#Σάκης Ρουβάς

Ο Σάκης Ρουβάς εκφράζει την υπερηφάνεια του για την επιτυχία του Εμμανουήλ Καραλή

Newside.gr
Ο Σάκης Ρουβάς, ένας από τους πιο αγαπημένους καλλιτέχνες της Ελλάδας, εξέφρασε πρόσφατα τα συγχαρητήριά του στον Εμμανουήλ Καραλή, ο οποίος κατάφερε να πετύχει ένα ιστορικό άλμα έξι μέτρων στο Diamond League της Σιλέσια. Η δημόσια στήριξη του Ρουβά προς τον νεαρό αθλητή δεν είναι τυχαία, καθώς ο ίδιος έχει επίσης ένα παρελθόν στον αθλητισμό, [...] Το άρθρο Ο Σάκης Ρουβάς εκφράζει την υπερηφάνεια του για την επιτυχία του Εμμανουήλ Καραλή εμφανίστηκε πρώτα στο NewSide.
13:54 20/10/2024

Σάκης Ρουβάς – Κάτια Ζυγούλη: Το στιλάτο ζευγάρι έκλεψε τις εντυπώσεις στον γάμο του Απόστολου Ρουβά

tlife.gr
Ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη έκαναν μία σπάνια κοινή εμφάνιση αυτό το ΣΚ για To άρθρο Σάκης Ρουβάς – Κάτια Ζυγούλη: Το στιλάτο ζευγάρι έκλεψε τις εντυπώσεις στον γάμο του Απόστολου Ρουβά δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
22:03 14/10/2024

Ανδρέας Μικρούτσικος: «Ευτυχώς που δεν ήταν ο Σάκης Ρουβάς στο The Voice»

zappit.gr
Πρεμιέρα έκανε το Σάββατο το The Voice με ανανεωμένη κριτική επιτροπή. Από τα σχόλια του Buongiorno δεν έλειψαν ο Σάκης […] The post Ανδρέας Μικρούτσικος: «Ευτυχώς που δεν ήταν ο Σάκης Ρουβάς στο The Voice» appeared first on Zappit.
22:02 14/10/2024

Η στιγμή που θαυμάστρια κάνει ερωτική εξομολόγηση στον Σάκη Ρουβά πάνω στην σκηνή

Newsit
Ένα απίστευτο περιστατικό διαδραματίστηκε στο θέατρο Γης στη Θεσσαλονίκη πριν από λίγες ημέρες, που μία θαυμάστρια του Σάκη Ρουβά σταμάτησε την συναυλία, ανέβηκε στην σκηνή και του έκανε ερωτική εξομολόγηση μπροστά σε όλους. Ο Σάκης Ρουβάς είναι γνωστό πως έχει φανατικές θαυμάστριες οι οποίες μάλιστα ονομάζονται «Ρουβίτσες». Έτσι αυτή η αιώνια «πιστή» του, βρήκε το θάρρος ... Περισσότερα To άρθρο Η στιγμή που θαυμάστρια κάνει ερωτική εξομολόγηση στον Σάκη Ρουβά πάνω στην σκηνή δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
17:37 14/10/2024

Σάκης Ρουβάς: «Συγκινήθηκα, δεν είχε άγχος ο Απόστολος» δήλωσε μετά τον γάμο του αδερφού του

Newsit
Ο γάμος έγινε στον Μαραθώνα και ο Απόστολος Ρουβάς με την Φανή Γιαβρίδου έλαμπαν από ευτυχία. Ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη, ήταν αδύνατον να απουσιάσουν. Ο γάμος έγινε το απόγευμα του Σαββάτου (12-10-2024) στον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής και Αγίου Νεκταρίου στον Μαραθώνα, με γαμπρό και νύφη να ζουν μια από τις πιο ... Περισσότερα To άρθρο Σάκης Ρουβάς: «Συγκινήθηκα, δεν είχε άγχος ο Απόστολος» δήλωσε μετά τον γάμο του αδερφού του δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
15:55 13/10/2024

Απόστολος Ρουβάς και Φανή Γιαβρίδου παντρεύτηκαν και βάφτισαν το παιδί τους – Δείτε εικόνες του γάμου

Newsit
Ο γάμος έγινε στον Μαραθώνα και ο Απόστολος Ρουβάς με την Φανή Γιαβρίδου έλαμπαν από ευτυχία. Ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη, ήταν αδύνατον να απουσιάσουν. Ένας γάμος αριστοκρατικός στον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής και Αγίου Νεκταρίου στον Μαραθώνα, με γαμπρό και νύφη να ζουν μια από τις πιο ξεχωριστές μέρες της ζωής και ... Περισσότερα To άρθρο Απόστολος Ρουβάς και Φανή Γιαβρίδου παντρεύτηκαν και βάφτισαν το παιδί τους – Δείτε εικόνες του γάμου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
19:46 12/10/2024

Μαρούσκα Παναγιωτοπούλου: Όλο αυτό που έχει προκληθεί με την Ματούλα Ζαμάνη είναι αστείο

Newsit
«Νομίζω ότι και ο Σάκης Ρουβάς έβγαλε το πουκάμισο του, σχολιάστηκε;» αναρωτήθηκε η Μαρούσκα Παναγιωτοπούλου. Τόσο στα πρώτα της βήματα στον καλλιτεχνικό χώρο όσο στα όρια της σάτιρας και στον “ντόρο” γύρω από την τελευταία συναυλία της Ματούλας Ζαμάνη αναφέρθηκε η Μαρούσκα Παναγιωτοπούλου στην κάμερα της εκπομπής Breakfast@Star και τη δημοσιογράφο Λιλή Πυράκη το πρωινό ... Περισσότερα To άρθρο Μαρούσκα Παναγιωτοπούλου: Όλο αυτό που έχει προκληθεί με την Ματούλα Ζαμάνη είναι αστείο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
22:55 09/10/2024

Τέλος ο Ρουβάς από το «The Voice»: Ανακοινώθηκε ο αντικαταστάτης... έκπληξη

Gazzetta
Ο Σάκης Ρουβάς δεν θα βρίσκεται στις «κόκκινες» καρέκλες του The Voice, μετά από οχτώ χρόνια.
15:11 04/10/2024

Ο Σάκης Ρουβάς και το ραντεβού στην ΕΡΤ: Τι ετοιμάζει για τη νέα σεζόν

Newsit
Μία συνάντηση που δεν μπορεί να θεωρηθεί καθόλου τυχαία και όπως όλα δείχνουν ο Σάκης Ρουβάς θα βρεθεί στη συχνότητα της ΕΡΤ. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου, πριν από λίγο ο Σάκης Ρουβάς βρέθηκε στο ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής, όπου συναντήθηκε με υψηλότατους αξιωματούχους της ΕΡΤ και με τους οποίους είχε… πολύωρη συζήτηση. Όπως φαίνεται ... Περισσότερα To άρθρο Ο Σάκης Ρουβάς και το ραντεβού στην ΕΡΤ: Τι ετοιμάζει για τη νέα σεζόν δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
15:10 04/10/2024

Ρουβάς για Μαρινέλλα: "Να προσευχόμαστε για καλή εξέλιξη των πραγμάτων" - Τα νεότερα για την υγεία της

Παραπολιτικά
"Όταν βλέπεις έναν καλλιτέχνη με τόση δύναμη, ενέργεια και φως, έπειτα από τόσα χρόνια, να βιώνει αυτή τη στιγμή είναι κάτι συνταρακτικό", είπε ο Σάκης Ρουβάς, αναφερόμενος στην Μαρινέλλα
19:37 29/09/2024

Σάκης Ρουβάς για Μαρινέλλα: «Πριν μια βδομάδα βρεθήκαμε στη σκηνή του Ηρωδείου, ήταν ένα φως»

NewsBomb
«Νιώθεις δέος όταν είσαι δίπλα της. Μες στο χιούμορ, με την καλή της ενέργεια», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Σάκης Ρουβάς Περισσότερα...
21:38 28/09/2024

Σάκης Ρουβάς: Η συγκίνηση του Σάκη Ρουβά και η αποθέωση στο Κατράκειο – «Αυτό που νιώθω είναι μοναδικό»

tanea.gr
«Αυτό που νιώθω κάθε φορά που ανεβαίνω πάνω στη σκηνή είναι μοναδικό» είπε μεταξύ άλλων το είδωλο της ποπ, Σάκης Ρουβάς.
22:28 15/09/2024

Σάκης Ρουβάς: Βίντεο με τη συγκίνηση του τραγουδιστή σε συναυλία στο Κατράκειο - «Δύσκολο να σας το περιγράψω»

Newsit
Ο Σάκης Ρουβάς έδωσε συναυλία στο Κατράκειο, με χιλιάδες θαυμαστές του καλλιτέχνη, να γεμίζουν κάθε γωνιά του θεάτρου. Ο ίδιος κάποια στιγμή δεν έκρυψε τη χαρά και τη συγκίνησή του, που αποτυπώθηκε σε βίντεο. Ο Σάκης Ρουβάς κατάφερε να γεμίσει για ακόμα μια χρονιά, γήπεδα και θέατρα σε ολόκληρη τη χώρα, σε ραντεβού με τους ... Περισσότερα To άρθρο Σάκης Ρουβάς: Βίντεο με τη συγκίνηση του τραγουδιστή σε συναυλία στο Κατράκειο - «Δύσκολο να σας το περιγράψω» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
14:45 15/09/2024

Πολάκη, εσύ σούπερ σταρ: Με τη βοήθεια του A.I. τον έκαναν pop icon

in.gr
Τι θα γινόταν αν άφηνε την έδρα και έπιανε το μικρόφωνο; Αλήθεια, το έχετε φανταστεί ποτέ αυτό; Αν όχι, τότε δείτε το: ο Παύλος Πολάκης αλά Σάκης Ρουβάς, να τραγουδάει «Μην αντιστέκεσαι» (με τη βοήθεια του Α.Ι.).
20:46 23/08/2024

ΣΚΑΪ: "Survivor" και "The Voice" ξεκινούν το φθινόπωρο - Τι θα γίνει με τη "Φάρμα" του Star

Παραπολιτικά
Ήδη έχει ξεκινήσει το κάστινγκ για «Διάσημους» και «Μαχητές» του νέου «Survivor» - Ο Σάκης Ρουβάς φαίνεται πως θα αναλάβει την παρουσίαση του Voice
08:10 23/08/2024

Σκιάθος: Ο «Σεφ» Σάκης Ρουβάς μαγειρεύει Μπιάνκο - Η μπηχτή στον SNIK για τον Βρωμόλιμνο

NewsBomb
Ο δημοφιλής σταρ δεν έχασε να μπει στην κουζίνα και με τον φίλο του Αργύρη να μαγειρέψουν Κερκυραϊκό Μπιάνκο!Περισσότερα...
20:20 20/08/2024

Ο Σάκης Ρουβάς διαφημίζει το νέο ιταλικό εστιατόριο του αδερφού του, Απόστολου 

Newsit
Οι πίτσες που φτιάχνει ο Απόστολος Ρουβάς στο νέο ιταλικό εστιατόριο που άνοιξε στην Ηλιούπολη άνοιξαν την όρεξη στον αδερφό του! Ο Σάκης Ρουβάς πέρασε μια βόλτα και… ανέβασε κι ένα βίντεο στο Instagram. Ο Απόστολος Ρουβάς άνοιξε εστιατόριο στην Ηλιούπολη και από τους πρώτους του… πελάτες ήταν ο Σάκης Ρουβάς. Ο γνωστός τραγουδιστής ανέβασε ... Περισσότερα To άρθρο Ο Σάκης Ρουβάς διαφημίζει το νέο ιταλικό εστιατόριο του αδερφού του, Απόστολου  δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
09:46 05/08/2024

Ο Σάκης Ρουβάς πλένει το αυτοκίνητό του και κάνει ντους με το λάστιχο

in.gr
«Έβαλε λίγη ζέστη παραπάνω... δεν βρίσκετε;», έγραψε ο Σάκης Ρουβάς στη λεζάντα της ανάρτησής του.
17:28 22/07/2024

Τα δύο μοντέλα της Volkswagen με τα οποία θα μετακινείται ο Σάκης Ρουβάς

caranddriver.gr
Ο Σάκης Ρουβάς παρουσιάζει τη νέα γενιά μοντέλων της Volkswagen. Δείτε ποια θα χρησιμοποιεί για τις μετακινήσεις του.
21:13 24/04/2024

Αυτά είναι τα 2 νέα αυτοκίνητα του Σάκη Ρουβά – Οι ...

gocar.gr
Ο διάσημος Έλληνας καλλιτέχνης είναι πλέον πρεσβευτής της Volkswagen στην Ελλάδα. Για τον λόγο αυτό, ο Σάκης Ρουβάς παρέλαβε όχι ένα, αλλά δύο αυτοκίνητα της γερμανικής φίρμας. Πρόκειται για οχήματα με τελείως διαφορετικά χαρακτηριστικά, αφού το ένα είναι αμιγώς ηλεκτροκίνητο ...
11:15 24/04/2024

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load