Σίσσυ Χρηστίδου: Γιατί κόπηκε το τραγούδι του Θοδωρή Μαραντίνη από το σήμα της εκπομπής της

11:24 - 06/10/2020

Στην πρεμιέρα της εκπομπής της Σίσσυς Χρηστίδου, οι τηλεθεατές πρόσεξαν ότι υπήρχε μία αλλαγή… Από την To άρθρο Σίσσυ Χρηστίδου: Γιατί κόπηκε το τραγούδι του Θοδωρή Μαραντίνη από το σήμα της εκπομπής της δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Σίσσυ Χρηστίδου: Δεν έκοψα εγώ το τραγούδι του Μαραντίνη από την εκπομπή μου

Η παρουσιάστρια έδωσε την εξήγησή της

Διαβάστε το στο

Σίσσυ Χρηστίδου:H απάντηση για το τέλος του Μαραντίνη από το σήμα αρχής της εκπομπής (Βίντεο)

Η παρουσιάστρια έδωσε την εξήγησή της

Διαβάστε το στο

Σίσσυ Χρηστίδου: Ο λόγος που έφυγε το τραγούδι του Μαραντίνη από το «Έλα χαμογέλα»

«Έλα χαμογέλα» είναι ο τίτλος της εκπομπής της Σίσσυ Χρηστίδου...

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Η Σίσσυ Χρηστίδου αποκαλύπτει γιατί κόπηκε το τραγούδι του Μαραντίνη από τους τίτλους αρχής της εκπομπής της

Στην κάμερα της εκπομπής «Στη φωλιά των Κούκου» μίλησε η Σίσσυ Χρηστίδου, η οποία ρωτήθηκε μεταξύ άλλων γιατί κόπηκε το τραγούδι του Θοδωρή Μαραντίνη...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Η Σίσσυ Χρηστίδου απαντά για την… απομάκρυνση του Θοδωρή Μαραντίνη από το «Έλα Χαμογέλα»

Την Σίσσυ Χρηστίδου συνάντησε, έξω από το στούντιο της εκπομπής που παρουσιάζει, η κάμερα της Φωλιάς των Κου Κου και […] The post Η Σίσσυ Χρηστίδου απαντά για την… απομάκρυνση του Θοδωρή Μαραντίνη από το «Έλα Χαμογέλα» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Η Χρηστίδου εξηγεί τι συνέβη με το τραγούδι του πρώην συζύγου της και την εκπομπή της

Γιατί δεν ακούμε πια τους Ονειράμα στην αρχή του Έλα Χαμογέλα

Διαβάστε το στο queen.gr

Σίσσυ Χρηστίδου: Ο λόγος για τον οποίο κόπηκε το τραγούδι του Μαραντίνη από τους τίτλους τέλους της ζωντανή εκπομπής

Η Σίσσυ Χρηστίδου  μίλησε στην κάμερα της Φωλιάς των Κου Κου και απάντησε για ποιον λόγο κόπηκε το τραγούδι  των Ονιράμα από τους των τίτλους  τέλους της εκπομπής της και  σχολίασε τις προβλέψεις της Άσης  Μπήλιου για τη ζωή της. “Θέλω να σου πω ότι δεν έχει να κάνει καθόλου με εμένα. Δεν ήταν δική μου απόφαση”, τόνισε μεταξύ άλλων η παρουσιάστρια. Δείτε το video > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Σίσσυ Χρηστίδου: Ο λόγος για τον οποίο κόπηκε το τραγούδι του Μαραντίνη από τους τίτλους τέλους της ζωντανή εκπομπής

Διαβάστε το στο spoilers

Σίσσυ Χρηστίδου: Ο λόγος για τον οποίο κόπηκε το τραγούδι του Μαραντίνη από τους τίτλους τέλους της εκπομπής

Η παρουσιάστρια ξεκαθάρισε τι έγινε

Διαβάστε το στο entertv.gr

Σίσσυ Χρηστίδου - Απαντά για την… απομάκρυνση του Θοδωρή Μαραντίνη από το «Έλα Χαμογέλα»

"Δεν ήταν δική μου απόφαση"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της