Ο Μπ. Τζόνσον λέει ότι δεν θέλει Brexit χωρίς συμφωνία αλλά μπορεί να αποδεχθεί ένα τέτοιο αποτέλεσμα

15:53 - 04/10/2020

Ο Βρετανός πρωθυπουργός δεν επιθυμεί ιδιαίτερα να τελειώσει η μεταβατική περίοδος για το Brexit χωρίς να υπάρχει μια νέα εμπορική συμφωνία, αλλά πιστεύει πως η Βρετανία μπορεί να αποδεχθεί ένα…

Διαβάστε Περισσότερα στο politik.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ο Τζόνσον δεν θέλει Brexit χωρίς συμφωνία αλλά θα το αποδεχθεί εάν τελικά επισυμβεί

Ο Βρετανός πρωθυπουργός δεν επιθυμεί ιδιαίτερα να τελειώσει η μεταβατική περίοδος για το Brexit

Διαβάστε το στο hellasjournal.com

Τζόνσον: Δεν θέλω Brexit χωρίς συμφωνία αλλά μπορώ να αποδεχθεί ένα τέτοιο αποτέλεσμα

Ο Βρετανός πρωθυπουργός δεν επιθυμεί ιδιαίτερα να τελειώσει η μεταβατική περίοδος για το Brexit χωρίς να υπάρχει μια νέα εμπορική συμφωνία, αλλά πιστεύει πως η Βρετανία μπορεί να αποδεχθεί ένα τέτοιο αποτέλεσμα, όπως δήλωσε σήμερα.

Διαβάστε το στο real.gr

Ο Τζόνσον λέει ότι δεν θέλει ένα Brexit χωρίς συμφωνία αλλά μπορεί να αποδεχθεί ένα τέτοιο αποτέλεσμα

ΚΟΣΜΟΣ  Ο Βρετανός πρωθυπουργός δεν επιθυμεί ιδιαίτερα να τελειώσει η μεταβατική περίοδος για το Brexit χωρίς να υπάρχει μια νέα εμπορική συμφωνία, αλλά πιστεύει πως η Βρετανία μπορεί να αποδεχθεί ένα τέτοιο αποτέλεσμα, όπως δήλωσε σήμερα. Με τη μεταβατική περίοδο που λήγει στις 31 Δεκεμβρίου να πλησιάζει, ο Τζόνσον και η επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν συμφώνησαν σε τηλεδιάσκεψη που είχαν χθες, Σάββατο, «να εργασθούν εντατικά» για να καταλήξουν σε εμπορική συμφωνία η οποία θα διέπει τις σχέσεις τους μετά την αποχώρηση του Ηνωμένου Βασιλείου από την Ευρωπαϊκή Ενωση. «Νομίζω πως υπάρχει για να υλοποιηθεί», είπε ο Τζόνσον σε συνέντευξη που παραχώρησε στην τηλεόραση του

Διαβάστε το στο topontiki.gr

Τζόνσον: Δεν θέλω Brexit δίχως συμφωνία, αλλά μπορώ να το αποδεχτώ

Ο Μπόρις Τζονσον δεν επιθυμεί ιδιαίτερα να τελειώσει η μεταβατική περίοδος για το Brexit χωρίς να υπάρχει μια νέα εμπορική συμφωνία, αλλά πιστεύει πως η Βρετανία μπορεί να αποδεχθεί ένα…

Διαβάστε το στο Cnn.gr

Ο Μπ. Τζόνσον λέει ότι δεν θέλει Brexit χωρίς συμφωνία αλλά μπορεί να αποδεχθεί ένα τέτοιο αποτέλεσμα

Ο Βρετανός πρωθυπουργός δεν επιθυμεί ιδιαίτερα να τελειώσει η μεταβατική περίοδος για το Brexit χωρίς να υπάρχει μια νέα εμπορική συμφωνία, αλλά πιστεύει πως η Βρετανία μπορεί να αποδεχθεί ένα τέτοιο αποτέλεσμα, όπως δήλωσε σήμερα.

Διαβάστε το στο analitis.gr

Τζόνσον: Δεν θέλω ένα Brexit χωρίς συμφωνία αλλά μπορώ να αποδεχθώ ένα τέτοιο αποτέλεσμα

Ο Βρετανός πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον δεν επιθυμεί ιδιαίτερα να τελειώσει η μεταβατική περίοδος για το Brexit χωρίς να υπάρχει μια νέα εμπορική συμφωνία, αλλά πιστεύει πως η Βρετανία μπορεί να αποδεχθεί ένα τέτοιο αποτέλεσμα.Με τη μεταβατική περίοδο που λήγει στις 31 Δεκεμβρίου να πλησιάζει, ο Μπόρις Τζόνσον και η επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν συμφώνησαν σε τηλεδιάσκεψη που είχαν χθες, Σάββατο, «να εργασθούν εντατικά» για να καταλήξουν σε εμπορική συμφωνία η οποία θα διέπει τις σχέσεις τους μετά την αποχώρηση του Ηνωμένου Βασιλείου από την Ευρωπαϊκή Ενωση. «Νομίζω πως υπάρχει για να υλοποιηθεί», είπε ο Τζόνσον σε συνέντευξη που παραχώρησε στην τηλεόραση του BBC.

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ politik.gr

Ευάγγελος Βενιζέλος: «Το μεγάλο κράτος είναι βαρύ»

Θρίλερ στα σύνορα της Ουκρανίας: Η Ρωσία στέλνει άλλους 7.000 στρατιωτικούς – ΗΠΑ: Ανά πάσα στιγμή η εισβολή

Πάτρα: Οι αναρτήσεις της μητέρας σε σελίδες μαμάδων

ΕΦΚΑ: Κόπηκε η σύνταξη σε δικαιούχο λόγω λάθους το…1982 (vid)

Το άγχος Μητσοτάκη μην «θολώσει» η εικόνα του στη μεσαία τάξη και οι γκρίνιες για το «δώρο του Πάσχα» πριν ακόμα δοθεί

CNN Türk: Πότε θα είναι η καλύτερη χρονική συγκυρία για να εισβάλλει η Τουρκία στα νησιά