Τα εγκαίνια του Ιερού Ναού Αγίου Μάρκου στην Χίο

13:42 - 28/09/2020

Ι.Μ. ΧΙΟΥ:«Αὕτη ἡ ἡμέρα, ἥν ἐποίησεν ὁ Κύριος ἀγαλλιασώμεθα καί εὐφρανθῶμεν ἐν αὐτῇ» Με τους λόγους αυτούς και «δοξάζων του Πατρός και του Υιού την δύναμιν και Πνεύματος Αγίου υμνών την εξουσίαν» ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χίου, Ψαρών και Οινουσσών κ. Μάρκος τέλεσε την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2020 τα εγκαίνια του Ιερού Ναιδρίου του Αγίου ενδόξου […]

Διαβάστε Περισσότερα στο vimaorthodoxias.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Θυρανοίξια του Ιερού Παρεκκλησίου Αγίου Χρυσάνθου Γρατινής (ΦΩΤΟ)

Την εσπέραν της Δευτέρας 28ης Σεπτεμβρίου 2020, ημέραν κατά την οποίαν συμπληρούνται εβδομήκοντα ένα έτη από την κοίμησιν του Αχριεπισκόπου Χρυσάνθου, ο Σεβασμιώτατος ετέλεσεν τα θυρανοίξια του Ιερού Παρεκκλησίου Αγίου Χρυσάνθου Γρατινής, όστις τυγχάνει και τόπος καταγωγής του πατρός του αειμνήστου Αρχιεπισκόπου. ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ {loadposition adsense}

Διαβάστε το στο .romfea.gr

Η ακολουθία των Εγκαινίων του Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου Νεράιδας Φαρσάλων

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ.κ. Τιμόθεος, το Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2020, τέλεσε την ακολουθία των Εγκαινίων του Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου Νεράιδας Φαρσάλων. Το άρθρο Η ακολουθία των Εγκαινίων του Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου Νεράιδας Φαρσάλων εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Διαβάστε το στο ekklisiaonline.gr

Θυρανοίξια του Ιερού Παρεκκλησίου Αγίου Χρυσάνθου Γρατινής

Μητροπολη Μαρωνείας. Το άρθρο Θυρανοίξια του Ιερού Παρεκκλησίου Αγίου Χρυσάνθου Γρατινής εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Διαβάστε το στο ekklisiaonline.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ vimaorthodoxias.gr

Το Ευαγγέλιο της Τρίτης 29 Ιουλίου 2025 – Άγιος Καλλίνικος

Να λες: «Να, τα ηνία Θεέ μου. Οδήγα εσύ. Εγώ δεν έχω δύναμη. Όπου θέλεις πάρε με»

16 Μαΐου – Γιορτή σήμερα: Όσιος Θεόδωρος ο Ηγιασμένος

Ναύπλιο – πανσέληνος Μαΐου: το «φεγγάρι των λουλουδιών»

Θεία Λειτουργία στην Αρμάχα Πεδιάδος

14 Μαΐου – Γιορτή σήμερα: Άγιος Ισίδωρος που Μαρτύρησε στη Χίο