GNTM: Η Ίριδα έβγαλε μαχαίρια κατά της Ζενεβιέβ – «Μήπως να πας εσύ σπίτι σου κουκλίτσα μου να ηρεμήσουμε» (video)

21:57 - 28/09/2020

Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται! Ή όχι καθώς το καταδρομικό ξύπνημα από τη Ζενεβιέβ To άρθρο GNTM: Η Ίριδα έβγαλε μαχαίρια κατά της Ζενεβιέβ – «Μήπως να πας εσύ σπίτι σου κουκλίτσα μου να ηρεμήσουμε» (video) δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

GNTM: Η Ίριδα στέλνει τη Ζενεβιέβ σπίτι της: «Μήπως να πας σπίτι σου κουκλίτσα μου να ηρεμήσουμε»;

Ξεκίνησαν οι κόντρες στο GNTM 3

Διαβάστε το στο

Βγήκαν τα “μαχαίρια” στο GNTM! Παίκτρια κατά της Ζενεβιέβ: «Μήπως να πας εσύ σπίτι σου κουκλίτσα μου να ηρεμήσουμε»

Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται! Ή όχι καθώς το καταδρομικό ξύπνημα από τη Ζενεβιέβ Μαζαρί και τον coach Γιώργο Καράβα, υπενθυμίζει στα μοντέλα ... Διαβάστε περισσότερα To άρθρο Βγήκαν τα “μαχαίρια” στο GNTM! Παίκτρια κατά της Ζενεβιέβ: «Μήπως να πας εσύ σπίτι σου κουκλίτσα μου να ηρεμήσουμε» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

GNTM: Η Ίριδα επιτίθεται στην Ζενεβιέβ -«Μήπως να πας σπίτι σου κουκλίτσα μου να ηρεμήσουμε;»

Η πρώτη κόντρα στο GNTM μόλις ξεκίνησε και πρωταγωνιστές της είναι η Ζενεβιέβ Μαζαρί και μια παίκτρια.

Διαβάστε το στο thebest.gr

GNTM: «Μήπως να πας εσύ σπίτι σου κουκλίτσα μου να ηρεμήσουμε»

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί και ο coach Γιώργος Καράβας ανέλαβαν το ξύπνημα των μοντέλων στο GNTM 3, υπενθυμιζόντας στα μοντέλα να είναι σε ετοιμότητα και επαγρύπνηση. The post GNTM: «Μήπως να πας εσύ σπίτι σου κουκλίτσα μου να ηρεμήσουμε» appeared first on TheCaller.Gr.

Διαβάστε το στο thecaller.gr

GNTM: Παίκτρια σε Ζενεβιέβ: Μήπως να πας εσύ σπίτι σου κουκλίτσα μου να ηρεμήσουμε

Ένα απίστευτο σχόλιο έκανε παίκτρια του GNTM λίγο πριν την πρώτη φωτογράφιση στην κριτή Ζενεβιέβ Μαζαρί. Ο λόγος για την Ίριδα, η οποία είπε συγκεκριμένα στη Ζενεβιέβ: «Μήπως να πας εσύ σπίτι σου κουκλίτσα μου να ηρεμήσουμε» Όλα συνέβησαν όταν η Ζενεβιέβ μοίρασε ρόμπες στα μοντέλα, με την Ίριδα να μην έχει ξυπνήσει με την καλύτερη διάθεση. Η ίδια είχε ύφος, όταν πήρε την ρόμπα από την Ζενεβιέβ, με την κριτή να της λέει ότι την βλέπει σύντομα πίσω στο σπίτι της. Τότε η Ίριδα έβγαλε τα… μαχαίρια της: «Μήπως να πας εσύ σπίτι σου κουκλίτσα μου να ηρεμήσουμε, γιατί μέχρι στιγμής αυτό το σπίτι είναι δικό μου;» Έπειτα από αυτό, η Ζενεβιέβ σχολίασε: «Ά έχουμε και ντίβες φέτος; Καλά θα περάσουμε!» ΔΙΑΒΑ

Διαβάστε το στο spoilers

GNTM 3: Ίριδα για Ζεν: «Μήπως να πας εσύ σπίτι σου κουκλίτσα μου να ηρεμήσουμε»

Το σπίτι του GNTM 3 άνοιξε τις πύλες του και... Το άρθρο GNTM 3: Ίριδα για Ζεν: «Μήπως να πας εσύ σπίτι σου κουκλίτσα μου να ηρεμήσουμε» εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Διαβάστε το στο sportime.gr

GNTM: Η Ίριδα στέλνει τη Ζενεβιέβ σπίτι της: «Μήπως να πας σπίτι σου κουκλίτσα μου να ηρεμήσουμε»; (video)

AgrinioPress GNTM: Η Ίριδα στέλνει τη Ζενεβιέβ σπίτι της: «Μήπως να πας σπίτι σου κουκλίτσα μου να ηρεμήσουμε»; (video) Ξεκίνησαν οι κόντρες στο GNTM 3 Η πρώτη κόντρα στο GNTM μόλις ξεκίνησε και πρωταγωνιστές της είναι η Ζενεβιέβ Μαζαρί και μια παίκτρια. Τα δέκα κορίτσια και τα δέκα αγόρια ξύπνησαν από τα άγρια χαράματα για να ετοιμαστούν για την πρώτη δοκιμασία αποχώρησης. Η κριτής και art director του GNTM μοίρασε ρόμπες στα επίδοξα μοντέλα, … GNTM: Η Ίριδα στέλνει τη Ζενεβιέβ σπίτι της: «Μήπως να πας σπίτι σου κουκλίτσα μου να ηρεμήσουμε»; (video) AgrinioPress

Διαβάστε το στο agriniopress.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της