Μιμή Ντενίση: «Περίμενα να βγει βουλευτής ο Αλέξης Γεωργούλης γιατί ξέρω πώς ψηφίζουν οι Έλληνες»

11:54 - 12/11/2019

Η Μιμή Ντενίση μίλησε για πολλά στην εκπομπή του Τάσου Τρύφωνος στην Κύπρο. Ο Λάκης Λαζόπουλος και ο Αλέξης Γεωργούλης […] The post Μιμή Ντενίση: «Περίμενα να βγει βουλευτής ο Αλέξης Γεωργούλης γιατί ξέρω πώς ψηφίζουν οι Έλληνες» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ντενίση: Περίμενα να βγει ευρωβουλευτής ο Γεωργούλης- Έλληνας δεν ψηφίζει με λογική

Στην εκλογή του Αλέξη Γεωργούλη (με τον ΣΥΡΙΖΑ) στο Ευρωκοινοβούλιο σχολίασε σε συνέντευξή της η Μιμή Ντενίση. The post Ντενίση: Περίμενα να βγει ευρωβουλευτής ο Γεωργούλης- Έλληνας δεν ψηφίζει με λογική appeared first on TheCaller.Gr.

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Μιμή Ντενίση: "Περίμενα πως θα βγει Ευρωβουλευτής ο Αλέξης Γεωργούλης. Ο Έλληνας δεν ψηφίζει με λογική"

Η Μιμή Ντενίση σε συνέντευξή της μίλησε για τον Ευρωβουλευτή πλέον Αλέξη Γεωργούλη αλλά και για την συμφιλίωσή της με τον Λάκη Λαζόπουλο.

Διαβάστε το στο ladylike.gr

Μιμή Ντενίση: Περίμενα να βγει βουλευτής ο Αλέξης Γεωργούλης γιατί ξέρω πώς ψηφίζουν οι Έλληνες

«Δεν θα πω στην τηλεόραση τι είπαμε και τι δεν είπαμε με τον Λάκη Λαζόπουλο»

Διαβάστε το στο news.gr

Mιμή Ντενίση: Περίμενα να βγει Ευρωβουλευτής ο Γεωργούλης γιατί ξέρω πως ψηφίζουν οι ΄Έλληνες

Η Μιμή Ντενίση παραχώρησε συνέντευξη στον Τρύφων Τρύφωνος και μίλησε για την σάτιρα που δεχόταν από τον Λάκη Λαζόπουλο, λέγοντας μεταξύ άλλων; «Έκανε κακό και σε μένα και στον Λαζόπουλο η υπερβολή του όταν με σατίριζε». Επίσης σχολίασε την εκλογή του Αλέξη Γεωργούλη ως ευρωβουλευτής, την οποία περίμενε γιατί όπως είπε ξέρει πως ψηφίζουν οι Έλληνες και κατέληξε ότι αυτό δε σημαίνει ότι δεν το άξιζε. Δείτε το video  

Διαβάστε το στο entertv.gr

Ντενίση: «Περίμενα να βγει βουλευτής ο Αλέξης Γεωργούλης γιατί ξέρω πώς ψηφίζουν οι Έλληνες»

Η Μιμή Ντενίση μίλησε για πολλά στην εκπομπή του Τάσου Τρύφωνος στην Κύπρο και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στον...

Διαβάστε το στο ekriti.gr

Μιμή Ντενίση: "Περίμενα να βγει βουλευτής ο Αλέξης Γεωργούλης" (video)

"Ξέρω πώς ψηφίζουν οι Έλληνες"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο