Ο Νίκος Μάνεσης απαντά στην Ελεονώρα Μελέτη – «Δεν ήμουν ποτέ αρχισυντάκτης στην εκπομπή»
10:24 - 07/10/2020
Στα άκρα φαίνεται πως οδηγείται η κόντρα ανάμεσα στην Ελεονώρα Μελέτη και τον Νίκο Μάνεση με αφορμή την πορεία της […]
The post Ο Νίκος Μάνεσης απαντά στην Ελεονώρα Μελέτη – «Δεν ήμουν ποτέ αρχισυντάκτης στην εκπομπή» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ο Νίκος Μάνεσης απαντά στην Ελεονώρα Μελέτη: Δεν ήμουν ποτέ αρχισυντάκτης στην εκπομπή της
Οι νέες δηλώσεις του δημοσιογράφου για το θέμα
Διαβάστε το στο Νίκος Μάνεσης - Ελεονώρα Μελέτη: Το παρασκήνιο της ρήξης στη σχέση τους
ε τεντωμένο σκοινί βρίσκεται τις τελευταίες μέρες η συνεργασία του Νίκου Μάνεση και της Ελεονώρας Μελέτη, στo πλαίσιο της εκπομπής «Ώρα για Μελέτη» στον Alpha.
Διαβάστε το στο thebest.grΑπάντηση Μάνεση για Ελεονώρα Μελέτη: «Δεν ήμουν ποτέ αρχισυντάκτης στην εκπομπή της»
Τέλος στη συνεργασία τους έβαλαν Ελεονώρα Μελέτη και Νίκος Μάνεσης ένα μήνα μετά την πρεμιέρα της εκπομπής.
The post Απάντηση Μάνεση για Ελεονώρα Μελέτη: «Δεν ήμουν ποτέ αρχισυντάκτης στην εκπομπή της» appeared first on TheCaller.Gr.
Διαβάστε το στο thecaller.grΟ Νίκος Μάνεσης απαντά στο «άδειασμα» της Μελέτη - «Δεν ήμουν ποτέ αρχισυντάκτης» (Video)
ΕΛΛAΔΑ
Συνεχίζεται η κόντρα ανάμεσα στην Ελεονώρα Μελέτη και τον Νίκο Μάνεση με αφορμή την -κατώτερη των αρχικών προσδοκιών- πορεία της πρωινής εκπομπής, «Ώρα για Μελέτη».
Το πολυσυζητημένο πρόγραμμα του ALPHA με το οποίο η παρουσιάστρια επέστρεψε στην πρωινή, καθημερινή ζώνη φαίνεται ότι δεν αποδίδει, με τα νούμερα της τηλεθέασης να μην είναι τα αναμενόμενα.
Μετά τις δηλώσεις που έκανε η Ελεονώρα Μελέτη στην πρωινή, ραδιοφωνική της εκπομπή που «άδειασε» τον συνεργάτη της τονίζοντας πως «δεν είναι η ίδια υπεύθυνη για το περιεχόμενο της εκπομπής της», ο Νίκος Μάνεσης δίνει τη δική του απάντηση στην κάμερα του Πρωινού, επισημαίνοντας:
«Παιδιά, δεν ήμουν ποτέ αρχισυντάκτης στην εκπομπή της Ελεονώρ
Διαβάστε το στο topontiki.grΟ Νίκος Μάνεσης ξεκαθαρίζει: Δεν ήμουν ποτέ αρχισυντάκτης στην ζωντανή εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη
Η Ελεονώρα χθες έδωσε τη δική της απάντηση μέσα από την ραδιοφωνική εκπομπή, που κάνει με τον Νικόλα Ράπτη. “Εγώ αγάπη μου είμαι σκυλί μαύρο! Του πολέμου! Δεν παραιτούμαι ποτέ. Ειδικά όταν δεν έχω την ευθύνη…Δεν ξέρω πως βγήκε αυτή η είδηση. Λένε ότι την Παρασκευή παραιτήθηκα, δεν παραιτήθηκα σε καμία περίπτωση. Ούτε καν τέθηκε τέτοιο ζήτημα. Δεν ξέρω πως ακριβώς βγήκε αυτό, αλήθεια σου λέω. Δεν θα το έκανα ποτέ, δεν θα άφηνα ποτέ μια μάχη…Γενικώς είμαι της άποψης ότι δεν παραιτείσαι, δίνεις τη μάχη σου μέχρι το τέλος είτε με νίκη είτε με ήττα. Δεν είναι και κακό να χάνεις κάποιες φορές, ειδικά όταν δεν έχεις ευθύνη για το περιεχόμενο και τη θεματολογία εκεί είναι που δεν παραιτείσαι. Θα παρ
Διαβάστε το στο spoilersΟ Νίκος Μάνεσης ξεκαθαρίζει: Δεν ήμουν ποτέ αρχισυντάκτης στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη
Τέλος δεν φαίνεται να έχει η κόντρα της Ελεονώρας Μελέτη με τον Νίκο Μάνεση λόγω των χαμηλών ποσοστών τηλεθέασης της εκπομπής “‘Ωρα για Μελέτη”.
Διαβάστε το στο entertv.gr