Γιάννης Πλούταρχος – «Ο γιος μου έκανε ότι δεν έκανε ο πατέρας του»
09:57 - 05/10/2020
Στην κάμερα της Φωλιάς των Κου Κου μίλησε ο Γιάννης Πλούταρχος από το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά. Ο δημοφιλής ερμηνευτής αναφέρθηκε […]
The post Γιάννης Πλούταρχος – «Ο γιος μου έκανε ότι δεν έκανε ο πατέρας του» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Γιάννης Πλούταρχος: «Ο γιος μου έκανε ότι δεν έκανε ο πατέρας του»
«Ο Γιώργος έχει τη δική του λογική και τη δική του σκέψη».
Διαβάστε το στο Γιάννης Πλούταρχος: Ο γιος μου έκανε ότι δεν έκανε ο πατέρας του
Ο Γιάννης Πλούταρχος μιλά για την συνεργασία του με τον Γιώργο Θεοφάνους, τα επαγγελματικά του σχέδια αλλά και την απόφαση του γιου του να κρατήσει το επίθετό του.
Διαβάστε το στο thebest.grΓιάννης Πλούταρχος: Ο γιος μου έκανε ό,τι δεν έκανε ο πατέρας του
Ο Γιάννης Πλούταρχος μίλησε στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου» για τα μελλοντικά σχέδιά του, τον γιό του και την επιθυμία του να γίνει παππούς.Στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου» μίλησε ο Γιάννης Πλούταρχος με αφορμή τη συνεργασία του με τον Γιώργο Θεοφάνους καθώς και την κοινή τους εμφάνιση την Παρασκευή 9 Οκτωβρίου στο «Σπίτι με το Mega», από τη σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά, μαζί με την Πέννυ Μπαλτατζή.
Ο αγαπημένος ερμηνευτής και ο μουσικοσυνθέτης ένωσαν τις δυνάμεις τους κάτω από τη στέγη της Panik Platinum και το αποτέλεσμα της συνεργασίας τους είναι το νέο single «Περνάς καλά» και η απαρχή μια νέας φιλίας, όπως είπε ο Γιάννης Πλούταρχος, ο οποίος δήλωσε ότι επιθυμούσε εδώ και
Διαβάστε το στο ieidiseis.gr