#Βαν

Βανέσα Αδαμοπούλου: «Είμαι δεκτική στο φλερτ, αρκεί να…»

instyle.gr
Η Βανέσα Αδαμοπούλου παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα». Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε μεταξύ άλλων για τη μητρότητα και τον γιο της και το φλερτ. «Υπάρχει ένα κομμάτι φανταστικό στη μητρότητα και στη γονεϊκότητα γενικά, συγκλονιστικό που έχεις μια ψυχή που έχει μπει στη ζωή σου και τη λατρεύεις όσο τίποτα άλλο και από εκεί και πέρα […] The post Βανέσα Αδαμοπούλου: «Είμαι δεκτική στο φλερτ, αρκεί να…» appeared first on InStyle.
18:48 22/04/2024

“Αποκλείεται να είσαι 54 ρε Δέσποινα”: Έκλεισε στόματα η Βανδή, η εμφάνιση “φωτιά” που έκανε όλους να παραμιλάνε

Newside.gr
Η Δέσποινα Βανδή άνοιξε τη σεζόν με μία αξέχαστη πρεμιέρα στον Βοτανικό τον Οκτώβριο, καθηλώνοντας το κοινό με την ένταση και τη δυναμική της παρουσία. Η γνωστή τραγουδίστρια διασκέδασε τους θεατές με τις διαχρονικές επιτυχίες της, καθώς γιορτάζει τριάντα χρόνια στον χώρο της μουσικής, προσφέροντας μια σειρά από ισχυρές ερμηνείες. Η σκηνική της εμφάνιση ήταν [...] Το άρθρο “Αποκλείεται να είσαι 54 ρε Δέσποινα”: Έκλεισε στόματα η Βανδή, η εμφάνιση “φωτιά” που έκανε όλους να παραμιλάνε εμφανίστηκε πρώτα στο NewSide.
18:00 22/04/2024

Βανέσα Αδαμοπούλου: «Συγκινούμαι πολύ όταν βλέπω το γιο μου να μεγαλώνει και να γίνεται ανεξάρτητος»

tlife.gr
Η Βανέσα Αδαμοπούλου παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και την To άρθρο Βανέσα Αδαμοπούλου: «Συγκινούμαι πολύ όταν βλέπω το γιο μου να μεγαλώνει και να γίνεται ανεξάρτητος» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
16:09 22/04/2024

Τρελά ερωτευμένος ο Νίκος Κοκλώνης: To αποκάλυψε on air με τον πιό όμορφο τρόπο ζητώντας μία χάρη από τη Δέσποινα Βανδή

Newside.gr
Το βράδυ του Σαββάτου κατά τη διάρκεια του “J2US” ο Νίκος Κοκλώνης αιφνιδίασε τη Δέσποινα Βανδή, ζητώντας της μια χάρη. Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής και παραγωγός αποκάλυψε on air πως είναι ξανά ερωτευμένος και ζήτησε από τη Δέσποινα Βανδή να του τραγουδήσει νησιώτικα κομμάτια. «Είμαι ερωτευμένος πάρα πολύ ξανά, οπότε θέλω να τραγουδήσεις για να χορέψουμε [...] Το άρθρο Τρελά ερωτευμένος ο Νίκος Κοκλώνης: To αποκάλυψε on air με τον πιό όμορφο τρόπο ζητώντας μία χάρη από τη Δέσποινα Βανδή εμφανίστηκε πρώτα στο NewSide.
11:01 22/04/2024

Πάτρα: Βανδαλισμοί στο 3ο Δημοτικό Σχολείο

patrasevents.gr
Οι γονείς απομάκρυναν τα παιδιά τους
09:53 22/04/2024

Δέσποινα Βανδή: Φτιάχνει κάθε χρόνο τα πιο τραγανά πασχαλινά κουλουράκια και λέει το μυστικό της συνταγής της – ΦΩΤΟ

newsitamea.gr
Η Δέσποινα Βανδή, γνωστή για τις εξαιρετικές της μαγειρικές δεξιότητες, εκμεταλλεύτηκε την περίοδο της καραντίνας για να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους μία από τις πιο αγαπημένες πασχαλινές συνταγές της, τα πασχαλινά κουλουράκια. Μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram, η τραγουδίστρια δεν μόνο ενθουσίασε με τις κουλιναρικές της...
17:09 21/04/2024

Πρώτο trend στο X για 6 ώρες το J2US – Χαμός στο 9ο live με τον Νίκο Κοκλώνη

Newsbeast.gr
Μια δυναμική και εντυπωσιακή έναρξη έκανε ο Νίκος Κοκλώνης στο J2US του Alpha παραφράζοντας ένα αγαπημένο hit της Άννας Βίσση, με τον δικό του χιουμοριστικό τρόπο, λίγο πριν καλωσορίσει στο πλατό την κριτική επιτροπή. Στο 9ο Live, το βράδυ του Σαββάτου 20/4 η αγαπημένη παρέα των κριτών, η Βίκυ Σταυροπούλου, η Δέσποινα Βανδή, ο Σταμάτης Φασουλής και η Καίτη Γαρμπή, υποδέχτηκε τον πρώτο guest κριτή της φετινής σεζόν, τον Light. Ο δημοφιλής ράπερ επέστρεψε σε ένα ρόλο στον οποίο αγαπήθηκε από το κοινό, κρίνοντας τα ζευγάρια του J2US μέσα από τη δική του ματιά. Το Just The 2 Of Us για ένα ακόμα Σαββατόβραδο ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στα social media, με το hashtag #j2us να είναι πρώτο tren
14:00 21/04/2024

J2US: Η Δέσποινα Βανδή πρόδωσε την απουσία της από το επόμενο live

tlife.gr
Πιστοί στις θέσεις τους βρέθηκαν για ένα ακόμη βράδυ Σαββάτου οι κριτές του J2US με τον To άρθρο J2US: Η Δέσποινα Βανδή πρόδωσε την απουσία της από το επόμενο live δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
00:09 21/04/2024

Βανάκεν: «Δεν δώσαμε ποτέ το δικαίωμα στον ΠΑΟΚ να το πιστέψει»

thessports.gr
Άκρως προετοιμασμένοι για την «καυτή» Τούμπα εμφανίστηκαν οι Βέλγοι, με τον Χαν Βανάκεν να συγχαίρει τους συμπαίκτες του για την αντίδρασή τους στην ρεβάνς, υπογραμμίζοντας πως δεν έδωσαν ποτέ το δικαίωμα στον ΠΑΟΚ να πιστέψει στην πρόκριση. Η Τούμπα από μόνης της δεν ήταν αρκετή για να δώσει το εισιτήριο της πρόκρισης. Όπως επισημαίνουν χαρακτηριστικά […]
14:53 19/04/2024

Eιρήνη Βανταράκη> Ένα μήνυμα προς όλους τους πολιτικούς αρχηγούς

kourdistoportocali.com
Άρθρο-παρέμβαση The post Eιρήνη Βανταράκη> Ένα μήνυμα προς όλους τους πολιτικούς αρχηγούς appeared first on Κουρδιστό Πορτοκάλι.
15:37 18/04/2024

Iράν-Ισραήλ: Το φάσμα των πυρηνικών  

eleftherostypos.gr
Η κατοχή πυρηνικών όπλων από το Ισραήλ είναι ένα διεθνές μυστικό, που όλοι αποφεύγουν να θίξουν, αλλά και κανείς δεν αμφισβητεί. Ιδίως από τότε που το αποκάλυψε, το 1986, ο Ισραηλινός πυρηνικός τεχνικός Μορντεχάι Βανούνου, με αποτέλεσμα να καταδικαστεί για προδοσία και κατασκοπεία. Ευχή όλων είναι να μην κάνει ποτέ το Ισραήλ χρήση αυτού του […] Το άρθρο Iράν-Ισραήλ: Το φάσμα των πυρηνικών   εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
12:00 16/04/2024

ΝΔ: Αυτοί είναι οι υποψήφιοι για τις ευρωεκλογές – ανάμεσα του και ο Φρέντι Μπελέρης

lamianow.gr
Στο Ωδείο Αθηνών και σε ειδική εκδήλωση έγινε παρουσίαση των υποψήφιων ευρωβουλευτών της Νέας Δημοκρατίας στις ευρωεκλογές του Ιουνίου. Ανάμεσα στους 42 υποψήφιους ευρωβουλευτές της ΝΔ είναι επίσης οι ολυμπιονίκες Πύρρος Δήμας και Βούλα Πατουλίδου, οι δημοσιογράφοι Γιώργος Αυτιάς, Γιώργος Μουρούτης και Νίκος Στέφος, ο Βασίλης Κοντοζαμάνης, ο διευθυντής του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού Δημήτρης Τσιόδρας, η Εφη Χριστοφιλοπούλου κ.α.Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης στην ομιλία του κάλεσε τους πολίτες να δώσουν μήνυμα σταθερότητας και συνέχειας στις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης απευθυνόμενος στα στελέχη της ΝΔ είπε ότι «πρέπει να πάρουμε τις ευρωεκλογές στα σοβαρά και
22:37 15/04/2024

Οι ανοιξιάτικες σκηνές που ζωγράφισε ο Βαν Γκογκ μετά τον ακρωτηριασμό του αυτιού του

in.gr
Οι αισιόδοξοι πίνακες του Απριλίου δημιουργήθηκαν σε μια εξαιρετικά δύσκολη εποχή για τον καλλιτέχνη.
18:00 15/04/2024

Αδέσποτα: Όποιος τα πετάει στον δρόμο ή τα σκοτώνει, εντοπίζεται πλέον από το DNA

lamianow.gr
Τον δρόμο της Δικαιοσύνης παίρνει η υπόθεση θανάτωσης δύο νεογέννητων κουταβιών που βρέθηκαν σε κάδο απορριμμάτων στην περιοχή των Μεγάρων. Για πρώτη φορά τα ζώα ταυτοποιήθηκαν με τη μητέρα τους και κατά συνέπεια με τον κηδεμόνα της, μέσω DNA. Η διαδικασία έγινε κατόπιν εισαγγελικής εντολής, τα δείγματα του βιολογικού υλικού ελέγχθηκαν και η ταυτοποίηση έγινε στο εργαστήριο του Ιδρύματος Ιατροβιολογικών Ερευνών της Ακαδημίας Αθηνών. Το πόρισμα αναμένεται να ενταχθεί στη δικογραφία που σχηματίζει το Αστυνομικό Τμήμα των Μεγάρων και να υποβληθεί στον εισαγγελέα για την άσκηση ποινικής δίωξης. Σύμφωνα με την υφιστάμενη νομοθεσία, η εγκατάλειψη και θανάτωση ζώων αποτελεί κακούργημα και επισύρει
13:37 15/04/2024

Λοβέρδος: Βανδαλισμός στα γραφεία των Δημοκρατών με το καλημέρα σας

Newsique.gr
Βανδαλισμός στα γραφεία των Δημοκρατών με το καλημέρα σας, αναφέρει σε ανάρτησή του ο Ανδρέας Λοβέρδος. «Βανδαλισμός στα γραφεία των Δημοκρατών με το καλημέρα σας. Ούτε δυο μέρες δεν άντεξαν τα γραφιστικά των γραφείων του κόμματος στη συμβολή των οδών Ακαδημίας και Μαυρομιχάλη στην Αθήνα. Εκείνοι με επιθέσεις εμείς με μετριοπάθεια. Συνεχίζουμε για την Ελλάδα […] Το άρθρο Λοβέρδος: Βανδαλισμός στα γραφεία των Δημοκρατών με το καλημέρα σας εμφανίστηκε πρώτα στο newsique.gr.
15:58 14/04/2024

Ξέρουμε τι έκανε η Δέσποινα Βανδή πριν το J2US: Και ό,τι γίνεται εκεί (δεν) μένει εκεί

queen.gr
Η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της μέσα σε λίγη ώρα.Περισσότερα...
11:09 14/04/2024

Δέσποινα Βανδή: Οι κοιλιακοί της είναι «φωτιά» – Η selfie με τη Μελίνα Νικολαΐδη στο γυμναστήριο

instyle.gr
Στην Αθήνα βρίσκεται αυτές τις μέρες η Μελίνα Νικολαΐδη, κάνοντας ένα μικρό διάλειμμα από τις σπουδές της στο Λονδίνο. Το Σάββατο βρέθηκε μαζί με τη διάσημη μαμά της Δέσποινα Βανδή στο γυμναστήριο. Η γυμναστική άλλωστε και το pilates είναι κάτι που μαμά και κόρη απολαμβάνουν να κάνουν όταν είναι μαζί. Γι’ αυτό δεν είναι λίγες […] The post Δέσποινα Βανδή: Οι κοιλιακοί της είναι «φωτιά» – Η selfie με τη Μελίνα Νικολαΐδη στο γυμναστήριο appeared first on InStyle.
10:46 14/04/2024

Δέσποινα Βανδή: Αμακιγιάριστη στην κουζίνα του σπιτιού της! Το βίντεο στο Tik Tok

paraskhnio.gr
Η Δέσποινα Βανδή λατρεύει τα social media στα οποία τα τελευταία χρόνια μοιράζεται και τις πιο τρυφερές της φωτογραφίες δίπλα στον σύντροφό της, Βασίλη Μπισμπίκη. Διαβάστε περισσότερα στο www.gossipstory.gr Το άρθρο Δέσποινα Βανδή: Αμακιγιάριστη στην κουζίνα του σπιτιού της! Το βίντεο στο Tik Tok εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.
23:28 11/04/2024

Μπριζ-ΠΑΟΚ: Να κάνει το πρώτο βήμα στο Βέλγιο ο Δικέφαλος του Βορρά

filathlos.gr
Μπριζ-ΠΑΟΚ: Να κάνει το πρώτο βήμα στο Βέλγιο ο Δικέφαλος του Βορρά 11/04/2024 Στον πρώτο προημιτελικό του Conference League, ο ΠΑΟΚ φιλοξενείται από την Κλαμπ Μπριζ (22:00) στο "Γιαν Μπρέιντελ" και θέλει να κάνει βήμα πρόκρισης για τα ημιτελικά. Ο Τόμας Μουργκ έμεινε εκτός αποστολής λόγω ίωσης και ο Ραζβάν Λουτσέσκου αναμένεται να παρατάξει τον ΠΑΟΚ με την εξής σύνθεση: Κοτάρσκι – Ότο, Κενζιόρα, Κουλιεράκης, Μπάμπα – Μεϊτέ, Οζντόεφ – Α. Ζίβκοβιτς, Κωνσταντέλιας, Τάισον – Τόμας. Για να φτάσει έως τα προημιτελικά του Conference League, η Κλαμπ Μπριζ απέκλεισε Άαρχους, Ακουρέιρι και Οσασούνα στα προκριματικά, στη συνέχεια τερμάτισε πρώτη σε όμιλο με Μπόντο/
09:46 11/04/2024

Δέσποινα Βανδή – Βασίλης Μπισμπίκης: Η αποκάλυψη για τον γάμο τους και τους κουμπάρους

zappit.gr
Το επόμενο βήμα στη σχέση του πρόκειται να κάνουν η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης σύμφωνα με το Πρωινό […] The post Δέσποινα Βανδή – Βασίλης Μπισμπίκης: Η αποκάλυψη για τον γάμο τους και τους κουμπάρους appeared first on Zappit.
17:00 10/04/2024

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load