Μιλλούση: Δείτε το κορμί της μία εβδομάδα πριν τον τοκετό

11:00 - 12/11/2019

Πριν από λίγες ημέρες, ο Λευτέρης Πετρούνιας και η Βασιλική Μιλλούση καλωσόρισαν στη ζωή την κορούλα τους. Η...

Διαβάστε Περισσότερα στο ekriti.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Η Βασιλική Μιλλούση δείχνει την κοιλιά της μια βδομάδα μετά τη γέννα

Είναι πλέον μια ευτυχισμένη μαμά!

Διαβάστε το στο

Η Βασιλική Μιλλούση μας δείχνει πώς είναι το σώμα της μια εβδομάδα μετά τον τοκετό (ΦΩΤΟ)

Πιο ευτυχισμένη από ποτέ είναι η Βασιλική Μιλλούση, καθώς πριν από μια εβδομάδα έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι. Η αθλήτρια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δύο φωτογραφίες, στις οποίες μας δείχνει πώς είναι το σώμα της μετά τον τοκετό. "Μια εβδομάδα μανούλα…λέω τις ώρες που κοιμάται η μπεμπούλα μου να ξεκινήσω πολύ σιγά να επαναφέρω το σώμα μου όσο αυτό μου το επιτρέπει για αρχή! Ο θηλασμός φυσικά με βοηθάει πολύ", έγραψε στη λεζάντα. Δείτε τις φωτογραφίες:  

Διαβάστε το στο thestival.gr

Η Βασιλική Μιλλούση μας δείχνει πώς είναι το σώμα της μια εβδομάδα μετά τον τοκετό

Πιο ευτυχισμένη από ποτέ είναι η Βασιλική Μιλλούση, καθώς πριν από μια εβδομάδα έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι. Η αθλήτρια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δύο φωτογραφίες, στις οποίες μας δείχνει πώς είναι το σώμα της μετά τον τοκετό. "Μια εβδομάδα μανούλα…λέω τις ώρες που

Διαβάστε το στο madata.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ekriti.gr

Γιατί ο Χριστός διάλεξε τον Ιορδάνη ποταμό για να βαπτισθεί;

Β Εθνική μπάσκετ: Μεγάλη νίκη στη Μάνδρα σημείωσε ο ΟΦΗ

Καζάκου: «Μου λένε ότι μοιάζω στη γιαγιά μου και στον χαρακτήρα και στην εμφάνιση»

Δημόσια ακίνητα: Πωλητήριο σε 70.000 καταπατημένα

Ηράκλειο: Ο Νίκος Λογοθέτης νέος πρόεδρος στο Δικηγορικό Σύλλογο

Κορωνοϊός: Ασθενής το έσκασε από το νοσοκομείο