Thessaloniki Food Festival: Ημερίδα "Eat like a local"

14:03 - 12/11/2019

Ημερίδα με θέμα “Οι νέες τάσεις και προκλήσεις στο γαστρονομικό τουρισμό” διοργάνωσε το Τμήμα Τουρισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης, την Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2019, στις 12.00-13.30 στο πλαίσιο της 35ης Philoxenia, στο stage του Περίπτερου 13 της Helexpo. Ο βιγκανισμός είναι μία από τις νέες τάσεις που συζητήθηκαν, καθώς και το κατά πόσο είναι έτοιμη η Θεσσαλονίκη να υποδεχτεί τους vegan και τους vegetarian τουρίστες”. Για μία πόλη ανοιχτή στις νέες προκλήσεις και τάσεις του τουρισμού και ιδιαίτερα του γαστρονομικού, μίλησε η εντεταλμένη Σύμβουλος του Δήμου Θεσσαλονίκης σε θέματα Τουρισμού και Διεθνών Σχέσεων Μαρία Καραγιάννη. «Από το τζατζίκι, το σουβλάκι και το μουσακά, η γαστρονομία της πόλης τα

Διαβάστε Περισσότερα στο thestival.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thestival.gr

Δ. Νεάπολης – Συκεών: Με 143 μονάδες ενισχύθηκε η Δημοτική Τράπεζα Αίματος

Ένα αφιέρωμα στον δημιουργό Μανώλη Ρασούλη στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης

Γιατί δεν πρέπει να τον αφήνετε μόνο του τον σκύλο σας στην ακρογιαλιά

Δωρεάν εξετάσεις για την πρόληψη της οστεοπόρωσης στον Δ. Πυλαίας- Χορτιάτη

H "Μήδεια" του Μποστ έρχεται στο Θέατρο Γης

Μουσικό ταξίδι με την Γλυκερία στο Ωραιόκαστρο