Σ.Ρουβάς: Απάντησε με εξώδικο στα λεγόμενα Π.Πολάκη για συνέπλευση με τη Χρυσή Αυγή

20:29 - 08/10/2020

O Σάκης Ρουβάς δεν άφησε αναπάντητα τα λεγόμενα του Παύλου Πολάκη από το βήμα της Βουλής και του απέστειλε εξώδικο μέσω του οποίου ζητάει να ανακαλέσει τους ισχυρισμούς του. Ο πρώην υπουργός, θυμίζουμε, ενέταξε τον τραγουδιστή στους καλλιτέχνες που προσέφεραν στήριξη στη Χρυσή Αυγή.  Στην εξώδικη δήλωσή του ο Σάκης Ρουβάς τονίζει μεταξύ άλλων: «Αρκεί μία απλή ανάγνωση των δηλώσεών μου, τις οποίες επικαλεστήκατε, προκειμένου να αντιληφθεί οποιοσδήποτε νοήμων άνθρωπος ότι ουδεμία στήριξη παρείχα στην Χρυσή Αυγή, αφού είναι γνωστά τόσο τα δημοκρατικά μου φρονήματα και η απόλυτη προσήλωσή μου στους δημοκρατικούς θεσμούς της Πολιτείας μας». Ο Ρουβάς ζητάει, δε, από τον Παύλο Πολάκη να ανακαλέσει και

Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ο Ρουβάς στέλνει εξώδικο στον Πολάκη για τη Χρυσή Αυγή

Στην εξώδικη δήλωση που απέστειλε προς τον πρώην υπουργό Παύλο Πολάκη ο Σάκης Ρουβάς αναφέρει: «Αρκεί μία απλή ανάγνωση των δηλώσεών μου, τις οποίες επικαλεστήκατε, προκειμένου να αντιληφθεί οποιοσδήποτε νοήμων άνθρωπος ότι ουδεμία στήριξη παρείχα στην Χρυσή Αυγή, αφού είναι γνωστά τόσο τα δημοκρατικά μου φρονήματα και η απόλυτη προσήλωσή μου στους δημοκρατικούς θεσμούς της Πολιτείας μας» The post Ο Ρουβάς στέλνει εξώδικο στον Πολάκη για τη Χρυσή Αυγή appeared first on TheCaller.Gr.

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Σάκης Ρουβάς: Έστειλε εξώδικο στον Πολάκη για τη Χρυσή Αυγή –

Εξώδικο στον Παύλο Πολάκη έστειλε ο Σάκης Ρουβάς με αφορμή τις κατηγορίες του πρώην υπουργού σε To άρθρο Σάκης Ρουβάς: Έστειλε εξώδικο στον Πολάκη για τη Χρυσή Αυγή – δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Οργή Ρουβά για τον Πολάκη: Απαντά με εξώδικο στην κατηγορία ότι "ξέπλενε τη Χρυσή Αυγή

Ο Ρουβάς ζητά από τον Παύλο Πολάκη να ανακαλέσει - "Με συνδέσατε με το ναζιστικό μόρφωμα της Χρυσής Αυγής, πλήττοντας την προσωπικότητα και το όνομά μου"

Διαβάστε το στο thetoc.gr

Σάκης Ρουβάς: Με εξώδικο απάντησε στον Παύλο Πολάκη για τη Χρυσή Αυγή

«Αρκεί μία απλή ανάγνωση των δηλώσεών μου, τις οποίες επικαλεστήκατε, προκειμένου να αντιληφθεί οποιοσδήποτε νοήμων άνθρωπος ότι ουδεμία στήριξη παρείχα στην Χρυσή Αυγή»

Διαβάστε το στο mononews.gr

Ο Σάκης Ρουβάς έστειλε εξώδικο στον Πολάκη: Καμία στήριξη στην Χρυσή Αυγή

Lamianow.gr Ο Σάκης Ρουβάς έστειλε εξώδικο στον Πολάκη: Καμία στήριξη στην Χρυσή Αυγή Εξώδικο στον Παύλο Πολάκη έστειλε ο Σάκης Ρουβάς με αφορμή τις κατηγορίες του πρώην υπουργού σε βάρος του γνωστού τραγουδιστή, ότι παρείχε στήριξη στη Χρυσή Αυγή. Από το βήμα της Βουλής, ο κ. Πολάκης ενέταξε τον Σάκη Ρουβά στους καλλιτέχνες που προσέφεραν στήριξη στη Χρυσή Αυγή, επικαλούμενος δηλώσεις του τραγουδιστή το 2012. “Κάποιοι καλλιτέχνες οι οποίοι συνέβαλαν στο […] Ο Σάκης Ρουβάς έστειλε εξώδικο στον Πολάκη: Καμία στήριξη στην Χρυσή Αυγή Lamianow.gr

Διαβάστε το στο lamianow.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ pronews.gr

Οι μουλάδες της Τεχεράνης «φλερτάρουν» με τον Μπάιντεν κατά της Ρωσίας! - Δεν δέχονται ρωσικό αίτημα για εγγυήσεις

Οι 5+1 τρόποι για να μη μαυρίζουν οι μπανάνες

Με αυτόν τον τρόπο θα διατηρήσετε τη φέτα για μήνες

Το καθεστώς του Κιέβου επιβεβαίωσε το θάνατο μέλους της διαπραγματευτικής του ομάδας: Αρνείται ότι τον εκτέλεσε

Πρόεδρος των Ελλήνων της Ουκρανίας: «Ο Πούτιν διαπράττει γενοκτονία κατά Ουκρανών και Ελλήνων»

Κορωπί: Άνοιξε νέος κύκλος ερευνών & καταθέσεων για την εξαφάνιση της Άρτεμις