Συγκλονίζει ο σχεδιαστής Κωνσταντίνος Μελής: «Έχω έναν όγκο στον εγκέφαλο…»

02:36 - 09/10/2020

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη στη δημοσιογράφο Σάσα Σταμάτη παραχώρησε ο Κωνσταντίνος Μελής, ο οποίος μίλησε για την κατάσταση της υγείας του...

Διαβάστε Περισσότερα στο Zougla
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Συγκλονίζει ο σχεδιαστής Κωνσταντίνος Μελής: «Έχω έναν όγκο στον εγκέφαλο…έκανα χημειοθεραπείες σην Κύπρο»

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη στη δημοσιογράφο, Σάσα Σταμάτη παραχώρησε ο Κωνσταντίνος Μελής, ο οποίος μίλησε για την κατάσταση της υγείας του. Ειδικότερα, ο γνωστός σχεδιαστής μόδας που απείχε το τελευταίο διάστημα από τις επιδείξεις όντας επικεντρωμένος στο θέμα που τον ταλαιπωρούσε, αποκάλυψε ότι είχε έναν όγκο στον εγκέφαλο. «Έχω έναν όγκο στο εγκέφαλο, λέμφωμα. Το έχω περίπου δύο χρόνια. Έχω κάνει χημειοθεραπείες σε ιδιωτικό νοσοκομείο, ακτινοβολίες στην Κύπρο. Ένα πρωί ξύπνησα και η όρασή μου ήταν προβληματική. Ο όγκος ακουμπούσε το οπτικό νεύρο γι’ αυτό δεν μπορούσα να δω. Τελικά επετεύχθη η μείωση με ακτινοβολίες. Δεν βλέπω καθόλου καλά κοντά. Έχω έλλειμμα στο οπτικό μου πεδίο. Εξαφανίσ

Διαβάστε το στο
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Zougla

Αυτοκίνητο τυλίχθηκε στις φλόγες στην Εθνική Οδό Αθηνών-Κορίνθου

Θεσσαλονίκη: Άνδρας έσπασε για άγνωστο λόγο τζάμι λεωφορείου ΚΤΕΛ

Τα χάσκι αρνείται να φάει την κροκέτα 

Στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ, ο ΥΠΕΞ των ΗΠΑ κατηγορεί τη Ρωσία για εκβιασμό

Επέστρεψε στα κέρδη το Χρηματιστήριο

Η Ρωσία θα μειώσει τις εξαγωγές πετρελαίου κατά 300.000 βαρέλια ημερησίως τον Σεπτέμβριο