Απάντηση Πολάκη: Το γνωστό pop idol Σάκης Ρουβάς μου έστειλε εξώδικο – Είναι follower του Κασιδιάρη

23:02 - 08/10/2020

Αναλυτικά αναφέρει η ανάρτηση Πολάκη “Το γνωστό pop idol Σάκης Ρουβάς μου έστειλε πριν από λίγο Εξώδικο  με το οποίο διαμαρτύρεται διότι προχθές στην Επιτροπή Δημόσιας Διοίκησης της Βουλής ανέφερα πως κάποιοι καλλιτέχνες με δηλώσεις τους (μεταξύ των οποίων κι εκείνος) συνέβαλαν στο να νομιμοποιηθεί στη συνείδηση του κόσμου το νεοναζιστικό, φασιστικό και εγκληματικό μόρφωμα της Χρυσής Αυγής. Ανέφερα λοιπόν για τον Ρουβά ότι το 2012 σε εκπομπή του Θ. Αναστασιάδη, σε ερώτηση δημοσιογράφου αν τον τρομοκράτησε η είσοδος της Χρυσής Αυγής στη Βουλή, είχε δηλώσει επί λέξει: “Όχι, καθόλου δεν με τρόμαξε (Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΗΣ Χ.Α ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ). Δεν με τρόμαξε καθόλου. Νομίζω ότι είναι απόρροια όλου αυτού που συμβα

Διαβάστε Περισσότερα στο spoilers
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

H απάντηση Πολάκη στο εξώδικο Ρουβά: «Είναι follower του Κασιδιάρη»

Διαστάσεις παίρνει η κόντρα του Παύλου Πολάκη με τον Σάκη Ρουβά.

Διαβάστε το στο

H απάντηση Πολάκη στο εξώδικο Ρουβά: «Είναι follower του Κασιδιάρη»

Διαστάσεις παίρνει η κόντρα του Παύλου Πολάκη με τον Σάκη Ρουβά.

Διαβάστε το στο tanea.gr

Ο Πολάκης απάντησε στον Ρουβά: «Το γνωστό pop idol μου έστειλε εξώδικο – Είναι follower του Κασιδιάρη»

Διαστάσεις παίρνει η κόντρα του Παύλου Πολάκη με τον Σάκη Ρουβά, καθώς ο πρώην αναπληρωτής υπουργός To άρθρο Ο Πολάκης απάντησε στον Ρουβά: «Το γνωστό pop idol μου έστειλε εξώδικο – Είναι follower του Κασιδιάρη» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Απάντηση Πολάκη στον Ρουβά: "Το γνωστό pop idol μου έστειλε εξώδικο - Είναι ακόμα follower του Κασιδιάρη;"

Άγρια κόντρα μεταξύ Παύλου Πολάκη και Σάκη Ρουβά με φόντο τη Χρυσή Αυγή, το εξώδικο του τραγουδιστή και τον Ηλία Κασιδιάρη.

Διαβάστε το στο thetoc.gr

Επίθεση Πολάκη σε Σακη Ρουβα: Το γνωστό pop idol που μου έστειλε εξώδικο είναι follower του Κασιδιάρη

Άγρια αντιπαράθεση και κόντρα Πολάκη με τον Σακη Ρουβα. Με ανάρτηση του στο διαδίκτυο ο Πολακης επιτίθεται στον Σακη Ρουβα αποκαλώντας τον follower του Κασιδιάρη. Αναλυτικα η ανάρτηση Πολάκη: Το γνωστό pop idol Σάκης Ρουβάς μου έστειλε πριν από λίγο Εξώδικο (φωτό 1) με το οποίο διαμαρτύρεται διότι προχθές στην Επιτροπή Δημόσιας Διοίκησης της Βουλής […] Επίθεση Πολάκη σε Σακη Ρουβα: Το γνωστό pop idol που μου έστειλε εξώδικο είναι follower του Κασιδιάρη - olympia

Διαβάστε το στο olympia.gr

Απάντηση Πολάκη στον Ρουβά: «Είναι follower του Κασιδιάρη»!

Διαστάσεις παίρνει η κόντρα του Παύλου Πολάκη με τον Σάκη Ρουβά, καθώς ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας απαντά με μια ανάρτηση γεμάτη… φαρμάκι στο εξώδικο που του απέστειλε ο γνωστός τραγουδιστής. Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη ξεκινά με ειρωνικό τόνο και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κατηγορεί τον τραγουδιστή αφενός διότι εκείνος δεν ενοχλήθηκε «όταν διάφορα […] The post Απάντηση Πολάκη στον Ρουβά: «Είναι follower του Κασιδιάρη»! appeared first on Paraskhnio.gr.

Διαβάστε το στο paraskhnio.gr

Ο Πολάκης απαντά στον Ρουβά: «Το γνωστό pop idol μου έστειλε εξώδικο – Είναι follower του Κασιδιάρη»

Επιμένει ο Παύλος Πολάκης στα όσα είχε δηλώσει περί στήριξης του Σάκη Ρουβά στη Χρυσή Αυγή, απαντώντας μέσω Facebook στο εξώδικο που του απέστειλε ο τραγουδιστής. Ο πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ, με ανάρτησή του στο Facebook, επιχειρεί να τεκμηριώσει τις δηλώσεις του ότι ο τραγουδιστής συγκαταλέγεται μεταξύ των καλλιτεχνών που υποστήριζαν τη Χρυσή Αυγή. Επικαλούμενος […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Απάντηση Πολάκη σε Σάκη Ρουβά: «Το γνωστό pop idol που μου έστειλε εξώδικο είναι follower του Κασιδιάρη»

Ο Παύλος Πολάκης απάντησε στο εξώδικο που του έστειλε ο... Το άρθρο Απάντηση Πολάκη σε Σάκη Ρουβά: «Το γνωστό pop idol που μου έστειλε εξώδικο είναι follower του Κασιδιάρη» εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Διαβάστε το στο sportime.gr

Πολάκης σε Ρουβά: «Το γνωστό pop idol Σάκης Ρουβάς μου έστειλε εξώδικο – Είναι follower του Κασιδιάρη»

Πολάκης σε Ρουβά: Ο πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ, με ανάρτησή του στο Facebook, επιχειρεί να τεκμηριώσει τις δηλώσεις του ότι ο τραγουδιστής συγκαταλέγεται μεταξύ των καλλιτεχνών που υποστήριζαν την Χρυσή Αυγή.

Διαβάστε το στο pagenews.gr

Πολάκης σε Ρουβά: «Το γνωστό pop idol Σάκης Ρουβάς μου έστειλε εξώδικο – Είναι follower του Κασιδιάρη»

Πολάκης σε Ρουβά: Ο πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ, με ανάρτησή του στο Facebook, επιχειρεί να τεκμηριώσει τις δηλώσεις του ότι ο τραγουδιστής συγκαταλέγεται μεταξύ των καλλιτεχνών που υποστήριζαν την Χρυσή Αυγή.

Διαβάστε το στο
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ spoilers

Εθνική Ελλάδας: Εντάχθηκαν στις προπονήσης Λαρεντζάκης-Λούντζης

WTA 1000: Ήττα και αποκλεισμός για τη Σάκκαρη

Πατέρας Αντώνιος: Δεν παραπέμπεται σε δίκη με τις έρευνες να συνεχίζονται

Αγρότες: Επιστρέφουν στα μπλόκα τους

Ν. Ανδρουλάκης: «Το Flyover είναι ακόμα ένα πείραμα»

Ντουμπάι: Νικηφόρα ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της η Σάκκαρη