Οργή Χατζηνικολάου για φωτογραφία του με τον Κασιδιάρη στα social media

05:54 - 08/10/2020

Οργισμένος εμφανίστηκε χθες στο κεντρικό δελτίο του ANT1, ο κεντρικός παρουσιαστής του δελτίου ειδήσεων, Νίκος Χατζηνικολάου, σχολίασε τα βίντεο και...

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ξέσπασμα Χατζηνικολάου για φωτογραφία με Κασιδιάρη στα social media

Διαβάστε το στο e-daily.gr

Ξέσπασμα Χατζηνικολάου για φωτογραφία με Κασιδιάρη στα social media: «Όλα έχουν το όριο τους» (vid)

Lamianow.gr Ξέσπασμα Χατζηνικολάου για φωτογραφία με Κασιδιάρη στα social media: «Όλα έχουν το όριο τους» (vid) Όπως είπε ο Νίκος Χατζηνικολάου, η συνέντευξη έγινε κατ’ επιταγή του ΕΣΡ, δηλαδή με εξώδικο του κόμματος προς το κανάλι στο οποίο εργαζόταν. Ο Νίκος Χατζηνικολάου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 σχολίασε μαζί με τον Νίκο Παπαδάκη την ιστορική απόφαση της ελληνικής Δικαιοσύνης για την Χρυσή Αυγή. Ωστόσο πριν ξεκινήσουν την συζήτηση, ο Νίκος […] Ξέσπασμα Χατζηνικολάου για φωτογραφία με Κασιδιάρη στα social media: «Όλα έχουν το όριο τους» (vid) Νewsroom

Διαβάστε το στο lamianow.gr

Η απάντηση του Χατζηνικολάου για τα σχόλια του twitter περί Κασιδιάρη…

Αρκετά συζητήθηκε στο twitter χθες η φωτογραφία του Νίκου Χατζηνικολάου με τον Ηλία Κασιδιάρη από παλαιότερη εκπομπή στο STAR. Ο ίδιος ξεσπάθωσε στο κεντρικό δελτίο του ΑΝΤ1.  «Υπάρχει και μια πλευρά φασίζουσα στο Twitter. Για παράδειγμα, είδα έκπληκτος σήμερα τη φωτογραφία μου, μαζί με τον Κασιδιάρη, από μια συνέντευξη που έγινε κατ’ επιταγήν του ΕΣΡ, δηλαδή με εξώδικο του κόμματος προς το κανάλι στο οποίο εργαζόμουν, και όπου χαμογελώ τη στιγμή που μου λέει ότι “ελπίζω να μη με ξαναβγάλετε σε δύο χρόνια”. Έρχεται λοιπόν κάποιο από τα καραγκιοζάκια, τα τρολς του διαδικτύου, παίρνει τη φωτογραφία που εγώ γελάω ειρωνικά τη στιγμή που ο συγκεκριμένος έλεγε αυτό, και τη δημοσιεύει για να υπαινιχθε

Διαβάστε το στο spoilers

Οργή Χατζηνικολάου για τη φωτογραφία του με τον Κασιδιάρη που κυκλοφόρησε στα social media (εικόνα & βίντεο)

“Είδα έκπληκτος σήμερα την φωτογραφία μου μαζί με τον Κασιδιάρη…” – Τι εξήγηση έδωσε ο γνωστός δημοσιογράφος Στο κεντρικό δελτίο του ANT1 το βράδυ της Τετάρτης, είδαμε την οργισμένη αντίδραση του κεντρικού παρουσιαστή του δελτίου ειδήσεων, Νίκου Χατζηνικολάου, στα βίντεο και τις φωτογραφίες που «κυκλοφορούν» στα social media και απεικονίζουν τον ίδιο μαζί με τον […]

Διαβάστε το στο topnews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Δύο σεισμικές δονήσεις 2,9 και 2,7 Ρίχτερ βορειοανατολικά της Ραφήνας – Με διαφορά 7 λεπτών

Επιδρομή drones της Ουκρανίας προκάλεσε ζημιά σε δυο πλοία στη νότια Ρωσία

Τυρόπιτα στην τοστιέρα με κίτρινα τυριά

Καραμελωμένο κοτόπουλο

Ώρα αποφάσεων στον Παναθηναϊκό – Να «θυσιαστούν» Σιώπης, Μπακασέτας και 12 μεταγραφές!

Η υπουργός Παιδείας, Σοφία Ζαχαράκη στη Λαμία: Εγκαινιάζει το κέντρο Καινοτομίας