Αλέξης Γεωργούλης – Η επική στιγμή με τη Βίκυ Σταυροπούλου πριν το «Είσαι το ταίρι μου»
14:03 - 04/10/2020
Καλεσμένος της Σίσσυς Χρηστίδου βρέθηκε ο Αλέξης Γεωργούλης, το πρωί της Κυριακής, στο «Έλα Χαμογέλα» του OPEN. Ο γνωστός ηθοποιός […]
The post Αλέξης Γεωργούλης – Η επική στιγμή με τη Βίκυ Σταυροπούλου πριν το «Είσαι το ταίρι μου» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Αλέξης Γεωργούλης: H απίστευτη αποκάλυψη για την Βίκυ Σταυροπούλου για το “Είσαι το ταίρι μου”(βίντεο)
Στον καναπέ της εκπομπής Έλα Χαμογέλα, έκατσε σήμερα ο ευρωβουλευτής αλλά και παρουσιαστής της εκπομπής Jocer
To άρθρο Αλέξης Γεωργούλης: H απίστευτη αποκάλυψη για την Βίκυ Σταυροπούλου για το “Είσαι το ταίρι μου”(βίντεο) δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΑλέξης Γεωργούλης: «Είδα την Βίκυ Σπυροπούλου γονατιστή» (βίντεο)
Ένα άγνωστο περιστατικό με την Βίκυ Σταυροπούλου στο κάστινγκ για τη σειρά «Είσαι το Ταίρι μου» αποκάλυψε ο Αλέξης Γεωργούλης.
Μιλώντας στο OPEN, ο Αλέξης Γεωργούλης είπε πως είχε πάει για κάστινγκ μαζί με την Βίκυ Σταυροπούλου και «φεύγουν όλοι κάπου συζητάνε».
«Κάποια στιγμή εγώ ήθελα να πάω στην τουαλέτα αλλά δεν ήξερα τον χώρο, πως είναι. Από εκεί που πήγαν όλοι άνοιξα την πόρτα για να ρωτήσω, Με το που ανοίγω, βλέπω, λοιπόν, τη Βίκυ να είναι γονατιστή και να λέει “πάρ’ τον, παρ’ τον, παρ’ τον”. Με το που την κοιτάω, έκανε πως είχε χάσει κάτι», αποκάλυψε ο Αλέξης Γεωργούλης.
Τότε διερωτήθηκε «έτσι δίνονται οι ρόλοι;».
Διαβάστε το στο pronews.gr