Πηγή Δεβετζή: Πνιγμένη στο κλάμα - Δεν ξέρω πως κόλλησα κορονοϊό [βίντεο]

12:36 - 10/10/2020

Η Πηγή Δεβετζή, μια αισιόδοξη και γελαστή γυναίκα πνίγηκε στο κλάμα όταν ομολόγησε τον φόβο της για τον κορονοϊό.

Διαβάστε Περισσότερα στο thetoc.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Πηγή Δεβετζή: Μακάρι να ήξερα πώς κόλλησα κορονοϊό

Με σύνδεση μέσω Skype βγήκε η Πηγή Δεβετζή στον αέρα της εκπομπής «Έλα χαμογέλα». Η Ολυμπιονίκης του τριπλούν μίλησε για την περιπέτεια της υγείας της αλλά και για την αγάπη που δέχεται από τον κόσμο. «Εγώ κάνω γυμναστική στο σπίτι, λόγω της κατάστασης. Και όταν κάποιος κάνει γυμναστική ανεβαίνει η θερμοκρασία του σώματος. Πριν τρεις μέρες έκανα γυμναστική και κάπως κρύωσα, έβαλα θερμόμετρο και είχα δέκατα. Δεν έδωσα σημασία γιατί ήταν σύνηθες φαινόμενο για μένα. Αλλά λέω κάτι συμβαίνει γιατί είχα πονοκέφαλο για τρεις συνεχόμενες μέρες. Έτσι πήγα και έκανα το τεστ. Ευτυχώς που πήγα και προφύλαξα όλους τους φίλους μου. Μου στέλνουν συνεχώς μηνύματα για περαστικά και με συγκινεί πάρα πολύ αυτό»,

Διαβάστε το στο spoilers
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thetoc.gr

ΝΔ: "Καρφιά" για Παππά για την Προανακριτική για τα Τέμπη - "Έχει καταδικαστεί για αδίκημα ιδιαίτερης ηθικής απαξίας"

Συνεδριάζει η ΠΓ του ΣΥΡΙΖΑ: Πυρά Γεροβασίλη-Ραγκούση για το εξώδικο Κασσελάκη - Σε ψηφοφορία η σύγκληση της ΚΕ

Αλεξάνδρα Μαροσούλη: Η Ελεονώρα Μελέτη μας δείχνει για πρώτη φορά την όμορφη κόρη της

Επέστρεψε στην Ελλάδα ο Γιαννάκης: "Όλα είναι καλά, γύρισα, κάνω ζωάρα" [βίντεο]

Καρκίνος παχέος εντέρου: Άρχισαν να στέλνονται τα sms για δωρεάν προληπτικές εξετάσεις - Τα self test και οι δικαιούχοι

Γιατί η "στατιστική του ΠΑΣΟΚ" δείχνει Νίκο Ανδρουλάκη- Τι συνέβη στις άλλες αναμετρήσεις