«Στέρνη μου γνώση να σε είχα πρώτα» – Τώρα ο Τραμπ καλεί τους Αμερικανούς να φορούν μάσκες
17:42 - 04/10/2020
O Ντόναλντ Τραμπ, μέσω του διευθυντή της προεκλογικής εκστρατείας του, Τζέισον Μίλερ έστειλε μήνυμα στους Αμερικανούς αναθεωρώντας πλέον τα όσα έλεγε για τη μάσκα. Μιλώντας στο NBC, ο Μίλερ ρωτήθηκε από τον δημοσιογράφο Τσακ Τοντ εάν μίλησε με τον Αμερικανό πρόεδρο αφότου εισήχθη στο νοσοκομείο. «Μίλησα με τον πρόεδρο...
The post «Στέρνη μου γνώση να σε είχα πρώτα» – Τώρα ο Τραμπ καλεί τους Αμερικανούς να φορούν μάσκες appeared first on Ελεύθερος Τύπος.
Διαβάστε Περισσότερα στο eleftherostypos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
«Στερνή μου γνώση να σε είχα πρώτα»: Ο Τραμπ καλεί τους αμερικανούς να φοράνε μάσκα
Ο Τραμπ αναθεωρεί τα όσα έλεγε για τις μάσκες και με μήνυμα που έστειλε μέσω του του διευθυντή της προεκλογικής εκστρατείας του, Τζέισον Μίλερ, καλεί όλους τους Αμερικανούς να φορούν μάσκα, να πλένουν τα χέρια τους και να κρατούν αποστάσεις.
Διαβάστε το στο Ο Τραμπ καλεί τους αμερικανούς να φοράνε μάσκα
Ο Τραμπ αναθεωρεί τα όσα έλεγε για τις μάσκες και με μήνυμα που έστειλε μέσω του του διευθυντή της προεκλογικής εκστρατείας του, Τζέισον Μίλερ, καλεί όλους τους Αμερικανούς να φορούν μάσκα, να πλένουν τα χέρια τους και να κρατούν αποστάσεις.
Διαβάστε το στο tovima«Στερνή μου γνώση να σε είχα πρώτα»: Ο Τραμπ καλεί τους αμερικανούς να φοράνε μάσκα
Στροφή 180 μοιρών στην πολιτική του απέναντι στην πανδημία του νέου κορωνοϊού φέρεται να έχει πραγματοποιήσει ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ. Με μήνυμα που έστειλε μέσω του του διευθυντή της προεκλογικής εκστρατείας του, Τζέισον Μίλερ, καλεί όλους τους Αμερικανούς να φορούν μάσκα και κρατούν αποστάσεις, ώστε να αποφύγουν τις συνέπειες της Covid-19. Μιλώντας στο NBC, […]
The post «Στερνή μου γνώση να σε είχα πρώτα»: Ο Τραμπ καλεί τους αμερικανούς να φοράνε μάσκα first appeared on Lykavitos.gr.
Διαβάστε το στο lykavitos.gr