Οσία Ευφροσύνη – Γιορτή σήμερα 25 Σεπτεμβρίου – ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ

00:06 - 25/09/2020

Γιορτή σήμερα: Τη μνήμη της Οσίας Ευφροσύνης τιμά σήμερα, 25 Σεπτεμβρίου, η Εκκλησία μας. Η Οσία Ευφροσύνη έζησε στα χρόνια του Θεοδοσίου του μικρού (περί το 410 μ.Χ.), ήταν μοναχοκόρη και πολύ πλούσια. Ο πατέρας της Παφνούτιος ήταν ο πλουσιότερος της Αλεξάνδρειας και μαζί με τη σύζυγο του διακρίνονταν για τη θερμή πίστη τους στο […]

Διαβάστε Περισσότερα στο vimaorthodoxias.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Οσία Ευφροσύνη: Μεγάλη γιορτή της ορθοδοξίας σήμερα 25 Σεπτεμβρίου

Οσία Ευφροσύνη: Οσία της χριστιανικής εκκλησίας, η μνήμη της οποίας τιμάται στις 25 Σεπτεμβρίου. Την ημέρα αυτή γιορτάζουν όσες φέρουν το όνομα Ευφροσύνη. Το άρθρο Οσία Ευφροσύνη: Μεγάλη γιορτή της ορθοδοξίας σήμερα 25 Σεπτεμβρίου εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Διαβάστε το στο ekklisiaonline.gr

Σαν σήμερα, Γιορτή σήμερα 25 Σεπτεμβρίου, εορτολόγιο

Εορτολόγιο: Ευφροσύνη, Φροσύνη, Φρόσω, Ευφροσύνα, Φροσούλα, Φροσού, Έφη. 25 Σεπτεμβρίου: Οσία Ευφροσύνη Θυγατέρα Παφνουτίου του Αιγυπτίου – Η Οσία Ευφροσύνη έζησε στα χρόνια του Θεοδοσίου του μικρού (περί το 410 μ.Χ.)… ήταν μοναχοκόρη και πολύ πλούσια. Ο πατέρας της Παφνούτιος ήταν ο πλουσιότερος της Αλεξάνδρειας και μαζί με τη σύζυγό του διακρίνονταν για τη θερμή […]

Διαβάστε το στο tilegrafimanews.gr

Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 25 Σεπτεμβρίου

Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 25 Σεπτεμβρίου 25/09/2020 Μην ξεχάσετε για μία ακόμα μέρα να πείτε "χρόνια πολλά" σε όσους γιορτάζουν. Έτσι, σύμφωνα με το εορτολόγιο, γιορτάζουν σήμερα Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου, οι Ευφροσύνη, Φροσύνη, Φρόσω, Ευφροσύνα, Φροσούλα, Φροσού, Έφη.

Διαβάστε το στο filathlos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ vimaorthodoxias.gr

Το Ευαγγέλιο της Τρίτης 29 Ιουλίου 2025 – Άγιος Καλλίνικος

Να λες: «Να, τα ηνία Θεέ μου. Οδήγα εσύ. Εγώ δεν έχω δύναμη. Όπου θέλεις πάρε με»

16 Μαΐου – Γιορτή σήμερα: Όσιος Θεόδωρος ο Ηγιασμένος

Ναύπλιο – πανσέληνος Μαΐου: το «φεγγάρι των λουλουδιών»

Θεία Λειτουργία στην Αρμάχα Πεδιάδος

14 Μαΐου – Γιορτή σήμερα: Άγιος Ισίδωρος που Μαρτύρησε στη Χίο