Ραχήλ Μακρή: Πατσαβούρι που μου εμποδίζει την αναπνοή η μάσκα, τηλεκατευθυνόμενοι οι ειδικοί

13:15 - 08/10/2020

Η συνέντευξη της πρώην βουλεύτριας του ΣΥΡΙΖΑ και των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Ραχήλ Μακρή.Η Ραχήλ Μακρή μίλησε στον ALPHA για το πέρασμά της από τους Ανεξάρτητους Έλληνες και τον ΣΥΡΙΖΑ, τον κορονοϊό και τις αμερικανικές εκλογές. «Έχω ένα δικό μου πολιτικό φορέα και ασχολούμαι γενικά με την πολιτική όπως πάντα και λέγεται Μέτωπο Νίκης. Είμαι το μόνο πολιτικό πρόσωπο σε αυτό τον φορέα», δήλωσε η κ. Μακρή και συμπλήρωσε:  «Δεν έφυγα από τους ΑΝΕΛ, με έδιωξε ο Καμμενος, με διέγραψε από την κοινοβουλευτική ομάδα. Θεωρώ ότι είχαν συνεννοηθεί για κάποια πράγματα με τον Τσίπρα. Έχω ενδείξεις ότι είχαν συνεννοηθεί για να προχωρήσουν μαζί γιατί ήταν πολύ κοντά». Για τον Πάνο Καμμένο σημείωσε πως «τον ενο

Διαβάστε Περισσότερα στο ieidiseis.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ieidiseis.gr

Στην κόψη του ξυραφιού η Μέση Ανατολή: Το Ισραήλ υπόσχεται απάντηση στο Ιράν - Οι δύο γραμμές στο Πολεμικό Συμβούλιο

Μπάιντεν: «Προσηλωμένες στην ασφάλεια του Ισραήλ οι ΗΠΑ» - IDF: Θα δοθεί απάντηση στο Ιράν

Καιρός: Θερμοκρασία - ρεκόρ στα Τρίκαλα, «σκαρφάλωσε» πάνω από τους 32 βαθμούς

Κακοκαιρία «Π»: Ανεμοστρόβιλος σάρωσε Χαλκιδική και Ξάνθη, αποκλεισμένα χωριά στα Τρίκαλα - Πώς κινείται

ΚΤΕΛ Αττικής: Οδηγός επιτέθηκε με κατσαβίδι σε επιβάτη

Κάρυστος: Μαίνεται το πύρινο μέτωπο - Ανεξέλεγκτες φλόγες γύρω από τα χωριά