Ησαΐας Ματιάμπα: «Πέρασα το πιο δύσκολο καλοκαίρι της ζωής μου»

10:03 - 25/09/2020

Ο Ησαΐας Ματιάμπα συγκινεί με την ανάρτηση που έκανε πριν από μερικά λεπτά στο Instagram. Ο αγαπητός στο κοινό τραγουδιστής, […] The post Ησαΐας Ματιάμπα: «Πέρασα το πιο δύσκολο καλοκαίρι της ζωής μου» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ησαϊάς Ματιάμπα: Συγκινεί μιλώντας για το πιο δύσκολο καλοκαίρι της ζωή του

Μπορεί ως τώρα να μην είχε κάνει καμιά αναφορά σε αυτές τις δύσκολες ώρες που βίωσε ο ίδιος και η οικογένειά του, με μια ανάρτησή του όμως στο Instagram ο Ησαϊάς Ματιάμπα μίλησε για πρώτη φορά για όλα όσα βίωσε

Διαβάστε το στο

Ο Ησαΐας Ματιάμπα για τον θάνατο του πατέρα του: «Πέρασα το πιο δύσκολο καλοκαίρι της ζωής μου»

Δύσκολες στιγμές βιώνει τους τελευταίους δύο μήνες ο Ησαΐας Ματιάμπα, καθώς τον Ιουλίο, ο πατέρας του, Νικόλαος Ματιάμπα έφυγε από τη ζωή σε...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Συγκινεί ο Ησαΐας Ματιάμπα: «Πέρασα το πιο δύσκολο καλοκαίρι της ζωής μου»

Ο Ησαΐας Ματιάμπα με ανάρτησή του στο Instagram μιλά για το δύσκολο καλοκαίρι που πέρασε και πόσο τον βοήθηση η οικογένεια του να ξεπεράσει κάτι που δεν ξεπερνιέται. The post Συγκινεί ο Ησαΐας Ματιάμπα: «Πέρασα το πιο δύσκολο καλοκαίρι της ζωής μου» appeared first on TheCaller.Gr.

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Ο Ησαΐας Ματιάμπα για την απώλεια του πατέρα του – «Πέρασα το πιο δύσκολο καλοκαίρι της ζωής μου»

Ο Ησαΐας Ματιάμπα έζησε το πιο δύσκολο καλοκαίρι της ζωής του, καθώς έχασε τον πολυαγαπημένο του To άρθρο Ο Ησαΐας Ματιάμπα για την απώλεια του πατέρα του – «Πέρασα το πιο δύσκολο καλοκαίρι της ζωής μου» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Η συγκινητική ανάρτηση του Ησαΐα Ματιάμπα για την πιο δύσκολη περίοδο στην ζωή του.

Διαβάστε το στο vita.gr

Ματιάμπα: Πέρασα το πιο δύσκολο καλοκαίρι της ζωής μου

Αρχές καλοκαιριού, ο Ησαΐας Ματιάμπα έχασε τον αγαπημένο του πατέρα σε ηλικία 73 ετών και ο ίδιος συγκινεί με την ανάρτησή του. “Πέρασα το πιο δύσκολο καλοκαίρι της ζωής μου… Κυρίως αυτά τα δύο υπέροχα πλάσματα , η οικογένειά μου (κι απ’ τις δυο πλευρές) και οι λιγοστοί μου φίλοι, με βοήθησαν και με βοηθούν να ξεπεράσω κάτι που δεν ξεπερνιέται.. Με λίγα λόγια… Να χαίρεστε την κάθε σας στιγμή, να είστε κοντά στους δικούς σας (γονείς, παππούδες, φίλους) και μην το αφήνετε για αύριο! Η ζωή είναι μικρή!! Η ζωή είναι ωραία!! Αρκεί να το θες!! Ενωμένοι και αγαπημένοι θα ξεπεράσουμε όλα τα εμπόδια!! Υπομονή στις δυσκολίες της ζωής! Ο ήλιος δε θα αργήσει να φανεί… Υ.Γ. Μη χάνετε την ελπίδα σας ακ

Διαβάστε το στο spoilers

Ματιάμπα: «Πέρασα το πιο δύσκολο καλοκαίρι της ζωής μου»

Η εξομολόγηση του τραγουδιστή

Διαβάστε το στο ekriti.gr

Η ανάρτηση του τραγουδιστή

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο