#Λάκης Λαζόπουλος

ΑΛ - ΤΣΑΝΤΙΡΙ ΝΙΟΥΖ στο Christmas Theater

patrasevents.gr
Ολυμπιακό Κέντρο ΓαλατσίουΤρίτη, 28 Μάϊ 2024 21:00Ο Λάκης Λαζόπουλος έρχεται στο Christmas Theater!ΑΛ - ΤΣΑΝΤΙΡΙ ΝΙΟΥΖΤρίτη 28 ΜΑΪΟΥ 2024CHRISTMAS THEATERΟλυμπιακά Ακίνητα Γαλατσίου Αυτό είναι μια μεγάλη είδηση! Το ΑΛ - ΤΣΑΝΤΙΡΙ επιστρέφει! Και μαζί του ο μοναδικός Λάκης Λαζόπουλος, ένας από τους καλύτερους Έλληνες κωμικούς ηθοποιούς αλλά και σεναριογράφος, παρουσιαστής, παραγωγός, συγγραφέας, αρθρογράφος, στιχουργός και ερμηνευτής τραγουδιών. Η καυστική, αλλά πάντα χαρούμενη και ξεκαρδιστική σάτιρα του Αλ Τσαντίρι Νιουζ επιστρέφει για να σχολιάσει, να διακωμωδήσει όσα ζούμε...
22:53 23/04/2024

Λάκης Λαζόπουλος: Οι Έλληνες δεν κάνουν οικογένεια γιατί είναι άφραγκοι, ο μισθός που παίρνουν δεν φτάνει

Newside.gr
Σε σκληρή επίθεση προχώρησε ο Λάκης Λαζόπουλος κατά του Γιώργου Αυτιά μέσα από το podcast του. Πιο συγκεκριμένα, «Σκεφτείτε πόσα χιλιόμετρα γλείψιμο έχει κάνει η γλώσσα του Αυτιά για να γίνει ευρωβουλευτής, θέλω να τον συμπονέσουμε. Σηκωνόταν χαράματα για να στηρίξει την κυβέρνηση. Δεν προχώρησε καθόλου σαν άνθρωπος, άφησε πίσω την καριέρα του, έμεινε σε [...] Το άρθρο Λάκης Λαζόπουλος: Οι Έλληνες δεν κάνουν οικογένεια γιατί είναι άφραγκοι, ο μισθός που παίρνουν δεν φτάνει εμφανίστηκε πρώτα στο NewSide.
13:02 22/04/2024

Λάκης Λαζόπουλος: Επιστρέφει στο θέατρο με το Αλ Τσαντίρι Νιουζ

youfly.com
Όλο το ρεπορτάζ για την επιστροφή του Λάκη Λαζόπουλου με το Αλ Τσαντίρι Νιουζ στο θέατρο μοιράστηκε ο Αλέξανδρος Κατσαρίδης στην εκπομπή του ΣΚΑΙ, Faystime.  The post Λάκης Λαζόπουλος: Επιστρέφει στο θέατρο με το Αλ Τσαντίρι Νιουζ appeared first on Youfly.
13:58 12/04/2024

Λαζόπουλος: Είπε για την υπόθεση της 12χpoνης στον Κολωνό ότι κανείς δεν τολμά να πει

Newside.gr
Το ξέσπασμά του Λαζόπουλου για την εισαγγελική πρόταση- «Μήπως ήρθε η ώρα να βγει και η λίστα με τους 200 ερωτευμένους με το κοριτσάκι;» O Λάκης Λαζόπουλος καυτηριάζει οποιαδήποτε προσπάθεια επιχειρεί να στησεί τείχος προστασίας για τον βασικό κατηγορούμενο Ηλία Μίχο και ζητά πλήρη διαφάνεια. Καταπέλτης ο Λάκης Λαζόπουλος για την εισαγγελική πρόταση στη δίκη [...] Το άρθρο Λαζόπουλος: Είπε για την υπόθεση της 12χpoνης στον Κολωνό ότι κανείς δεν τολμά να πει εμφανίστηκε πρώτα στο NewSide.
21:00 19/03/2024

Λάκης Λαζόπουλος: Οι διάσημες κόντρες, το αιχμηρό σχόλιο για την Καινούργιου και η δικαστική διαμάχη με τον Κούγια

govastileto.gr
Ο Λάκης Λαζόπουλος είναι το πρόσωπο των τελευταίων ημερών. Από τη μία όσα είπε για την Κατερίνα Καινούργιου στο podcast του και από την άλλη η δικαστική διαμάχη με τον Αλέξη Κούγια. Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή… Πριν λίγες μέρες ο Λάκης Λαζόπουλος μέσα από το podcast του θέλησε να σχολιάσει τον ντόρο […]
18:00 05/03/2024

Λάκης Λαζόπουλος – Αλέξης Κούγιας: Σήμερα εκδικάζεται η μήνυση για την καταγγελία ξυλοδαρμού – Μάρτυρας η Δέσποινα Βανδή

zappit.gr
Ο Λάκης Λαζόπουλος και ο Αλέξης Κούγιας θα συναντηθούν σήμερα στο Εφετείο, με αφορμή την καταγγελία περί ξυλοδαρμού που είχε κάνει πριν […] The post Λάκης Λαζόπουλος – Αλέξης Κούγιας: Σήμερα εκδικάζεται η μήνυση για την καταγγελία ξυλοδαρμού – Μάρτυρας η Δέσποινα Βανδή appeared first on Zappit.
11:00 04/03/2024

Μαρία Μπακοδήμου για Λάκη Λαζόπουλο: «Αυτό το σχόλιο αδίκησε τον ίδιο, όχι την Κατερίνα Καινούργιου»

tlife.gr
Το δικό της σχόλιο για τα όσα ανέφερε ο Λάκης Λαζόπουλος σε podcast του τις προηγούμενες To άρθρο Μαρία Μπακοδήμου για Λάκη Λαζόπουλο: «Αυτό το σχόλιο αδίκησε τον ίδιο, όχι την Κατερίνα Καινούργιου» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
13:09 03/03/2024

Λαζόπουλος για Καινούργιου: Ο Τσαγκρίδης είναι κτήμα της φαντασίας της – «Αυτός ο Φίλιππος δεν μπορεί να αποφασίσει μόνος του;»

paraskhnio.gr
Ο Λάκης Λαζόπουλος σχολίασε το βίντεο που δείχνει τη Δανάη Μπάρκα να ανταλλάσσει φιλιά με τον πρώην της Κατερίνας Καινούργιου, Φίλιππο Τσαγκρίδη. Μέσα από το podcast του, ο ηθοποιός αναφέρθηκε στον χωρισμό της παρουσιάστριας του «Super Κατερίνα» με τον τότε σύντροφό της, λέγοντας αρχικά: «Θυμάστε που είχε έναν Φίλιππο η Καινούργιου πριν από έναν χρόνο; Χώρισαν πριν από έναν Το άρθρο Λαζόπουλος για Καινούργιου: Ο Τσαγκρίδης είναι κτήμα της φαντασίας της – «Αυτός ο Φίλιππος δεν μπορεί να αποφασίσει μόνος του;» εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.
20:28 01/03/2024

Ο Λάκης Λαζόπουλος επιστρέφει στην τηλεόραση – Σε ποια σειρά θα τον δούμε

govastileto.gr
Το τηλεοπτικό του comeback ετοιμάζεται να κάνει ο Λάκης Λαζόπουλος, ο οποίος μετά από ένα μεγάλο διάστημα αποχής, εισβάλλει σε γνωστή σειρά σε ρόλο έκπληξη. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Φωτεινής Πετρογιάννη στο Πρωινό, ο Λάκης Λαζόπουλος θα μπει στην επιτυχημένη σειρά «Το Ναυάγιο», που έχει καταφέρει να κεντρίσει το ενδιαφέρον του κοινού και καθημερινά ανυπομονούν […]
14:00 28/02/2024

Ο Λάκης Λαζόπουλος μπαίνει στη σειρά «Το ναυάγιο» – Αυτός είναι ο ρόλος του

happytv.gr
Στην σειρά του MEGA «Το ναυάγιο» θα δούμε σύντομα τον Λάκη Λαζόπουλο, ο οποίος επιστρέφει στην τηλεόραση με έναν ρόλο που σίγουρα θα αγαπηθεί. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ Ο Λάκης Λαζόπουλος μπαίνει στη σειρά «Το ναυάγιο» – Αυτός είναι ο ρόλος του
19:37 27/02/2024

Και ο Λαζόπουλος κατά Αλέξη

empisteutiko.gr
Επικριτικός για τον Στέφανο Κασσελάκη, αλλά και τον προηγούμενο πρόεδρο του κόμματος, τον Αλέξη Τσίπρα, εμφανίστηκε ο Λάκης Λαζόπουλος. Μιλώντας στο «Πρώτο Θέμα» που κυκλοφορεί αναφέρθηκε όσα συμβαίνουν στο κόμμα. «Νηπιαγωγείο σε απόγνωση», σχολίασε και πρόσθεσε: «Οι κινήσεις προδίδουν ηλικία νηπίων, καθώς επιχειρείται η ανασυγκρότηση από αρχηγούς και αρχηγίσκους ερήμην θαμώνων. Δηλαδή πολλοί τραγουδιστές σε άδειο κέντρο. » Ο […] The post Και ο Λαζόπουλος κατά Αλέξη appeared first on Empisteutiko.gr.
21:58 24/02/2024

Λαζόπουλος εναντίον Τσίπρα και Κασσελάκη: Νηπιαγωγείο σε απόγνωση

agrinionews.gr
Αιχμηρός με αφορμή τα όσα συμβαίνουν στον ΣΥΡΙΖΑ είναι για ακόμα μια φορά ο Λάκης Λαζόπουλος, με αφορμή την προσπάθεια του Αλέξη Τσίπρα να ανατρέψει τον Στέφανο Κασσελάκη. Ειδικότερα, ο γνωστός ηθοποιός και παρουσιαστής μίλησε στο Πρώτο Θέμα για τις εξελίξεις που υπάρχουν στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, τονίζοντας: «Νηπιαγωγείο σε απόγνωση. Οι κινήσεις προδίδουν ηλικία νηπίων, καθώς επιχειρείται η ανασυγκρότηση από αρχηγούς και αρχη γίσκους ερήμην θαμώνων. Δηλαδή πολλοί τραγουδιστές σε άδειο κέντρο. Ο κ. Κασσελάκης είναι το μοιραίο σύμπτωμα ενός τυφώνα ανικανότητας που προηγήθηκε. Ο κ. Τσίπρας απέδειξε για μία ακόμη φορά ότι τα αντανακλαστικά του είναι άκαιρα και επιζήμια. Δίνει
19:46 24/02/2024

Μενεγάκη: Τα λόγια του Λαζόπουλου που θυμάται, όταν περνά δύσκολα

onsports.gr
Καλεσμένος στην Ελένη Μενεγάκη ήταν ο Λάκης Λαζόπουλος, ο οποίος…
22:17 19/02/2024

Λάκης Λαζόπουλος: «Στα τελευταία πέντε λεπτά που πέθαινε, την έκανα να γελάσει και πέρασε πολύ ωραία»

zappit.gr
Καλεσμένος στο πλατό της Ελένης Μενεγάκη ήταν σήμερα ο Λάκης Λαζόπουλος. Ο ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, και για τις τελευταίες […] The post Λάκης Λαζόπουλος: «Στα τελευταία πέντε λεπτά που πέθαινε, την έκανα να γελάσει και πέρασε πολύ ωραία» appeared first on Zappit.
16:00 19/02/2024

Λαζόπουλος: Μα επιτρέπεται ο Μεγαλέξανδρος να ξεκινάει την εκστρατεία κατά των Περσών με γλωσσόφιλα στον Ηφαιστίωνα;

empisteutiko.gr
Πιστός στο εβδομαδιαίο του ραντεβού ο Λάκης Λαζόπουλος, ανέβασε το νέο του διαδικτυακό επεισόδιο όπου με καυστικά σχόλια σχεδιάζει θέματα της επικαιρότητας. Ο ηθοποιός σχολίασε και το νέο ντοκιμαντέρ του Netflix «Alexander: The Making of a God», το οποίο εξερευνά τη ζωή του Μεγάλου Αλεξάνδρου. Στο ντοκιμαντέρ οι δημιουργοί του παρουσιάζουν τον Έλληνα στρατηλάτη ως ομοφυλόφιλο. Ο Λάκης Λαζόπουλος είπε στο […] The post Λαζόπουλος: Μα επιτρέπεται ο Μεγαλέξανδρος να ξεκινάει την εκστρατεία κατά των Περσών με γλωσσόφιλα στον Ηφαιστίωνα; appeared first on Empisteutiko.gr.
20:58 09/02/2024

Ναταλία Γερμανού σε Λάκη Λαζόπουλο: «Σου είχα στείλει μέιλ στεναχωρημένη, «γιατί τα έβαλες μαζί μου» σου έγραφα»

zappit.gr
Μια ιδιαίτερη τηλεοπτική συνάντηση είχαν η Ναταλία Γερμανού και ο Λάκης Λαζόπουλος, το μεσημέρι του Σαββάτου, στο πλατό της εκπομπής «Καλύτερα […] The post Ναταλία Γερμανού σε Λάκη Λαζόπουλο: «Σου είχα στείλει μέιλ στεναχωρημένη, «γιατί τα έβαλες μαζί μου» σου έγραφα» appeared first on Zappit.
20:00 03/02/2024

Λαζόπουλος για Κασσελάκη: Έκανε λάθος αγορά με τον ΣΥΡΙΖΑ, νόμιζε ότι είναι Γλυφάδα και του βγήκαν Θρακομακεδόνες με λύκους

lamianow.gr
Καυστικός για τον Στέφανο Κασσελάκη και την κατάσταση που επικρατεί στον ΣΥΡΙΖΑ ήταν για άλλη μια φορά ο Λάκης Λαζόπουλος μιλώντας το Σάββατο στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού. Όπως είπε για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ «είναι χαρισματικός, συμπαθητικός αλλά έχει κάνει λάθος αγορά. Αυτός πίστευε ότι θα πάρει ένα κόμμα που μένει στη Γλυφάδα και του βγήκε στους Θρακομακεδόνες που κατεβαίνουν κόσμος, λύκοι, πρόβατα. Δεν έχει καταλάβει πού βρίσκεται». «Δεν τους αναγνωρίζει αυτούς. Λέει για την αριστερά αλλά δεν ξέρει τους αριστερούς. Λέει την αριστερά ως στροφή. Πας αριστερά, πας δεξιά, δεν γνωρίζω σαν τι την ξέρει» συνέχισε το καυστικό του σχόλιο για τον Στέφανο Κασσελάκη ο Λάκης Λα
17:37 03/02/2024

Λάκης Λαζόπουλος: Επανέρχεται με τους «10 μικρούς Μήτσους» στη μικρή οθόνη;

zappit.gr
Με αφορμή την θεατρική του επιστροφή, με το νέο του έργο στο θέατρο Βέμπο, ο Λάκης Λαζόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη […] The post Λάκης Λαζόπουλος: Επανέρχεται με τους «10 μικρούς Μήτσους» στη μικρή οθόνη; appeared first on Zappit.
00:00 22/01/2024

Λάκης Λαζόπουλος για ομόφυλα ζευγάρια – «Το βλέπω το τραγουδάκι: Τη μαμά τη λένε Μήτσο, τον μπαμπά τον λένε Κίτσο»

zappit.gr
Ο Λάκης Λαζόπουλος μίλησε σε podcast για το θέμα που έχει ανοίξει το τελευταίο διάστημα σε σχέση με τα ομόφυλα […] The post Λάκης Λαζόπουλος για ομόφυλα ζευγάρια – «Το βλέπω το τραγουδάκι: Τη μαμά τη λένε Μήτσο, τον μπαμπά τον λένε Κίτσο» appeared first on Zappit.
14:00 19/01/2024

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load