Πομπέο: «Είμαι ενθουσιασμένος που επέστρεψα στην Ελλάδα» - Οι σημαντικές συναντήσεις και η στήριξη των ΗΠΑ (Video&Photos) 

10:34 - 28/09/2020

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται από τα ξημερώματα ο ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, Μάικ Πομπέο. Από τις 9:30 το πρωί βρίσκεται σε εξέλιξη η συνάντηση του Αμερικανού υπουργού Εξωτερικών, με τον Έλληνα ομόλογό του Νίκο Δένδια στη Θεσσαλονίκη. Στη συνάντηση είναι παρόντες ο υφυπουργός Εξωτερικών, αρμόδιος για την οικονομική διπλωματία Κώστας Φραγκογιάννης και ο πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα Τζέφρι Πάιατ, […] The post Πομπέο: «Είμαι ενθουσιασμένος που επέστρεψα στην Ελλάδα» - Οι σημαντικές συναντήσεις και η στήριξη των ΗΠΑ (Video&Photos) 
 first appeared on Lykavitos.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο lykavitos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Πομπέο: «Ενθουσιασμένος που επέστρεψα στην Ελλάδα»

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση Πομπέο - Δένδια

Διαβάστε το στο lifo.gr

Μ. Πομπέο: Είμαι ενθουσιασμένος που επέστρεψα στην Ελλάδα

Ενθουσιασμένος για την επιστροφή του στην Ελλάδα δηλώνει, μέσω twitter, ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών Μάικ Πομπέο, ο οποίος έφτασε αργά χθες το βράδυ στη Θεσσαλονίκη. “Είμαι ενθουσιασμένος που επέστρεψα στην Ελλάδα, έναν ζωτικής σημασίας εταίρος των ΗΠΑ, με τον οποίο μοιραζόμαστε ένα κοινό στρατηγικό όραμα. Η ισχύς των διμερών μας σχέσεων βρίσκεται σε υψηλότερο επίπεδο […] Μ. Πομπέο: Είμαι ενθουσιασμένος που επέστρεψα στην Ελλάδα on BLUE SKY.

Διαβάστε το στο blueskytv.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ lykavitos.gr

Τζακ ποτ στην κλήρωση του Τζόκερ - Δείτε τους τυχερούς αριθμούς

Tα Βαρδούσια

Συντάξεις: Αναδρομικά έως 16.500 ευρώ σε 970.000 συνταξιούχους

Τα πρωτοσέλιδα των πολιτικών και αθλητικών εφημερίδων (22-12-2025)

Η ΑΕΚ κέρδισε 2-1 τον ΟΦΗ με ανατροπή και ανέβηκε στην κορυφή

Άστατος ο καιρός έως και το τέλος της εβδομάδας – Πού αναμένονται βροχές και που χιόνια