας: Αρνείται ότι τον εκτέλεσε

Πρόεδρος των Ελλήνων της Ουκρανίας: «Ο Πούτιν διαπράττει γενοκτονία κατά Ουκρανών και Ελλήνων»

Κορωπί: Άνοιξε νέος κύκλος ερευνών & καταθέσεων για την εξαφάνιση της Άρτεμις