Μάγδα Τσέγκου: «Από τότε που απολύθηκα από τον ΣΚΑΙ δεν έχω καμία επαφή με τον Γιώργο Αυτιά»

13:51 - 26/09/2020

Στην εφημερίδα Espresso και τον Βαγγέλη Καράλη έδωσε συνέντευξη η Μάγδα Τσέγκου, η οποία μίλησε, μεταξύ άλλων, για την τηλεοπτική […] The post Μάγδα Τσέγκου: «Από τότε που απολύθηκα από τον ΣΚΑΙ δεν έχω καμία επαφή με τον Γιώργο Αυτιά» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μάγδα Τσέγκου: «Από τότε που απολύθηκα από τον ΣΚΑΙ δεν έχω καμία επαφή με τον Γιώργο Αυτιά- Στον ΣΚΑΪ κατέθεσα την ψυχή μου»

Η Μάγδα Τσέγκου έδωσε συνέντευξη στην εφημερίδα Espresso και τον Βαγγέλη Καράλη όπου μίλησε, μεταξύ άλλων, για την τηλεοπτική της πορεία, ενώ τόνισε πως με τον Γιώργο Αυτιά δεν έχουν καμία επαφή. The post Μάγδα Τσέγκου: «Από τότε που απολύθηκα από τον ΣΚΑΙ δεν έχω καμία επαφή με τον Γιώργο Αυτιά- Στον ΣΚΑΪ κατέθεσα την ψυχή μου» appeared first on TheCaller.Gr.

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Μάγδα Τσέγκου: «Από τότε που απολύθηκα από τον ΣΚΑΙ δεν έχω καμία επαφή με τον Γιώργο Αυτιά»

MEDIA  Για την τηλεοπτική της πορεία, και για τη σχέση της με τον Γιώργο Αυτιά στην εκπομπή του οποίου εργάστηκε ως αρχισυντάκτρια και συμπαρουσιάστρια μίλησε -μεταξύ άλλων- στην εφημερίδα Espresso η Μάγδα Τσέκου.  Το ευρύ κοινό σάς γνώρισε ως αρχισυντάκτρια και παρουσιάστρια στον ΣΚΑΪ μαζί με τον Γιώργο Αυτιά… Το κοινό δεν με γνώρισε εκεί! Το κοινό με ήξερε! Γι’ αυτό και με ζήτησε και ο Αυτιάς όταν ήρθε στο Alter, τότε μεταγραφή από τον Alpha. Η αρχή έγινε στον Σκάι το 1995 και στην εκπομπή «Ζούγκλα» με τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο, αμέσως μετά βρέθηκα στην ΕΡΤ στην εκπομπή «Οσο υπάρχουν άνθρωποι» με τον Τάκη Σπηλιόπουλο. Η πρόταση από το Star ήρθε έναν χρόνο αργότερα κι έτσι εργάστηκα τρία χρό

Διαβάστε το στο topontiki.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο