Η Έλενα Χριστοπούλου αφήνει άφωνο τον Γκουντάρα – «Είμαι μάνατζερ, όχι… μανατζαρέοι που λέει ο κύριος»
11:42 - 09/10/2020
Την Έλενα Χριστοπούλου συνέλαβε η κάμερα του «Ευτυχείτε» και η δημοσιογράφος Έλενα Πολυκάρπου λίγο πριν το γύρισμα του «My Style […]
The post Η Έλενα Χριστοπούλου αφήνει άφωνο τον Γκουντάρα – «Είμαι μάνατζερ, όχι… μανατζαρέοι που λέει ο κύριος» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Η Έλενα Χριστοπούλου για Γκουντάρα: Είμαι μάνατζερ, όχι μανατζαρέοι που λέει ο κύριος
Δεν έκρυψε την ενόχληση η Έλενα Χριστοπούλου, για ένα χαρακτηρισμό που είπε γι αυτή ο Γρηγόρης Γκουντάρας.
Διαβάστε το στο Απάντησε στον Γ.Γκουντάρα η E.Χριστοπούλου: «Είμαι η μάνατζερ της Ηλιάνας όχι… μανατζαρέοι που λέει ο κύριος»
Η Έλενα Χριστοπούλου δεν θα μπορούσε να αφήσει το σχόλιο του Γρηγόρη Γκουντάρα περί μανατζαρέων αναπάντητο και στην πρώτης ευκαιρία ξεκαθάρισε ότι είναι η μάνατζερ της Ηλιάνας Παπαγεωργίου.
Μία νέα κόντρα φαίνεται να γεννιέται στην ελληνική showbiz ανάμεσα στην κριτή του My Style Rocks και στον δημοσιογράφο του OPEN, μετά το σχόλιο του δεύτερου.
Ειδικότερα, η Έλενα Χριστοπούλου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «ωραία είναι τα νέα για την επιστροφή του Λάκη Γαβαλά στο καθημερινό My Style Rocks. Δεν μου λείπει γιατί έχουμε πολύ καλή σχέση και μιλάμε συνέχεια. Ο Χάρης έχει πάρα πολλές δουλειές και υποχρεώσεις και αυτό που ζούμε εδώ είναι πολλές ώρες γυρισμάτων».
«Πάντα είναι καλή η Ηλιάνα, είναι επαγγελ
Διαβάστε το στο pronews.grΈλενα Χριστοπούλου: "Είμαι μάνατζερ, όχι… μανατζαρέοι που λέει ο κύριος Γκουντάρας" (video)
"Δεν θα πάρω θέση για την Ιωάννα Μαλέσκου"
Διαβάστε το στο patrasevents.gr