Ελεωνόρα Ζουγανέλη – Σπύρος Δημητρίου: Φωτογραφίες από το ξέφρενο pre – wedding πάρτι στις Σπέτσες

09:09 - 12/10/2020

Ελεωνόρα Ζουγανέλη – Σπύρος Δημητρίου: Φωτογραφίες από το ξέφρενο pre – wedding πάρτι στις Σπέτσες Στο πάρτι του ζευγαριού βρέθηκαν ο Γιάννης Ζουγανέλης, ο Πάνος Μουζουράκης και στενοί φίλοι τους Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη και ο Σπύρος Δημητρίου παντρεύτηκαν το Σάββατο στις Σπέτσες. Το ζευγάρι, όμως, βρέθηκε στο νησί μερικές ημέρες νωρίτερα, καθώς την Παρασκευή το απόγευμα πραγματοποίησαν και το pre- wedding πάρτι τους. […]

Διαβάστε Περισσότερα στο diaforetiko.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ελεωνόρα Ζουγανέλη – Σπύρος Δημητρίου: Ο ρομαντικός στολισμός της γαμήλιας δεξίωσης

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη και ο Σπύρος Δημητρίου το Σάββατο 10 Οκτωβρίου αποφάσισαν να ενώσουν για πάντα τις ζωές τους στις Σπέτσες σε μια τελετή...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Ελεονώρα Ζουγανέλη – Σπύρος Δημητρίου: Αυτός είναι ο μόνος κριτής του «Voice» που πήγε στον γάμο

Την πιο ιδιαίτερη ημέρα της ζωής τους βίωσαν η Ελεωνόρα Ζουγανέλη και ο Σπύρος Δημητρίου. Το ζευγάρι ανέβηκε το μεσημέρι του Σαββάτου τα σκαλιά της εκκλησίας στις Σπέτσες. Σάλο προκάλεσε όμως το γεγονός ότι μόνο ένας από τους 3 κριτές του «The Voice» παρευρέθηκε στον γάμο. Διαβάστε τη συνέχεια στο... The post Ελεονώρα Ζουγανέλη – Σπύρος Δημητρίου: Αυτός είναι ο μόνος κριτής του «Voice» που πήγε στον γάμο appeared first on Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ diaforetiko.gr

Παναγιώτης Πετράκης: «Πιστεύω πολύ στον Χριστό κι εκεί εναποθέτω όλες μου τις ελπίδες»

Ο άντρας μου, μου κάνει παρατήρηση αν μια μέρα δεν βαφτώ. Τί να κάνω;

Γιος Παναγιώτη Φασούλα – Κέρδισε τον καρκίνο, έκλεισε τα 22, και είναι ολόιδιος ο μπαμπάς του

Πουλάνε σαν τρελά: Ανάρπαστα έγιναν τα πλαστικά καλαμάκια σε πανηγύρι

Έξαλλη η Μαρία Ιωαννίδου με την Google : «Μου προσθέτει 15 χρόνια. Εγώ νομίζω ότι μικροδείχνω, τουλάχιστον 10 χρόνια κάτω»

H Ιωάννα είναι 26 χρονών και είναι η νέα δασκάλα των Αρκιών που διδάσκει στον μοναδικό μαθητή