Ο Μπ. Τζόνσον λέει ότι δεν θέλει Brexit χωρίς συμφωνία αλλά μπορεί να αποδεχθεί ένα τέτοιο αποτέλεσμα
15:53 - 04/10/2020
Ο Βρετανός πρωθυπουργός δεν επιθυμεί ιδιαίτερα να τελειώσει η μεταβατική περίοδος για το Brexit χωρίς να υπάρχει μια νέα εμπορική συμφωνία, αλλά πιστεύει πως η Βρετανία μπορεί να αποδεχθεί ένα…
Διαβάστε Περισσότερα στο politik.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ο Τζόνσον δεν θέλει Brexit χωρίς συμφωνία αλλά θα το αποδεχθεί εάν τελικά επισυμβεί
Ο Βρετανός πρωθυπουργός δεν επιθυμεί ιδιαίτερα να τελειώσει η μεταβατική περίοδος για το Brexit
Διαβάστε το στο hellasjournal.comΤζόνσον: Δεν θέλω Brexit χωρίς συμφωνία αλλά μπορώ να αποδεχθεί ένα τέτοιο αποτέλεσμα
Ο Βρετανός πρωθυπουργός δεν επιθυμεί ιδιαίτερα να τελειώσει η μεταβατική περίοδος για το Brexit χωρίς να υπάρχει μια νέα εμπορική συμφωνία, αλλά πιστεύει πως η Βρετανία μπορεί να αποδεχθεί ένα τέτοιο αποτέλεσμα, όπως δήλωσε σήμερα.
Διαβάστε το στο real.grΟ Τζόνσον λέει ότι δεν θέλει ένα Brexit χωρίς συμφωνία αλλά μπορεί να αποδεχθεί ένα τέτοιο αποτέλεσμα
ΚΟΣΜΟΣ
Ο Βρετανός πρωθυπουργός δεν επιθυμεί ιδιαίτερα να τελειώσει η μεταβατική περίοδος για το Brexit χωρίς να υπάρχει μια νέα εμπορική συμφωνία, αλλά πιστεύει πως η Βρετανία μπορεί να αποδεχθεί ένα τέτοιο αποτέλεσμα, όπως δήλωσε σήμερα.
Με τη μεταβατική περίοδο που λήγει στις 31 Δεκεμβρίου να πλησιάζει, ο Τζόνσον και η επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν συμφώνησαν σε τηλεδιάσκεψη που είχαν χθες, Σάββατο, «να εργασθούν εντατικά» για να καταλήξουν σε εμπορική συμφωνία η οποία θα διέπει τις σχέσεις τους μετά την αποχώρηση του Ηνωμένου Βασιλείου από την Ευρωπαϊκή Ενωση.
«Νομίζω πως υπάρχει για να υλοποιηθεί», είπε ο Τζόνσον σε συνέντευξη που παραχώρησε στην τηλεόραση του
Διαβάστε το στο topontiki.grΤζόνσον: Δεν θέλω Brexit δίχως συμφωνία, αλλά μπορώ να το αποδεχτώ
Ο Μπόρις Τζονσον δεν επιθυμεί ιδιαίτερα να τελειώσει η μεταβατική περίοδος για το Brexit χωρίς να υπάρχει μια νέα εμπορική συμφωνία, αλλά πιστεύει πως η Βρετανία μπορεί να αποδεχθεί ένα…
Διαβάστε το στο Cnn.grΟ Μπ. Τζόνσον λέει ότι δεν θέλει Brexit χωρίς συμφωνία αλλά μπορεί να αποδεχθεί ένα τέτοιο αποτέλεσμα
Διαβάστε το στο analitis.grΤζόνσον: Δεν θέλω ένα Brexit χωρίς συμφωνία αλλά μπορώ να αποδεχθώ ένα τέτοιο αποτέλεσμα
Ο Βρετανός πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον δεν επιθυμεί ιδιαίτερα να τελειώσει η μεταβατική περίοδος για το Brexit χωρίς να υπάρχει μια νέα εμπορική συμφωνία, αλλά πιστεύει πως η Βρετανία μπορεί να αποδεχθεί ένα τέτοιο αποτέλεσμα.Με τη μεταβατική περίοδο που λήγει στις 31 Δεκεμβρίου να πλησιάζει, ο Μπόρις Τζόνσον και η επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν συμφώνησαν σε τηλεδιάσκεψη που είχαν χθες, Σάββατο, «να εργασθούν εντατικά» για να καταλήξουν σε εμπορική συμφωνία η οποία θα διέπει τις σχέσεις τους μετά την αποχώρηση του Ηνωμένου Βασιλείου από την Ευρωπαϊκή Ενωση.
«Νομίζω πως υπάρχει για να υλοποιηθεί», είπε ο Τζόνσον σε συνέντευξη που παραχώρησε στην τηλεόραση του BBC.
Διαβάστε το στο ieidiseis.gr