#Πηγή Δεβετζή

OPEN: Αυτή είναι η νέα εκπομπή των Γκρέκου – Δεβετζή

youfly.com
Όλο το τηλεοπτικό ρεπορτάζ για την νέα εκπομπή του OPEN με παρουσιάστριες την Έλενα Γκρέκου και την Πηγή Δεβετζή/ The post OPEN: Αυτή είναι η νέα εκπομπή των Γκρέκου – Δεβετζή appeared first on Youfly.
14:58 15/03/2024

Τρύφωνας Σαμαράς: «Με είχε κάνει μπλοκ η Πηγή Δεβετζή»

zappit.gr
Για το μπλοκ που του είχε κάνει η Πηγή Δεβετζή στο Instagram απάντησε ο Τρύφωνας Σαμαράς. Ο γνωστός κομμωτής τόνισε […] The post Τρύφωνας Σαμαράς: «Με είχε κάνει μπλοκ η Πηγή Δεβετζή» appeared first on Zappit.
09:00 19/02/2024

Τρύφωνας Σαμαράς – Πηγή Δεβετζή: Ο Νίκος Κοκλώνης «έλυσε» την παρεξήγηση ανάμεσά τους

govastileto.gr
Ο Τρύφωνας Σαμαράς ήταν καλεσμένος χθες στην εκπομπή του Open «Οδός Ζαρίφη 2» με τηνΚατερίνα Ζαρίφη. Ο Τρύφωνας Σαμαράς μίλησε μεταξύ άλλων για την δουλειά του, την σχέση του με τον πατέρα του, αλλά και για τη φιλία του με τον Νίκο Κοκλώνη: Συγκεκριμένα, ο Τρύφωνας Σαμαράς είπε: «Περνάει η σχέση από φουρτούνες, αλλά τον […]
23:00 10/01/2024

Πηγή Δεβετζή: «Γκρέμισε» το πλατό με το ξέφρενο τσιφτετέλι της στο πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν

thecaller.gr
Πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν με λαμπερούς καλεσμένους παρακολουθήσαμε στην αλλαγή χρονιάς στον ΣΚΑΪ.Πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν με λαμπερούς καλεσμένους παρακολουθήσαμε στην αλλαγή χρονιάς στον ΣΚΑΪ.Μάλιστα, το κέφι… άναψε για τα καλά από τη φωνή του Δημήτρη Μπάση που ήχησε στην εορταστική εκπομπή Πρωτοχρονιά με φίλους με τον Χρήστο Φερεντίνο. Συγκεκριμένα, η Πηγή Δεβετζή βρέθηκε στη μέση της σκηνής με τον Νικόλα Βαφειάδη που τη συνόδευσε και χάρισε ένα μοναδικό […]
10:00 01/01/2024

Το εντυπωσιακό τσιφτετέλι της Πηγής Δεβετζή στο πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν του ΣΚΑΪ

Newsbeast.gr
Με λαμπερούς καλεσμένους έγινε το πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν για την αλλαγή του χρόνου στον ΣΚΑΪ με παρουσιαστή τον Χρήστο Φερεντίνο. Μάλιστα, η Πηγή Δεβετζή δεν μπόρεσε να αντισταθεί και έριξε ένα τσιφτετέλι στη μέση της σκηνής. Την πρώην αθλήτρια συνόδευσε ο δημοσιογράφος Νικόλας Βαφειάδης, με όλους τους παρευρισκόμενους να τους χειροκροτούν. Το τραγούδι που έκανε την Πηγή Δεβετζή να χορέψει ήταν το «Πότε Βούδας, πότε Κούδας», το οποίο τραγούδησε ο Δημήτρης Μπάσης.
10:00 01/01/2024

Fame Story: Το challenge που θα αντιμετωπίσουν οι σπουδαστές

okmag.gr
Η Πηγή Δεβετζή μπαίνει στην Ακαδημία του Fame Story για το καθιερωμένο, πλέον, πρόγραμμα γυμναστικής και ο Δημήτρης Κλειδάς εξακολουθεί να μην μπορεί να προσαρμοστεί. Ο Τίτος Λαχανάς είναι ιδιαίτερα ενθουσιασμένος, καθώς πηγαίνει στην πρωινή εκπομπή «Breakfast@Star» με την Ελένη Χατζίδου και τον Ετεοκλή Παύλου, για να δώσει συνέντευξη. Ο Γιώργος Θεοφάνους μπαίνει στην Ακαδημία […] The post Fame Story: Το challenge που θα αντιμετωπίσουν οι σπουδαστές appeared first on OK! Magazine.
17:58 16/11/2023

Fame Story: Μπαίνει στην Ακαδημία η Χριστίνα Μαραγκόζη!

okmag.gr
Η Πηγή Δεβετζή μπαίνει στην Ακαδημία του Fame Story για το καθιερωμένο, πλέον, πρόγραμμα γυμναστικής και για ακόμη μία εβδομάδα ο Δημήτρης Κλειδάς δυσκολεύεται. Ο Τίτος Λαχανάς και η Αριστέα Αλεξανδράκη έρχονται πιο κοντά, μετά από αρκετό διάστημα, που είχαν απομακρυνθεί. Η Μέγκαν μπαίνει στην αίθουσα χορού και τους βλέπει να παίζουν με ένα τόπι. […] The post Fame Story: Μπαίνει στην Ακαδημία η Χριστίνα Μαραγκόζη! appeared first on OK! Magazine.
17:58 09/11/2023

Νίκος Κοκλώνης: Η νυχτερινή του έξοδος σε Αδαμαντίδη-Καψάλη-Στανίση – Με ποιους διασκέδασε

happytv.gr
Με το απόλυτο, αυθεντικό, λαϊκό σχήμα, επέλεξε να διασκεδάσει, το βράδυ της Παρασκευής, ο Νίκος Κοκλώνης. Ο παρουσιαστής του Fame Story, και ισχυρός παράγοντας της τηλεόρασης, μαζί με τον Γιώργο Αρσενάκο, την Πηγή Δεβετζή και φίλους τους, βρέθηκαν, πρώτο τραπέζι πίστα, στο Vegas Live Stage, για να απολαύσουν από κοντά, το μοναδικό πρόγραμμα, που παρουσιάζουν, […] Διαβάστε τη συνέχεια εδώ Νίκος Κοκλώνης: Η νυχτερινή του έξοδος σε Αδαμαντίδη-Καψάλη-Στανίση – Με ποιους διασκέδασε
10:37 31/10/2023

Fame Story: H Πηγή Δεβετζή «έλιωσε» τους σπουδαστές με την προπόνησή της

okmag.gr
H Πηγή Δεβετζή εισέβαλε σήμερα στην Ακαδημία του Fame Story όπου ξύπνησε τους σπουδαστές για να ακολουθήσουν ένα αναζωογονητικό πρόγραμμα άσκησης, με τον Δημήτρη Κλειδά να επαναλαμβάνει ότι δεν θέλει να γυμναστεί. Στη συνέχεια η Ολυμπιονίκης «έλιωσε» τους σπουδαστές με την προπόνησή της. «Θα κάνουμε μαζί προπόνηση γιατί από ότι παρακολουθώ λέτε ότι δεν κάνετε προπόνηση και όλο τρώτε. […] The post Fame Story: H Πηγή Δεβετζή «έλιωσε» τους σπουδαστές με την προπόνησή της appeared first on OK! Magazine.
00:58 27/10/2023

Πηγή Δεβετζή: «Μια Ελλάδα που πανηγύριζε, σήμερα πνίγεται στις φλόγες»

NewsBomb
Μία συγκλονιστική ανάρτηση έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Πηγή Δεβετζή.Περισσότερα...
16:00 23/08/2023

Πηγή Δεβετζή: «Θεέ μου, ρίξε μια βροχή» – Η προσευχή της για τις φωτιές στον Έβρο

thecaller.gr
Μια φωτογραφία με τα πύρινα μέτωπα που καίνε στον Έβρο και είναι ορατά από την Αλεξανδρούπολη ανέβασε η πρωταθλήτρια και αργυρή ολυμπιονίκης του τριπλούν Πηγή Δεβετζή, που κατάγεται από τον Έβρο. Μια φωτογραφία με τα πύρινα μέτωπα που καίνε στον Έβρο και είναι ορατά από την Αλεξανδρούπολη ανέβασε η πρωταθλήτρια και αργυρή ολυμπιονίκης του τριπλούν Πηγή Δεβετζή, που κατάγεται από τον Έβρο. Σε ανάρτησή της γράφει ότι εκκενώθηκε ο Άβαντας και η Αισύμη. «Θεέ μου ρίξε μια βροχή», γράφει. Προσθέτει ότι «δεν το πιστεύω ότι δικοί […]
00:00 22/08/2023

Πηγή Δεβετζή: Προσεύχεται για τη δύσκολη νύχτα στην Αλεξανδρούπολη

okmag.gr
Η Πηγή Δεβετζή είναι αποκαρδιωμένη από τις εικόνες που αντικρίζει από την Αλεξανδρούπολη που για τρίτη ημέρα μάχεται με τις φλόγες. Οι πύρινες «γλώσσες» κατακαίνε ό,τι βρεθεί στο δρόμο της. Οι στιγμές για τους κατοίκους της περιοχής είναι δραματικές καθώς η νύχτα προμηνύεται άγρια με εκκενώσεις οικισμών. Στον Άβαντα παρά τις αντιπυρικές ζώνες και τις […] The post Πηγή Δεβετζή: Προσεύχεται για τη δύσκολη νύχτα στην Αλεξανδρούπολη appeared first on OK! Magazine.
22:58 21/08/2023

Νίκος Κοκλώνης: Εύχεται στη βαφτιστήρα του, Μαρία με την πιο γλυκιά φωτογραφία

okmag.gr
Ο Νίκος Κοκλώνης απολαμβάνει τις καλοκαιρινές του διακοπές στη Μύκονο μαζί με τις καλές του φίλες Πηγή Δεβετζή και Κική Αϊβάζη λίγο πριν ξεκινήσει ακόμα μια επιτυχημένη σεζόν. Ο παρουσιαστής θα ξεκινήσει τη σεζόν παρουσιάζοντας το Fame Story που επιστρέφει μετά από χρόνια στις οθόνες μας. Μάλιστα οι αιτήσεις συμμετοχής στη θρυλική ακαδημία που μπορεί να κάνει και το δικό σου άστρο να […] The post Νίκος Κοκλώνης: Εύχεται στη βαφτιστήρα του, Μαρία με την πιο γλυκιά φωτογραφία appeared first on OK! Magazine.
11:58 15/08/2023

Νίκος Κοκλώνης: Οι απρόσμενες φωτογραφίες με την Πηγή Δεβετζή από τις διακοπές τους

okmag.gr
Στο Νησί των Ανέμων συνεχίζει τις καλοκαιρινές του διακοπές ο CEO της Barking Well Media, Νίκος Κοκλώνης. Μαζί με τις καλές του φίλες Πηγή Δεβετζή και Κική Αϊβάζη χαλαρώνει από τη γεμάτη σεζόν πριν ξεκινήσει μια καινούρια απαιτητική και φουλ ενδιαφέρουσα. Ο παρουσιαστής θα ξεκινήσει τη σεζόν παρουσιάζοντας το Fame Story που επιστρέφει μετά από […] The post Νίκος Κοκλώνης: Οι απρόσμενες φωτογραφίες με την Πηγή Δεβετζή από τις διακοπές τους appeared first on OK! Magazine.
18:58 14/08/2023

Νίκος Κοκλώνης: Οι καλοκαιρινές στιγμές στο Νησί των Ανέμων

okmag.gr
Με πρώτο σταθμό το Νησί των Ανέμων άρχισαν την περασμένη εβδομάδα οι καλοκαιρινές διακοπές του παρουσιαστή και CEO της Barking Well Media Νίκου Κοκλώνη. O φακός του ΟΚ! τον απαθανάτισε το μεσημέρι της Τρίτης 1 Αυγούστου στο Nammos στην Ψαρού μαζί με καλούς του φίλους: την Κατερίνα Καινούργιου, την Ολυμπιονίκη Πηγή Δεβετζή και τον επιχειρηματία […] The post Νίκος Κοκλώνης: Οι καλοκαιρινές στιγμές στο Νησί των Ανέμων appeared first on OK! Magazine.
09:58 09/08/2023

Πηγή Δεβετζή: «Μου έχουν γίνει τηλεοπτικές προτάσεις, κάτι καλό θα συμβεί από Σεπτέμβρη»

zappit.gr
Η Πηγή Δεβετζή έδωσε συνέντευξη στο Καλοκαίρι Yes και μίλησε για τις τηλεοπτικές προτάσεις που έχει δεχθεί και για τις […] The post Πηγή Δεβετζή: «Μου έχουν γίνει τηλεοπτικές προτάσεις, κάτι καλό θα συμβεί από Σεπτέμβρη» appeared first on Zappit.
15:00 27/07/2023

O Νίκος Κοκλώνης τα «έσπασε» τραγουδώντας το «Έχω μάτι» στη συναυλία του Τριαντάφυλλου στην Αλεξανδρούπολη

okmag.gr
Στην Αλεξανδρούπολη βρέθηκε ο Νίκος Κοκλώνης μετά από μία άκρως επιτυχημένη τηλεοπτική σεζόν. Ο γνωστός παραγωγός ξεκίνησε τις καλοκαιρινές του διακοπές μαζί με την καλή του φίλη, Πηγή Δεβετζή. Εκεί, ωστόσο, ο CEO της BarkingWell media συνάντησε και κάποιους παλιούς παίκτες του J2US, καθώς η Έλενα Γκρέκου, ο Μπο και ο Τριαντάφυλλος πραγματοποίησαν μια συναυλία στην πλαζ ΕΟΤ […] The post O Νίκος Κοκλώνης τα «έσπασε» τραγουδώντας το «Έχω μάτι» στη συναυλία του Τριαντάφυλλου στην Αλεξανδρούπολη appeared first on OK! Magazine.
08:58 17/07/2023

Πηγή Δεβετζή: «Βλέπω να λένε σε άλλο κανάλι ότι εγώ έχω διώξει τη Μπέττυ Μαγγίρα»

zappit.gr
Στον αέρα της εκπομπής «Super Κατερίνα» βγήκε σήμερα η Πηγή Δεβετζή. Η Ολυμπιονίκης απάντησε για τα δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι […] The post Πηγή Δεβετζή: «Βλέπω να λένε σε άλλο κανάλι ότι εγώ έχω διώξει τη Μπέττυ Μαγγίρα» appeared first on Zappit.
13:00 06/07/2023

Η Πηγή Δεβετζή απαντά στις φήμες που θέλουν τη Μπέττυ Μαγγίρα να έφυγε από το Open εξαιτίας της

govastileto.gr
Στην εκπομπή «Super Κατερίνα» μίλησε η Πηγή Δεβετζή, η οποία κλήθηκε να απαντήσει στα δημοσιεύματα που υποστηρίζουν ότι  η Μπέττυ Μαγγίρα αποχώρησε από το Open καθώς η Barking Well Media ήθελε να έχει λόγο στο περιεχόμενο της εκπομπής. Συγκεκριμένα,  η η Barking Well Media υποστηρίζει ότι η εκπομπή θα έπρεπε να αποκτήσει ένα πιο gossip […]
13:00 06/07/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load