Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου για Bachelor – «Μου δημιουργεί στεναχώρια πολλή»
11:24 - 23/09/2020
Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου «συνελήφθη» από την κάμερα του «Ευτυχείτε» και την δημοσιογράφο Έλενα Πολυκάρπου το πρωί τη Τετάρτης. Ο αγαπημένος […]
The post Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου για Bachelor – «Μου δημιουργεί στεναχώρια πολλή» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Γρηγόρης Αρναούτογλου:«Το Bachelor μου δημιουργεί στεναχώρια πολλή»
Ρωτήθηκε μάλιστα, για το αν θα επιστρέψει ξανά στο πρωινό ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.
Διαβάστε το στο Γρηγόρης Αρναούτογλου: Κάλεσα τον Αλέξη Τσίπρα δημοσίως στην εκπομπή
Η κάμερα της εκπομπής του Open, «Ευτυχείτε» συνάντησε τον Γρηγόρη Αρναούτογλου λίγο πριν ο παρουσιαστής μπει για το γύρισμα της εκπομπής του στον Ant1...
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΟ Γρηγόρης Αρναούτογλου σχολιάζει το The Bachelor: «Μου δημιουργεί στεναχώρια πολλή» (video)
Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μίλησε στην Έλενα Πολυκάρπου και στην εκπομπή Ευτυχείτε, αποφεύγοντας να απαντήσει για τις
To άρθρο Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου σχολιάζει το The Bachelor: «Μου δημιουργεί στεναχώρια πολλή» (video) δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΓρηγόρης Αρναούτογλου: Ποιο ριάλιτι του δημιουργεί στεναχώρια
Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ποιό ριάλιτι, όχι μόνο δεν του αρέσει αλλά και ότι του δημιουργεί στεναχώρια.Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μίλησε στην εκπομπή «Ευτυχείτε» και αποκάλυψε πως το ριάλιτι «The bachelor» δεν του αρέσει και ότι του δημιουργεί στεναχώρια.
Ο γνωστός παρουσιαστής του ΑΝΤ1 είπε χαρακτηριστικά, ότι «δεν θέλω να ανοίξω τέτοια συζήτηση. Δεν θέλω να ανοίξω αυτό το θέμα τώρα. Πραγματικά θα κάνουμε πολύ ώρα να το συζητήσουμε. Μη με βάλεις να πω τώρα για το Bachelor. Ειλικρινά. Δηλαδή είναι από τα πιο… Αυτή την εικόνα εγώ δεν μπορώ να την πιστέψω, μου δημιουργεί στεναχώρια πολλή».
«Όλα τα προγράμματα τα έχω δει και κάθε φορά που υπάρχει μια πρεμιέρα προσπαθώ να κάνω τα πάντα για την δω. Είνα
Διαβάστε το στο ieidiseis.gr