Τ.Μπάιντεν για Ν.Τραμπ: «Νομίζω ότι αν έχει ακόμη κορωνοϊό δεν πρέπει να κάνουμε το ντιμπέιτ»

06:07 - 07/10/2020

Ο υποψήφιος του Δημοκρατικού Κόμματος για την προεδρία των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν εκτίμησε πως εάν ο Ρεπουμπλικάνος πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ νοσεί ακόμη από τον κορωνοϊό την 15η Οκτωβρίου, όταν και είναι προγραμματισμένο να γίνει το δεύτερο τηλεοπτικό ντιμπέιτ, τότε αυτό «δεν πρέπει» να γίνει. «Δεν ξέρω ποια είναι η κατάστασή του πλέον. Αδημονώ να τον αντιμετωπίσω, όμως ελπίζω απλά να εφαρμοστούν όλα τα πρωτόκολλα» υγειονομικής ασφάλειας, είπε ο πρώην αντιπρόεδρος σε δημοσιογράφους που καλύπτουν την προεκλογική του εκστρατεία. «Νομίζω ότι αν έχει ακόμη την COVID, δεν πρέπει να κάνουμε το ντιμπέιτ», τόνισε ο 77χρονος κεντρώος Δημοκρατικός πολιτικός, που έχει προβάδισμα του ενόψει των εκλογών, σύμφωνα με

Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μπάιντεν για Τραμπ: «Αν έχει κορωνοϊό στις 15 Οκτωβρίου, το debate πρέπει να ακυρωθεί»

Μπάιντεν για Τραμπ: Να εφαρμοστούν όλα τα πρωτόκολλα ζητά ο υποψήφιος των Δημοκρατικών για τις προεδρικές αμερικανικές εκλογές.

Διαβάστε το στο pagenews.gr

Μπάιντεν για Τραμπ: «Αν έχει κορωνοϊό στις 15 Οκτωβρίου, το debate πρέπει να ακυρωθεί»

Μπάιντεν για Τραμπ: Να εφαρμοστούν όλα τα πρωτόκολλα ζητά ο υποψήφιος των Δημοκρατικών για τις προεδρικές αμερικανικές εκλογές.

Διαβάστε το στο
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ pronews.gr

Οι μουλάδες της Τεχεράνης «φλερτάρουν» με τον Μπάιντεν κατά της Ρωσίας! - Δεν δέχονται ρωσικό αίτημα για εγγυήσεις

Οι 5+1 τρόποι για να μη μαυρίζουν οι μπανάνες

Με αυτόν τον τρόπο θα διατηρήσετε τη φέτα για μήνες

Το καθεστώς του Κιέβου επιβεβαίωσε το θάνατο μέλους της διαπραγματευτικής του ομάδας: Αρνείται ότι τον εκτέλεσε

Πρόεδρος των Ελλήνων της Ουκρανίας: «Ο Πούτιν διαπράττει γενοκτονία κατά Ουκρανών και Ελλήνων»

Κορωπί: Άνοιξε νέος κύκλος ερευνών & καταθέσεων για την εξαφάνιση της Άρτεμις