Ράις: «Δεν ξέρω ακόμη αν θα μείνω στην ΑΕΚ»

22:29 - 04/10/2020

Ράις: «Δεν ξέρω ακόμη αν θα μείνω στην ΑΕΚ» 04/10/2020 Ο Ταϊρίς Ράις σε δηλώσεις του εμφανίστηκε φανερά απογοητευμένος και δεν ήταν σίγουρος για το μέλλον του μετά την ήττα της ΑΕΚ από την Μπούργος. «Δεν ξέρω τι έφταιξε. Η Μπούργος ήταν καλά προετοιμασμένη, έπαιξε πιο σκληρά, έκανε το παιχνίδι της και έβαλε τα σουτ. Όταν συμβαίνουν όλα αυτά, βγαίνεις κερδισμένος. Είναι μεγάλη η απογοήτευση όταν χάνεις ένα τρόπαιο. Δεν έχω να πω πολλά», τόνισε. Όσο για το αν θα συνεχίσει στην ΑΕΚ, δεδομένου ότι η συμφωνία τους ήταν αρχικά για το Final 8, είπε: «Δεν το έχω σκεφτεί ακόμη. Η οικογένειά μου είναι εδώ, ο γιος μου και ο αδερφός μου. Θα ηρεμήσω λίγο μαζί τους και

Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ράις: «Δεν έχω σκεφτεί ακόμα για το μέλλον μου»

Ο Τάϊρι Ράις στάθηκε στην ευστοχία της Μπούργος, την απογοήτευση που υπάρχει στην ομάδα, καθώς και οτι δεν έχει πάρει ακόμα απόφαση για το μέλλον του. Μετά το τέλος του αγώνα της ΑΕΚ με την Μπούργος ο Ράις έκανε δηλώσεις στην κάμερα της ΕΡΤ οπου δήλωσε τα παρακάτω: Για το σημερινό παιχνίδι: «Ήρθαν προετοιμασμένοι, ήταν […] The post Ράις: «Δεν έχω σκεφτεί ακόμα για το μέλλον μου» appeared first on AEK1924.gr.

Διαβάστε το στο aek1924.gr

Ράις : «Δεν ξέρω ακόμη αν θα μείνω στην ΑΕΚ»

Ανοικτό άφησε το ενδεχόμενο να παραμείνει στην ΑΕΚ ο Τάιρις Ράις.

Διαβάστε το στο to10.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ filathlos.gr

Πρόβλημα στην Ρεάλ με Φελίζ: Αμφίβολος για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό

ΕΟΚ: Ο Λιόλιος ορίζει αρχιδιαιτητή τον Ηλία Κορομηλά

ΒΙΝΤΕΟ – Γιάννης Παπαστεφανάκης: «Είχαμε τον μεγάλο Ιβάν Σαββίδη δίπλα μας»

Με Σαν Ρόκε Λας Πάλμας ο ΠΑΟΚ στους «32» του CEV Challenge Cup

Τα νεότερα με Πετρούσεφ στον Ολυμπιακό ενόψει Ζαλγκίρις

Μεσίτης του Μπάλντοκ: «Τα λόγια μου ήταν πολύ προσεκτικά…» (ΦΩΤΟ)