#Ησαΐας Ματιάμπα

Ησαΐας Ματιάμπα: «Εκείνη τη στιγμή αποφάσισα αν θα συνεχίσω ή θα κάνω κάτι άλλο στη ζωή μου»

zappit.gr
Καλεσμένος της Αθηναϊδας Νέγκα βρέθηκε ο Ησαΐας Ματιάμπα, το βράδυ της Πέμπτης, στο πλατό της εκπομπής «Καλύτερα αργά» στο πρόγραμμα του […] The post Ησαΐας Ματιάμπα: «Εκείνη τη στιγμή αποφάσισα αν θα συνεχίσω ή θα κάνω κάτι άλλο στη ζωή μου» appeared first on Zappit.
03:00 08/03/2024

Ησαΐας Ματιάμπα: Η τρυφερή ιστορία με τον γιο του που τον έκανε να δακρύσει – «Μου λέει: συγκινήθηκα, μπαμπά»

zappit.gr
Στον καναπέ της εκπομπής «Στούντιο 4» φιλοξενήθηκε ο Ησαΐας Ματιάμπα το απόγευμα της Τρίτης (5/3). Σε μία συζήτηση με τη […] The post Ησαΐας Ματιάμπα: Η τρυφερή ιστορία με τον γιο του που τον έκανε να δακρύσει – «Μου λέει: συγκινήθηκα, μπαμπά» appeared first on Zappit.
23:00 05/03/2024

Ησαΐας Ματιάμπα: Πήρα 20 κιλά, έβλεπα τον εαυτό μου και δεν το πίστευα - Ο ύπνος ήταν το άλφα και το ωμέγα

Παραπολιτικά
Για τα παραπανίσια κιλά που είχε πάρει στο παρελθόν μίλησε ο Ησαΐας Ματιάμπα και πώς η αύξηση του βάρους του είχε σχέση με τον ύπνο που έκανε.
19:00 10/12/2023

Ησαΐας Ματιάμπα: Οικογενειακές διακοπές στην Αλόννησο

mothersblog.gr
Στιγμιότυπα από τις καλοκαιρινές του διακοπές δημοσίευσε ο Ησαΐας Ματιάμπα στο Instagram.Περισσότερα...
08:37 27/08/2023

Ησαΐας Ματιάμπα: «Σημασία έχει να ποτίσουμε την ψυχή μας με αγάπη» – Η απάντησή του στα ρατσιστικά σχόλια

neolaia.gr
Ο Ησαΐας Ματιάμπα μίλησε για τα επόμενα επαγγελματικά του βήματα αλλά και για τον ρατσισμό που έχει βιώσει στην Ελλάδα.
21:46 14/07/2023

Ησαΐας Ματιάμπα: Απαντά για τα ρατσιστικά σχόλια που δέχθηκε

zappit.gr
Δηλώσεις στην κάμερα του ΟΡΕΝ έκανε ο Ησαΐας Ματιάμπα  σε ένα διάλειμμα από την παράσταση «Άντρες με τα όλα τους». Ο […] The post Ησαΐας Ματιάμπα: Απαντά για τα ρατσιστικά σχόλια που δέχθηκε appeared first on Zappit.
20:00 14/07/2023

Ησαΐας Ματιάμπα: Είμαι στα πιο παχιά μου, υπάρχει το κλασικό σχόλιο της θείας «πάχυνες, πώς έγινες έτσι;»

Newsbeast.gr
Ο Ησαΐας Ματιάμπα έδωσε την Πέμπτη (6/7) συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» με παρουσιάστρια την Ελεονώρα Μελέτη και συγκεκριμένα στον δημοσιογράφο Δημήτρη Σιδηρόπουλο. Ο τραγουδιστής μίλησε για τη γνωριμία με τη σύζυγό του, τον ρατσισμό, αλλά και τις δουλειές που έχει χάσει λόγω των κιλών του. «Με τη Βασιλική γνωριστήκαμε στο αεροδρόμιο. Δεν κατάλαβα ότι το τηλέφωνο που μου έδωσε ήταν κυπριακό και νόμιζα ότι μου έδωσε ψεύτικο αριθμό γιατί όταν πήγα να την πάρω, δεν έπιανε» είπε και για τον ρατσισμό σημείωσε: «Δεν υπάρχει λόγος να αναφερθώ σε περιστατικά ρατσισμού. Προσπαθώ και μαθαίνω να συγχωρώ όσους μου φέρθηκαν ρατσιστικά. Κάποιος πήγε να μου μιλήσει ρατσιστικά για το χρώμα μου κ
06:00 07/07/2023

O Ησαΐας Ματιάμπα live στο Caja de Musica

Zougla
Μετά την επιτυχία της προηγούμενης εμφάνισης, ο Ησαΐας Ματιάμπα επιστρέφει για άλλη μία Τετάρτη...
09:46 26/05/2023

Ησαΐας Ματιάμπα: Αποκαλύπτει το περιστατικό ρατσιστικής συμπεριφορά σε Αστυνομικό Τμήμα

tlife.gr
Καλεσμένος στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» βρέθηκε την Παρασκευή 5/5 ο Ησαΐας Ματιάμπα. Ο γνωστός τραγουδιστής, To άρθρο Ησαΐας Ματιάμπα: Αποκαλύπτει το περιστατικό ρατσιστικής συμπεριφορά σε Αστυνομικό Τμήμα δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
18:20 05/05/2023

Ησαΐας Ματιάμπα: «Από τότε που γεννήθηκε ο γιος μου, τον προετοιμάζουμε ότι μπορεί να δεχθεί μπούλινγκ»

Newsit
Με αφορμή το νέο του τραγούδι «Ό,τι θέλεις κάνε με», ο Ησαΐας Ματιάμπα βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» του Open. Εκεί, πέρα από τις νέες του επαγγελματικές δραστηριότητες, αναφέρθηκε και στο ζήτημα του ρατσισμού που έχει βιώσει ο ίδιος στην Ελλάδα. Αφού αφηγήθηκε το γνωστό περιστατικό, όπου αστυνομικοί σε τμήμα του είπαν «Τι ... Περισσότερα To άρθρο Ησαΐας Ματιάμπα: «Από τότε που γεννήθηκε ο γιος μου, τον προετοιμάζουμε ότι μπορεί να δεχθεί μπούλινγκ» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
15:02 05/05/2023

Ησαΐας Ματιάμπα: «Είπε… τι κάνετε όλοι εσείς οι μαύροι εδώ και μας έβγαλε έξω»

zappit.gr
Ο Ησαΐας Ματιάμπα βρέθηκε καλεσμένο στην εκπομπή Ποιος είναι πρωινιάτικα και μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε στην Μπέττυ Μαγγίρα για το περιστατικό […] The post Ησαΐας Ματιάμπα: «Είπε… τι κάνετε όλοι εσείς οι μαύροι εδώ και μας έβγαλε έξω» appeared first on Zappit.
13:46 05/05/2023

Ο Ησαΐας Ματιάμπα με τη σύζυγό του, Βασιλική Καλανιώτη σε μία σπάνια βραδινή εμφάνιση

govastileto.gr
Τον Ησαΐα Ματιάμπα που φέτος πρωταγωνιστεί στη θεατρική παράσταση «Άντρες με τα όλα τους» και τη σύζυγο του, Βασιλική Καλανιώτη απαθανάτισε πριν λίγες μέρες ο φωτογραφικός φακός του govastiletto.gr σε μία σπάνια βραδινή τους εμφάνιση. Το αγαπημένο ζευγάρι που κρατά χαμηλούς τόνους στην προσωπική του ζωή βρέθηκε στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης προκειμένου να παρακολουθήσει μία […]
15:04 27/02/2023

Ησαΐας Ματιάμπα: «Έλιωσαν» στο γέλιο Σεργουλόπουλος – Μελιτά με την ατάκα για τη γυμνή του εμφάνιση στο θέατρο

tlife.gr
Καλεσμένος στη σημερινή εκπομπή του Φώτη Σεργουλόπουλου και της Τζένης Μελιτά, βρέθηκε ο Ησαϊας Ματιάμπα. Ο To άρθρο Ησαΐας Ματιάμπα: «Έλιωσαν» στο γέλιο Σεργουλόπουλος – Μελιτά με την ατάκα για τη γυμνή του εμφάνιση στο θέατρο δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
14:34 26/12/2022

Ο Ησαΐας Ματιάμπα στο okmag: «Ο γιος μου είναι η αποστολή της ζωής μου» – Η αποκάλυψη για την προσωπική του ζωή και το θέατρο

okmag.gr
Ο Ησαΐας Ματιάμπα έχει καταφέρει εδώ και χρόνια να κατακτήσει με την τέχνη αλλά και το πηγαίο χιούμορ του τις καρδιές μας. Έχοντας πολλά ταλέντα στη φαρέτρα του ο Ησαΐας έχει πετύχει πολλά! Αυτή την περίοδο τον απολαμβάνουμε στο θέατρο Βέμπο να υποδύεται τον Βρασίδα ( που κατάγεται από τον Κονγκό και το Αγρίνιο όπως […] The post Ο Ησαΐας Ματιάμπα στο okmag: «Ο γιος μου είναι η αποστολή της ζωής μου» – Η αποκάλυψη για την προσωπική του ζωή και το θέατρο appeared first on OK! Magazine Greece.
07:30 07/12/2022

Ησαΐας Ματιάμπα: Ο 4χρονος γιος του, του ζωγράφισε με μαρκαδόρους το πρόσωπο

mothersblog.gr
Νέα στιγμιότυπα με τη σύζυγο και τον γιο του δημοσίευσε ο Ησαΐας Ματιάμπα.Περισσότερα...
16:04 23/10/2022

Άντρες με τα όλα τους: Ονόματα έκπληξη στους κεντρικούς ρόλους – Πότε «ανεβαίνει» η παράσταση

Newsbeast.gr
Οι Άντρες με τα όλα τους έρχονται στο… σήμερα με ονόματα έκπληξη στους κεντρικούς ρόλους. Η νέα θεατρική παράσταση θα «ανέβει» στο θέατρο Βέμπο από τις 4 Νοεμβρίου. Τους αντρικούς ρόλους της παράστασης «Άντρες με τα όλα τους» έχουν αναλάβει οι: Αντώνης Λουδάρος, Σωτήρης Καλυβάτσης, Γιώργος Γαλίτης, Ησαΐας Ματιάμπα, Θανάσης Πατριαρχέας και Ντάνιελ Νούρκα. Οι γυναίκες της παράστασης που θα συνυπάρξουν στο θεατρικό σανίδι είναι: Ελένη Καρακάση, Παρθένα Χοροζίδου, Ιζαμπέλα Φούλοπ και η Κατερίνα Στικούδη. Σε διπλή διανομή οι μικρές: Ζώη Πετράκη και Ζετα Μαστροδούκα. Η κωμωδία Άντρες με τα όλα τους «γεννήθηκε» στην Νέα Ζηλανδία το 1987 από τους συγγραφείς Stephen Sinclair και Anthony McCarten μ
19:34 06/10/2022

Ησαΐας Ματιάμπα: Η απίστευτη ομοιότητα με τον αδελφό του

govastileto.gr
  Ο Ησαΐας Ματιάμπα έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό το 2001, όταν σε ηλικία 18 ετών νίκησε στο μουσικό talent show «Να η ευκαιρία», που μεταδόθηκε...
11:04 24/07/2022

Ησαΐας Ματιάμπα: «Θα ήμουν με φάρμακα αν δεν υπήρχε στην καραντίνα ο γιος μου»

zappit.gr
Ο Ησαΐας Ματιάμπα βρέθηκε καλεσμένος της Μπέττυς Μαγγίρα στο πλατό της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» την Τετάρτη στο OPEN. Μέσα […] The post Ησαΐας Ματιάμπα: «Θα ήμουν με φάρμακα αν δεν υπήρχε στην καραντίνα ο γιος μου» appeared first on Zappit.
20:08 06/07/2022

Ησαΐας Ματιάμπα: «Αν δεν υπήρχε ο γιος μου κατά τη διάρκεια της καραντίνας θα ήμουν με φάρμακα»

tlife.gr
Ο Ησαΐας Ματιάμπα την Τετάρτη 6/7 βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Ποιος είναι πρωινιάτικα και μίλησε για To άρθρο Ησαΐας Ματιάμπα: «Αν δεν υπήρχε ο γιος μου κατά τη διάρκεια της καραντίνας θα ήμουν με φάρμακα» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
15:04 06/07/2022

Ησαΐας Ματιάμπα: Το επάγγελμα που ήθελε να ακολουθήσει όταν ήταν μικρός

govastileto.gr
  Στην εκπομπή «Κυψέλη» βρέθηκε καλεσμένος ο Ησαΐας Ματιάμπα, ο οποίος, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στα παιδικά του χρόνια τονίζοντας πως είχε...
13:30 02/07/2022

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load