Ζαχαριάδης σε Καραγκούνη: Σας φαίνομαι εγώ το ίδιο με τον Κασιδιάρη; (video)

20:25 - 08/10/2020

AgrinioPress Ζαχαριάδης σε Καραγκούνη: Σας φαίνομαι εγώ το ίδιο με τον Κασιδιάρη; (video) Δείτε τη σκληρή αντιπαράθεση των δύο βουλευτών μετά την επισήμανση του αναπληρωτή Τομεάρχη Δικαιοσύνης της Ν.Δ. για τη «θεσμική ανοχή» του ΣΥΡΙΖΑ στη Χρυσή Αυγή Ο Τομεάρχης Εσωτερικών του ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ. Κώστας Ζαχαριάδης κι ο αναπληρωτής Τομεάρχης Δικαιοσύνης Ν.Δ. Κώστας Καραγκούνης βρέθηκαν καλεσμένοι στον τηλεοπτικό σταθμό Attica TV και στην εκπομπή ΝΕΤ24 με τον Βασίλη Ταλαμαγκα. … Ζαχαριάδης σε Καραγκούνη: Σας φαίνομαι εγώ το ίδιο με τον Κασιδιάρη; (video) AgrinioPress

Διαβάστε Περισσότερα στο agriniopress.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ζαχαριάδης σε Καραγκούνη: Σας φαίνομαι εγώ το ίδιο με τον Κασιδιάρη;

Δείτε τη σκληρή αντιπαράθεση των δύο βουλευτών μετά την επισήμανση του αναπληρωτή Τομεάρχη Δικαιοσύνης της Ν.Δ. για τη «θεσμική ανοχή» του ΣΥΡΙΖΑ στη Χρυσή Αυγή  Ο Τομεάρχης Εσωτερικών του ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ. Κώστας Ζαχαριάδης κι ο αναπληρωτής Τομεάρχης Δικαιοσύνης... Συνεχίστε την ανάγνωση του άρθρου: Ζαχαριάδης σε Καραγκούνη: Σας φαίνομαι εγώ το ίδιο με τον Κασιδιάρη;

Διαβάστε το στο sinidisi.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ agriniopress.gr

Παναιτώλιο: Έριξαν μπάζα στις αρδευτικές διώρυγες Δ7 και Δ11

Ο Εμπορικός Σύλλογος Αγρινίου καλεί στην απεργιακή συγκέντρωση της 17ης Απριλίου

Ευρωεκλογές 2024: Αυτοί είναι οι 42 υποψήφιοι ευρωβουλευτές της Νέας Δημοκρατίας

Παναιτωλικός: Χωρίς τρεις η αποστολή για Αστέρα

Συνέχισε την κόντρα με Μικρούτσικο ο Light: «Τον γκούγκλαρα αλλά διαπίστωσα ότι ήταν ο Θάνος, ο Ανδρέας δεν έχει επίπεδο» (video)

Μητροπολίτης Δαμασκηνός: «Έχουμε χρέος να αντιστεκόμαστε στην κάθε είδους αδικία»