Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Πήγε σε ψυχολόγο εξαιτίας του My Style Rocks

20:42 - 05/10/2020

«Όταν δεν εκτιμούν πράγματα, εγώ φεύγω. Συνεχίζουμε και τα εκτιμούν άλλοι», δήλωσε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου για την συμμετοχή στο My Style Rocks.Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου μίλησε στην εκπομπή «Ευτυχείτε» για την αποχώρηση από το My Style Rocks και πως αυτό την οδήγησε στον ψυχολόγο. Η πρώην παίκτρια του γνωστού ριάλιτι μόδας, είπε χαρακτηριστικά, πως «Όταν δεν εκτιμούν πράγματα, εγώ φεύγω. Συνεχίζουμε και τα εκτιμούν άλλοι». Παράλληλα, συμπλήρωσε ότι «ένας άνθρωπος από την παραγωγή, μου πήρε τα κλειδιά του αυτοκινήτου μου, με σκοπό να μην φύγω και να συζητήσουμε ώστε να με μεταπείσουν. Εγώ κόντεψα να τρακάρω και να χτυπήσω κάποιον άνθρωπο. Δεν είχε κανείς δικαίωμα να μου πάρει τα κλειδιά». Μάλιστ

Διαβάστε Περισσότερα στο ieidiseis.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ieidiseis.gr

Στην κόψη του ξυραφιού η Μέση Ανατολή: Το Ισραήλ υπόσχεται απάντηση στο Ιράν - Οι δύο γραμμές στο Πολεμικό Συμβούλιο

Μπάιντεν: «Προσηλωμένες στην ασφάλεια του Ισραήλ οι ΗΠΑ» - IDF: Θα δοθεί απάντηση στο Ιράν

Καιρός: Θερμοκρασία - ρεκόρ στα Τρίκαλα, «σκαρφάλωσε» πάνω από τους 32 βαθμούς

Κακοκαιρία «Π»: Ανεμοστρόβιλος σάρωσε Χαλκιδική και Ξάνθη, αποκλεισμένα χωριά στα Τρίκαλα - Πώς κινείται

ΚΤΕΛ Αττικής: Οδηγός επιτέθηκε με κατσαβίδι σε επιβάτη

Κάρυστος: Μαίνεται το πύρινο μέτωπο - Ανεξέλεγκτες φλόγες γύρω από τα χωριά