Γιώργος Τσαλίκης: “Κόλαφος” για την Άντζελα Δημητρίου – «Πώς λες ότι αποχωρείς; 150 οικογένειες θα έχαναν τη δουλειά τους»
07:51 - 13/11/2019
Καλεσμένος της Ελεονώρας Μελέτη στην εκπομπή “Μεσάνυχτα” ήταν ο Γιώργος Τσαλίκης το βράδυ της Τρίτης. Ο γνωστός τραγουδιστής πήρε θέση […]
The post Γιώργος Τσαλίκης: “Κόλαφος” για την Άντζελα Δημητρίου – «Πώς λες ότι αποχωρείς; 150 οικογένειες θα έχαναν τη δουλειά τους» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ο Γιώργος Τσαλίκης για Άντζελα Δημητρίου: «Ξέρεις τι σημαίνει αποχωρώ; 150 οικογένειες δεν δουλεύουν»
Ο Γιώργος Τσαλίκης το βράδυ της Τρίτης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Μεσάνυχτα» και άνοιξε την καρδιά του στην Ελεονώρα Μελέτη.
Ο γνωστός...
Διαβάστε το στο govastileto.grΓιώργος Τσαλίκης για την Άντζελα Δημητρίου – "Πώς λες ότι αποχωρείς; 150 οικογένειες θα έχαναν τη δουλειά τους" (VIDEO)
Στην εκπομπή “Μεσάνυχτα” με την Ελεονώρα Μελέτη ήταν καλεσμένος ο Γιώργος Τσαλίκης το βράδυ της Τρίτης. Ο γνωστός τραγουδιστής πήρε θέση και εξήγησε τι συνέβη ανάμεσα σε εκείνον και την Άντζελα Δημητρίου αποκαλύπτοντας το παρασκήνιο της αποχώρησής της από το σχήμα, όπου θα συνεργάζονταν, λίγες μέρες πριν την πρεμιέρα.
«Αν η Άντζελα είχε σηκώσει το χέρι της και με είχε πάρει τηλέφωνο, θα είχε λυθεί αμέσως το θέμα. Γύρισε και είπε ότι είπα ψέματα ότι την πήρα τηλέφωνο, ενώ πήρα τη μάνατζέρ της και της είπα ότι αυτά είναι γελοιότητες, μαρκίζες και αφίσες… Εμένα αυτό μου μετέφερε η επιχείρηση και αυτό μου μετέφερε και η πλευρά της Άντζελας. Η μάνατζέρ της μου μίλησε μόνο για την αφίσα και της είπα
Διαβάστε το στο thestival.grΞέσπασμα Τσαλίκη για Άντζελα Δημητρίου: «Όταν λες αποχωρώ, πρέπει να βγαίνεις κλαίγοντας - 150 οικογένειες θα έχαναν τη δουλειά τους»
«Αν η Άντζελα είχε σηκώσει το χέρι της και με…
The post Ξέσπασμα Τσαλίκη για Άντζελα Δημητρίου: «Όταν λες αποχωρώ, πρέπει να βγαίνεις κλαίγοντας - 150 οικογένειες θα έχαναν τη δουλειά τους» appeared first on TheCaller.Gr.
Διαβάστε το στο thecaller.grΆγριο ξέσπασμα Τσαλίκη κατά Άντζελας! «150 οικογένειες θα έχαναν τη δουλειά τους»
«Εγώ θα έβρισκα δουλειά αύριο το πρωί. Αυτοί οι 150 τι θα κάνανε; Θα περίμεναν να ξεθυμώσει η Άντζελα για την αφίσα;» Καλεσμένος της Ελεονώρας Μελέτη στην εκπομπή “Μεσάνυχτα” ήταν ο Γιώργος Τσαλίκης το βράδυ της Τρίτης. Ο γνωστός τραγουδιστής πήρε θέση και εξήγησε τι συνέβη ανάμεσα σε εκείνον και την Άντζελα Δημητρίου αποκαλύπτοντας το […]
The post Άγριο ξέσπασμα Τσαλίκη κατά Άντζελας! «150 οικογένειες θα έχαναν τη δουλειά τους» appeared first on Λόγια-Σταράτα.
Διαβάστε το στο logiastarata.grΚόλαφος για την Άντζελα Δημητρίου ο Τσαλίκης: «Πώς λες ότι αποχωρείς; 150 οικογένειες θα έχαναν τη δουλειά τους» (Video)
ΕΛΛAΔΑ
Καλεσμένος της Ελεονώρας Μελέτη στην εκπομπή “Μεσάνυχτα” ήταν ο Γιώργος Τσαλίκης το βράδυ της Τρίτης. Ο γνωστός τραγουδιστής, μεταξύ άλλων, εξήγησε τι συνέβη ανάμεσα σε εκείνον και την Άντζελα Δημητρίου αποκαλύπτοντας το παρασκήνιο της αποχώρησής της λίγες μέρες πριν την πρεμιέρα.από το σχήμα όπου θα συνεργάζονταν.
«Αν η Άντζελα είχε σηκώσει το χέρι της και με είχε πάρει τηλέφωνο, θα είχε λυθεί αμέσως το θέμα. Γύρισε και είπε ότι είπα ψέματα ότι την πήρα τηλέφωνο, ενώ πήρα τη μάνατζέρ της και της είπα ότι αυτά είναι γελοιότητες, μαρκίζες και αφίσες… Εμένα αυτό μου μετέφερε η επιχείρηση και αυτό μου μετέφερε και η πλευρά της Άντζελας. Η μάνατζέρ της μου μίλησε μόνο για την αφίσα και της ε
Διαβάστε το στο topontiki.grΈξαλλος Τσαλίκης για Άντζελα Δημητρίου: «Δεν σκέφτηκε τις 150 οικογένειες που θα έμεναν στον δρόμο» (video)
Καλεσμένος της Ελεονώρας Μελέτη, βρέθηκε στα «Μεσάνυχτα» το βράδυ Τρίτης ο Γιώργος Τσαλίκης, θέλοντας μεταξύ άλλων να ξεκαθαρίσει τα όσα έγιναν με την Άντζελα Δημητρίου. Διαβάστε περισσότερα pasmina.gr
The post Έξαλλος Τσαλίκης για Άντζελα Δημητρίου: «Δεν σκέφτηκε τις 150 οικογένειες που θα έμεναν στον δρόμο» (video) appeared first on CrashOnline.gr | Η Online έκδοση του περιοδικού CRASH!.
Διαβάστε το στο crashonline.grΓιώργος Τσαλίκης για την Άντζελα Δημητρίου – Πώς λες ότι αποχωρείς;
Ο Γιώργος Τσαλίκης βρέθηκε καλεσμένος της Ελεονώρας Μελέτη στην εκπομπή “Μεσάνυχτα” το βράδυ της Τρίτης. Ο γνωστός τραγουδιστής μεταξύ άλλων εξήγησε τι συνέβη ανάμεσα σε εκείνον και την Άντζελα Δημητρίου αποκαλύπτοντας το παρασκήνιο της αποχώρησής της από το σχήμα, όπου θα συνεργάζονταν, λίγες μέρες πριν
Διαβάστε το στο madata.grΤσαλίκης για Δημητρίου: Πώς λες ότι αποχωρείς; 150 οικογένειες θα έχαναν τη δουλειά τους
«Εγώ θα έβρισκα δουλειά αύριο το πρωί. Αυτοί οι 150 τι θα κάνανε»
Διαβάστε το στο news.grΓιώργος Τσαλίκης: “Κόλαφος” για την Άντζελα Δημητρίου – «Πώς λες ότι αποχωρείς; 150 οικογένειες θα έχαναν τη δουλειά τους»
Καλεσμένος της Ελεονώρας Μελέτη στην εκπομπή “Μεσάνυχτα” ήταν ο Γιώργος Τσαλίκης το βράδυ της Τρίτης. Ο γνωστός τραγουδιστής πήρε θέση και εξήγησε τι συνέβη ανάμεσα σε εκείνον και την Άντζελα Δημητρίου αποκαλύπτοντας το παρασκήνιο της αποχώρησής της από το σχήμα, όπου θα συνεργάζονταν, λίγες μέρες πριν την πρεμιέρα. «Αν η Άντζελα είχε σηκώσει το χέρι […]
Διαβάστε το στο irafina.grΤσαλίκης: «Η Άντζελα Δημητρίου δεν σκέφτηκε τις 150 οικογένειες που θα έμεναν στον δρόμο»
Ο Γιώργος Τσαλικής βρέθηκε καλεσμένος
στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη και
μίλησε για την Άντζελα Δημητρίου και...
Διαβάστε το στο ekriti.gr