Ν.Τραμπ: «Δώρο Θεού που μολύνθηκα από κορωνοϊό - Δοκίμασα ένα εκπληκτικό φάρμακο»
08:03 - 08/10/2020
«Φαντάζομαι ότι με αναγνωρίζεται, είμαι ο αγαπημένος σας πρόεδρος» είπε στο διάγγελμά του ο Αμερικανός πρόεδρος Ν.Τραμπ και αναφέρθηκε στο διάστημα που νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο.
Για τη νοσηλεία του έκανε ειδική μνεία σε ένα συγκεκριμένο φάρμακο που του έδωσαν οι γιατροί, το φάρμακο της Regeneron, για το οποίο είπε ότι μέσα σε τρεις μέρες ένοιωσε πολύ καλύτερα «όπως νοιώθω τώρα».
Επαίνεσε γιατρούς και σώματα ασφαλείας και συνέχισε λέγοντας πως «δεν καιγόμουν από πυρετό, αλλά μέσα σε σύντομο διάστημα μου έδωσαν το Regeneron και ένοιωσα καλά αμέσως. Ήταν απίστευτο. Έχουμε και ένα παρόμοιο φάρμακο από την Eli Lilly. Προσπαθούμε να τα κάνουμε διαθέσιμα για όλους, για επείγουσες ανάγκες» συνέχισε ο
Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Τραμπ: «Δώρο Θεού που μολύνθηκα από κοροναϊό» -Το φάρμακο που τον έκανε να νιώσει καλά (vid)
«Φαντάζομαι ότι με αναγνωρίζετε, είμαι ο αγαπημένος σας πρόεδρος» είπε στο διάγγελμά του ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ και αναφέρθηκε στο διάστημα που νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο. Για τη νοσηλεία του έκανε ειδική μνεία σε ένα συγκεκριμένο φάρμακο που του έδωσαν οι γιατροί, το φάρμακο της Regeneron, για το οποίο είπε...
Διαβάστε το στο crashonline.gr