#Μάγδα Τσέγκου

Μάγδα Τσέγκου: «Μίλησα στη Super Κατερίνα και το μοντάζ ήταν περίεργο»

zappit.gr
Δηλώσεις στους ρεπόρτερ των ψυχαγωγικών εκπομπών έκανε η Μάγδα Τσέγκου. Η δημοσιογράφος αναφέρθηκε στη συνέντευξη που έδωσε πρόσφατα στη “Super […] The post Μάγδα Τσέγκου: «Μίλησα στη Super Κατερίνα και το μοντάζ ήταν περίεργο» appeared first on Zappit.
13:00 24/02/2024

Η Μάγδα Τσέγκου εξηγεί γιατί δεν μιλάει με τον Απόστολο Γκλέτσο

govastileto.gr
Η Μάγδα Τσέγκου μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και αναφέρθηκε στις ψεύτικες ζωντανές συνδέσεις, στον βουλευτή που την προσέβαλε, αλλά και στον λόγο που δεν μιλάει εδώ και χρόνια με τον Απόστολο Γκλέτσο. «Ζητούσαμε στους ρεπόρτερς να κάνουν εγγραφή του ρεπορτάζ κι εμείς το παρουσιάζαμε σαν ζωντανό, γιατί δεν προλάβαιναν. Είχαμε ζωντανά στο στούντιο τον […]
15:00 06/11/2023

Μάγδα Τσέγκου για Απόστολο Γκλέτσο: «Από τότε έπαψα να μιλάω μαζί του»

zappit.gr
Στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και την Κατερίνα Νινιού μίλησε η Μάγδα Τσέγκου. Η δημοσιογράφος μίλησε για τις ψεύτικες ζωντανές συνδέσεις, […] The post Μάγδα Τσέγκου για Απόστολο Γκλέτσο: «Από τότε έπαψα να μιλάω μαζί του» appeared first on Zappit.
13:00 06/11/2023

«Μένει πάντα η πληγή»: Ραγίζει καρδιές η Μάγδα Τσέγκου για τον ανιψιό της που έφυγε από τη ζωή στα 14 του χρόνια – ΦΩΤΟ

newsitamea.gr
Η Μάγδα Τσέγκου αποφάσισε να τιμήσει τη μνήμη του ανιψιού της, ο οποίος έφυγε πολύ άδικα από τη ζωή σε ηλικία μόλις 14 ετών. Στο πλαίσιο του Ψυχοσαββάτου, που έλαβε χώρα χθες, η δημοσιογράφος δημοσίευσε ένα post στο Instagram. Ο ανιψιός της, Άγγελος, έχασε τη ζωή του πριν από δύο χρόνια σε ένα...
14:09 06/06/2023

Mάγδα Τσέγκου: Τρίτη φορά κουμπάρα με εντυπωσιακό χρυσαφί φόρεμα

okmag.gr
Κουμπάρα έγινε η Μάγδα Τσέγκου και μάλιστα για τρίτη φορά όπως μας ενημέρωσε. Η δημοσιογράφος πάντρεψε τον Διονύση Πυλαρινό με τη Θεοφανώ Μπαρδάκη στη Βάρκιζα. Μάλιστα καλεσμένοι ήταν ο Γιώργος Λιάγκας, ο Μιχάλης Ζαμπίδης, ο Μάνος Ιωαννου, ο Θέμης Γεωργαντάς και ο Λάμπρος Κωνσταντάρας. Γάμος στην Αθηναϊκή Ριβιέρα Ο ιδρυτής του Ionian Ray Yachting που δραστηριοποιείται στη ναύλωση σκαφών αναψυχής παντρεύτηκε […] The post Mάγδα Τσέγκου: Τρίτη φορά κουμπάρα με εντυπωσιακό χρυσαφί φόρεμα appeared first on OK! Magazine.
10:40 26/05/2023

Μάγδα Τσέγκου: H εξομολόγηση για την τραγική απώλεια που βίωσε – «Το μόνο που ήθελα είναι να καθίσω σε εμβρυακή στάση στο πάτωμα»

okmag.gr
Η Μάγδα Τσέγκου μίλησε ανοιχτά για την απώλεια του ανιψιού της το καλοκαίρι του 2021 σε ηλικία μόλις 14 ετών. Η γνωστή δημοσιογράφος βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Όλα για τη ζωή μας», το πρωί της Κυριακής. Το θέμα της εκπομπής ήταν το πένθος και οι τρόποι διαχείρισής του. Η ίδια ανέφερε: «Ο Άγγελος «έφυγε» ξαφνικά από ένα τροχαίο […] The post Μάγδα Τσέγκου: H εξομολόγηση για την τραγική απώλεια που βίωσε – «Το μόνο που ήθελα είναι να καθίσω σε εμβρυακή στάση στο πάτωμα» appeared first on OK! Magazine.
10:30 09/04/2023

Μάγδα Τσέγκου: «Λύγισε» στον αέρα – «Μου λέει: σκοτώθηκε ο Άγγελος, ήμουν στο πάτωμα, σε εμβρυακή στάση στο δωμάτιο»

zappit.gr
Καλεσμένη στην εκπομπή του Μιχάλη Κεφαλογιάννη «Όλα για τη ζωή μας» βρέθηκε το πρωινό της Κυριακής η Μάγδα Τσέγκου. Το […] The post Μάγδα Τσέγκου: «Λύγισε» στον αέρα – «Μου λέει: σκοτώθηκε ο Άγγελος, ήμουν στο πάτωμα, σε εμβρυακή στάση στο δωμάτιο» appeared first on Zappit.
09:26 09/04/2023

Night out: Ο Γιάννος από τις Άγριες Μέλισσες, η Μάγδα Τσέγκου με τον σύντροφό της & η stylish Ραμόνα

gossip-tv.gr
Ένα λαμπερό κάλεσμα στάθηκε η αφορμή για να απαθανατίσει ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv όμορφες παρουσίες. Περισσότερα...
20:56 30/03/2023

Μάγδα Τσέγκου: Δεν έχει κλείσει ο κύκλος μου στην τηλεόραση

Newsit
“Και το πρωινό θα μου άρεσε πάρα πολύ και νομίζω ότι θα το έκανα τέλεια” δήλωσε η Μάγδα Τσέγκου. Η Μάγδα Τσέγκου μίλησε στο Ποιος είναι πρωινιάτικα για τις τηλεοπτικές προτάσεις που είχε τελευταία κι αν της έχει λείψει η τηλεόραση.  «Η τηλεόραση μου λείπει αλλά – για να πω την αλήθεια – όχι και ... Περισσότερα To άρθρο Μάγδα Τσέγκου: Δεν έχει κλείσει ο κύκλος μου στην τηλεόραση δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
22:34 14/02/2023

Μάγδα Τσέγκου: «Είχαμε πένθος, δεν μπορούσα να ανταπεξέλθω στα εργασιακά μου καθήκοντα»

zappit.gr
Τη Μάγδα Τσέγκου εντόπισε η κάμερα του ΟΡΕΝ σε βραδινή της έξοδο. Η γνωστή δημοσιογράφος μίλησε στην εκπομπή «Ποιος είναι […] The post Μάγδα Τσέγκου: «Είχαμε πένθος, δεν μπορούσα να ανταπεξέλθω στα εργασιακά μου καθήκοντα» appeared first on Zappit.
12:34 14/02/2023

Άνοιξε τις πύλες του το 2ο Forum ΣΠΑΥ 2023 το κορυφαίο περιβαλλοντικό γεγονός της χρονιάς (ΦΩΤΟ)

paraskhnio.gr
Στο κατάμεστο Πολιτιστικό – Συνεδριακό Κέντρο «Μίκης Θεοδωράκης» έδωσαν το παρόν εκατοντάδες στελέχη της Κεντρικής Πολιτικής Σκηνής και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, Υπουργοί, Δήμαρχοι από όλη την Ελλάδα, Γενικοί Γραμματείς Υπουργείων, Βουλευτές, αιρετοί, εκπρόσωποι θεσμικών φορέων, καθηγητές πανεπιστημίων, εκπρόσωποι εθελοντικών ομάδων και πλήθος κόσμου. Το συντονισμό της εκδήλωσης είχε η δημοσιογράφος Μάγδα Τσέγκου. Τις εργασίες του Το άρθρο Άνοιξε τις πύλες του το 2ο Forum ΣΠΑΥ 2023 το κορυφαίο περιβαλλοντικό γεγονός της χρονιάς (ΦΩΤΟ) εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.
20:44 24/01/2023

Μάγδα Τσέγκου: "Από την τηλεόραση μου έμεινε ένα αυτοάνοσο και ζω με αυτό"

thebest.gr
Η Μάγδα Τσέγκου παραχώρησε μία συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα, όπου μίλησε για την εμπειρία της στην πρωινή ζώνη με τον Γιώργο Αυτιά, τις σχέσεις που διατηρούν σήμερα αλλά και το αυτοάνοσο που της άφησε η ενασχόλησή της με την τηλεόραση.
23:30 17/12/2022

Μάγδα Τσέγκου: «Από την τηλεόραση μου έμεινε ένα αυτοάνοσο, το πάθαινα όταν ήμουν στον αέρα με τον Αυτιά»

zappit.gr
Η Μάγδα Τσέγκου παραχώρησε μία συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα, όπου μίλησε για την εμπειρία της στην πρωινή […] The post Μάγδα Τσέγκου: «Από την τηλεόραση μου έμεινε ένα αυτοάνοσο, το πάθαινα όταν ήμουν στον αέρα με τον Αυτιά» appeared first on Zappit.
14:14 16/12/2022

Φωτογραφίες από τις πρόβες των MadWalk – Η Καλομοίρα εμφανίστηκε σαν την Khloe Kardashian

eleftherostypos.gr
Το γήπεδο TAE KWON DO θα φιλοξενήσει στις 13 Δεκεμβρίου το Madwalk, τον θεσμό που ενώνει τη μουσική με τη μόδα. Την εκδήλωση θα παρουσιάσει η Μαριέττα Χρουσαλά, ενώ τη βραδιά θα ανοίξει ο DJ Αντώνης Δημητριάδης… Διαβάστε περισσότερα στο youweekly.gr Ειδήσεις σήμερα Ντόρα Κουτροκόη: Η Μάγδα Τσέγκου «πρόδωσε» τη νέα συνεργασία – Τι είπε για […] Το άρθρο Φωτογραφίες από τις πρόβες των MadWalk – Η Καλομοίρα εμφανίστηκε σαν την Khloe Kardashian εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
14:56 12/12/2022

Μάγδα Τσέγκου: «Ήμουν η μοναδική νομίζω που στήριξα την Ντόρα Κουτροκόη»

zappit.gr
Στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» και τη Βασιλική Μπασιούρη μίλησε η Μάγδα Τσέγκου, η οποία είχε στο πλευρό της […] The post Μάγδα Τσέγκου: «Ήμουν η μοναδική νομίζω που στήριξα την Ντόρα Κουτροκόη» appeared first on Zappit.
11:50 12/12/2022

Τσέγκου για ΣΚΑΪ: Βρέθηκα ξαφνικά στον δρόμο- Η Κουτροκόη έχει και ένα παιδί που το μεγαλώνει μόνη της

thecaller.gr
Τη Μάγδα Τσέγκου συνάντησε σε βραδινή της έξοδο η κάμερα της εκπομπής Ηappy Day και ο δημοσιογράφος Γιώργος Γιαννούλιας.Τη Μάγδα Τσέγκου συνάντησε σε βραδινή της έξοδο η κάμερα της εκπομπής Ηappy Day και ο δημοσιογράφος Γιώργος Γιαννούλιας.Η γνωστή δημοσιογράφος μίλησε για το bullying που είχε δεχτεί πριν από μερικά χρόνια, όταν είχε αποφασίσει να μιλήσει ανοιχτά για την κατάψυξη ωαρίων που έχει κάνει, ενώ αναφέρθηκε και στην ξαφνική αποχώρηση της Ντόρας Κουτροκόη από […]
10:20 06/12/2022

Μάγδα Τσέγκου: «Στη μέση της χρονιάς δεν αφήνεις έναν άνθρωπο στον δρόμο. Η Ντόρα Κουτροκόη έχει κι ένα παιδί»

okmag.gr
Για την ξαφνική λύση της συνεργασία της Ντόρας Κουτροκόη με τον ΣΚΑΪ μίλησε η Μάγδα Τσέγκου. Η δημοσιογράφος υπερασπίστηκε τη συνάδελφό της που απολύθηκε από κανάλι του Φαλήρου πριν από λίγες μέρες «Δεν γνωρίζω το γιατί. Κάπως έτσι είχα φύγει κι εγώ από τον ΣΚΑΪ, ξαφνικά και βρέθηκα στον δρόμο. Νομίζω ότι και στα κανάλια […] The post Μάγδα Τσέγκου: «Στη μέση της χρονιάς δεν αφήνεις έναν άνθρωπο στον δρόμο. Η Ντόρα Κουτροκόη έχει κι ένα παιδί» appeared first on OK! Magazine Greece.
09:24 06/12/2022

Μάγδα Τσέγκου: «Έχω χάσει κι εγώ τη δουλειά μου στον ΣΚΑΪ όπως η Ντόρα Κουτροκόη, βρέθηκα ξαφνικά στον δρόμο»

tlife.gr
Τη Μάγδα Τσέγκου συνάντησε σε βραδινή της έξοδο η κάμερα της εκπομπής Ηappy Day και ο To άρθρο Μάγδα Τσέγκου: «Έχω χάσει κι εγώ τη δουλειά μου στον ΣΚΑΪ όπως η Ντόρα Κουτροκόη, βρέθηκα ξαφνικά στον δρόμο» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
08:58 06/12/2022

Μάγδα Τσέγκου για Ντόρα Κουτροκόη: «Κάπως έτσι βρέθηκα κι εγώ στον δρόμο τότε από τον ΣΚΑΪ»

zappit.gr
Η Μάγδα Τσέγκου βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας στην παρουσίαση του παιδικού βιβλίου της Νένας Χρονοπούλου. Η γνωστή δημοσιογράφος έκανε […] The post Μάγδα Τσέγκου για Ντόρα Κουτροκόη: «Κάπως έτσι βρέθηκα κι εγώ στον δρόμο τότε από τον ΣΚΑΪ» appeared first on Zappit.
08:46 06/12/2022

Μάγδα Τσέγκου: Η φωτογραφία όταν έκανε το μοντέλο σε σήριαλ πριν από 26 χρόνια

koolnews.gr
Μπορεί την Μάγδα Τσέγκου να την γνωρίσαμε σαν δημοσιογράφο μέσα από την εκπομπή του Γιώργου Αυτιά, ωστόσο η ίδια είχε κάνει τα πρώτα της βήματα σε ένα σήριαλ. Ήταν το 1996, πριν από 26 ολόκληρα χρόνια όταν η Μάγδα Τσέγκου από την Πρέβεζα ξακίνησε να κάνει τα πρώτα της βήματα στην τηλεόραση και είχε συμμετάσχει […] The post Μάγδα Τσέγκου: Η φωτογραφία όταν έκανε το μοντέλο σε σήριαλ πριν από 26 χρόνια appeared first on Koolnews.gr.
10:32 01/07/2022

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load