Πομπέο: «Είμαι ενθουσιασμένος που επέστρεψα στην Ελλάδα» - Οι σημαντικές συναντήσεις και η στήριξη των ΗΠΑ (Video&Photos)
10:34 - 28/09/2020
Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται από τα ξημερώματα ο ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, Μάικ Πομπέο. Από τις 9:30 το πρωί βρίσκεται σε εξέλιξη η συνάντηση του Αμερικανού υπουργού Εξωτερικών, με τον Έλληνα ομόλογό του Νίκο Δένδια στη Θεσσαλονίκη. Στη συνάντηση είναι παρόντες ο υφυπουργός Εξωτερικών, αρμόδιος για την οικονομική διπλωματία Κώστας Φραγκογιάννης και ο πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα Τζέφρι Πάιατ, […]
The post Πομπέο: «Είμαι ενθουσιασμένος που επέστρεψα στην Ελλάδα» - Οι σημαντικές συναντήσεις και η στήριξη των ΗΠΑ (Video&Photos)
first appeared on Lykavitos.gr.
Διαβάστε Περισσότερα στο lykavitos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μ. Πομπέο: Είμαι ενθουσιασμένος που επέστρεψα στην Ελλάδα
Ενθουσιασμένος για την επιστροφή του στην Ελλάδα δηλώνει, μέσω twitter, ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών Μάικ Πομπέο, ο οποίος έφτασε αργά χθες το βράδυ στη Θεσσαλονίκη. “Είμαι ενθουσιασμένος που επέστρεψα στην Ελλάδα, έναν ζωτικής σημασίας εταίρος των ΗΠΑ, με τον οποίο μοιραζόμαστε ένα κοινό στρατηγικό όραμα. Η ισχύς των διμερών μας σχέσεων βρίσκεται σε υψηλότερο επίπεδο […]
Μ. Πομπέο: Είμαι ενθουσιασμένος που επέστρεψα στην Ελλάδα on BLUE SKY.
Διαβάστε το στο blueskytv.gr