Ζέτα Δούκα: «Η ζωή μου δεν υπήρξε ποτέ καλύτερη. Είμαι πλήρης»

04:25 - 13/10/2019

Η Ζέτα Δούκα είναι εργαζόμενη, σύντροφος, μητέρα! Η ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξή της εξηγεί αν οι ρόλοι δυσκολεύουν τη ζωή μιας γυναίκας, ενώ αναφέρεται στο παιδί της και στις προτεραιότητες της. Είναι προτεραιότητα σας πια το παιδί; «Είναι προτεραιότητα μου η ζωή μου, να αισθάνομαι εγώ καλά και να δίνω χώρο και χρόνο σε αυτά που είναι σημαντικά για εμένα. Το παιδί μου είναι ίσως το σημαντικότερο, αλλά εξίσου σημαντική είναι και η ζωή μου, ο προσωπικός μου χρόνος, ο ύπνος μου και η δουλειά μου. Δεν θα μπορο The post Ζέτα Δούκα: «Η ζωή μου δεν υπήρξε ποτέ καλύτερη. Είμαι πλήρης» appeared first on tromaktiko.

Διαβάστε Περισσότερα στο tromaktiko.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Φραντζέσκος: «Μετά το 30′ δεν υπήρχαμε, ήταν πολύ καλύτερος ο Ολυμπιακός»

Ο τεχνικός της Κ17 μίλησε για τη βαριά ήττα του Παναθηναϊκού από τον Ολυμπιακό με 5-1 τονίζοντας ότι μετά το 30ο λεπτό μόνο οι ερυθρόλευκοι υπήρχαν στο γήπεδο.

Διαβάστε το στο

Ο τεχνικός της Κ17 μίλησε για τη βαριά ήττα του Παναθηναϊκού από τον Ολυμπιακό με 5-1 τονίζοντας ότι μετά το 30ο λεπτό μόνο οι ερυθρόλευκοι υπήρχαν στο γήπεδο.

Διαβάστε το στο tovima

Ζέτα Δούκα: «Η ζωή μου δεν υπήρξε ποτέ καλύτερη»

Η Ζέτα Δούκα σε πρόσφατη συνέντευξή της εξηγεί αν οι ρόλοι δυσκολεύουν τη ζωή μιας γυναίκας, ενώ αναφέρεται στο παιδί της και στις προτεραιότητες...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Διαβάστε το στο to10.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tromaktiko.gr

Ανεκδοτάρα με πρόταση: Θα μου κάτσεις;

Χειροπέδες σε άντρα για μεταφορά ναρκωτικών – Κατασχέθηκαν πάνω από 70 κιλά κάνναβης

Κακοκαιρία «Π» – Ξάνθη: Κλαδί δέντρου διέλυσε παρμπρίζ σε λεωφορείο εν κινήσει

Συναγερμός στις Αρχές για την εξαφάνιση 46χρονου

Το να μοιράζεστε το κρεβάτι με τον σύντροφό σας επηρεάζει τον ύπνο σας;

Κακοκαιρία Ciaran: Φονικό πέρασμα από την Ιταλία – 7 νεκροί και 2 αγνοούμενοι