Δέσποινα Βανδή: «Στα 50 μου συνειδητοποίησα ότι οι άλλοι αλλάζουν πως σε βλέπουν»

02:33 - 04/10/2020

Στον καναπέ του Dot. κάθισε ως πρώτη καλεσμένη η Δέσποινα Βανδή η οποία εξομολογήθηκε για τις αλλαγές που έχει κάνει στην επαγγελματική της πορεία...

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Δέσποινα Βανδή: Στα 50 μου συνειδητοποίησα ότι οι άλλοι αλλάζουν το πως σε βλέπουν

Στον καναπέ του «Dot» κάθισε η Δέσποινα Βανδή, η οποία εξομολογήθηκε το πως η ηλικία έχει αλλάξει τον τρόπο που βλέπει τα πράγματα, ενώ έδωσε την δική της απάντηση στους επικριτές της. «Είμαι ευέλικτη, δεν ήμουν έτσι πάντα. Μεγαλώνοντας είδα ότι είναι προτέρημα να προσαρμόζεσαι στις συνθήκες γιατί αλλιώς θα σπάσεις. Δεν είμαι ένας άνθρωπος που έχω πει ότι εγώ είμαι τραγουδίστρια και δεν θέλω να κάνω τίποτα άλλο ή ότι θέλω να είμαι πάντα στα μπουζούκια επειδή αυτό ξέρω, αυτό γνωρίζω κι αυτό πρέπει να κάνω. Όχι. Μεγαλώνοντας και ειδικά μετά τα 4ο είπα θέλω να δοκιμάσω πράγματα. Αφού το νιώθω μέσα μου κι αποτυχία να κάνω θα είναι ένα δικό μου λάθος που το αγαπώ. Δεν έχουν αποφασίσει κάποιοι άλλοι

Διαβάστε το στο spoilers

Δέσποινα Βανδή: "Στα 50 μου συνειδητοποίησα ότι..."

Η Δέσποινα Βανδή [2] παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Dot και μεταξύ άλλων μίλησε για την ηλικία της. «μέχρι τα 40...

Διαβάστε το στο ekriti.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Δύο σεισμικές δονήσεις 2,9 και 2,7 Ρίχτερ βορειοανατολικά της Ραφήνας – Με διαφορά 7 λεπτών

Επιδρομή drones της Ουκρανίας προκάλεσε ζημιά σε δυο πλοία στη νότια Ρωσία

Τυρόπιτα στην τοστιέρα με κίτρινα τυριά

Καραμελωμένο κοτόπουλο

Ώρα αποφάσεων στον Παναθηναϊκό – Να «θυσιαστούν» Σιώπης, Μπακασέτας και 12 μεταγραφές!

Η υπουργός Παιδείας, Σοφία Ζαχαράκη στη Λαμία: Εγκαινιάζει το κέντρο Καινοτομίας