#Πάνος Μουζουράκης

SHOW WHAΤ… με τον Πάνο Μουζουράκη – Ένα λαϊκό, φουτουριστικό, καμπαρέ για τις αλήθειες μας

instyle.gr
Την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου κάνει πρεμιέρα ο Πάνος Μαζουράκης στο VOX με το Show What. Ένα τραπέζι. Τέσσερις άνθρωποι. Άπειρες ιδέες. Το Show που έκανε τεράστια επιτυχία… στο μυαλό μας, τώρα για πρώτη φορά και στην Ελλάδα! Ο Πάνος Μουζουράκης ανοίγει τις πόρτες του VOX και μαζί με τον Λευτέρη Ελευθερίου τον Στράτο Λύκο και την Ηλιάνα Γαϊτάνη αλλάζουν τις Παρασκευές σας. SHOW WHAT… Ένα Show για περιορισμένο αριθμό ευφυίας […] The post SHOW WHAΤ… με τον Πάνο Μουζουράκη – Ένα λαϊκό, φουτουριστικό, καμπαρέ για τις αλήθειες μας appeared first on InStyle.
23:46 18/02/2024

Πάνος Μουζουράκης: «Αυτό που μου τη δίνει είναι όταν…» [Βίντεο]

eleftherostypos.gr
χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά Καλεσμένος στην εκπομπή Πάμε Δανάη βρέθηκε ο τραγουδιστής Πάνος Μουζουράκης και μίλησε για ένα τρομερό περιστατικό που του συνέβη. Αρχικά ο Πάνος Μουζουράκης είπε ότι: «Εμένα το 2023 ήταν πάρα πολύ ωραίο, οπότε το ‘γέρε χρόνε φύγε’ δε μ’ αρέσει, θέλω κάτι αισιόδοξο. Αυτό που συνέχεια κατηγορούμε κάποιον άλλον… την αλλαγή την έχεις μέσα σου». […] Το άρθρο Πάνος Μουζουράκης: «Αυτό που μου τη δίνει είναι όταν…» [Βίντεο] εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
14:00 04/01/2024

Πάνος Μουζουράκης – Μαριλού Κοζάρη: Το όνομα που θα δώσουν στην κόρη τους

zappit.gr
Τον Σεπτέμβριο ο Πάνο Μουζουράκης και η Μαριλού Κοζάρη έφεραν στον κόσμο την μονάκριβη κόρη τους και από τότε πλέουν […] The post Πάνος Μουζουράκης – Μαριλού Κοζάρη: Το όνομα που θα δώσουν στην κόρη τους appeared first on Zappit.
10:00 31/12/2023

Πάνος Μουζουράκης για την σύζυγό του Μαριλού Κόζαρη: «Την ερωτεύομαι συνέχεια»

govastileto.gr
Ο Πάνος Μουζουράκης παραχώρησε μια σπάνια συνέντευξη στην εκπομπή του Alpha «Super Κατερίνα» και αναφέρθηκε στις αλλαγές που έχουν συμβεί στη ζωή του την τελευταία χρονιά και το πόσο έχει αλλάξει ο ίδιος ως άνθρωπος. Αρχικά, ο Πάνος Μουζουράκης είπε: «Το παιδί προέκυψε πολύ γρήγορα μέσα στη σχέση. Όταν συζητήθηκε το θέμα, η απόφαση πάρθηκε […]
17:00 21/12/2023

Πάνος Μουζουράκης: Η φοβία που έχει αποκτήσει μετά τον ερχομό της κόρης του

govastileto.gr
Οι τηλεοπτικές κάμερες συνάντησαν τον Πάνο Μουζουράκη στις πρόβες του μιούζικαλ «Scrooge & Ghosts and Rock n’ Roll» όπου υποδύεται τον κεντρικό ήρωα, Scrooge. «Τα φετινά Χριστούγεννα θα είναι διαφορετικά» ανέφερε αρχικά ο Πάνος Μουζουράκης ενώ όταν οι δημοσιογράφοι τον ρώτησαν αν θα σκεφτόταν ποτέ να κάνει Podcast εκείνος απάντησε, «Δεν αισθάνομαι ότι είμαι ο […]
12:00 15/12/2023

Ο Πάνος Μουζουράκης δείχνει το ονειρικό δωμάτιο της κορούλας του

instyle.gr
Σε μία ανάρτηση – έκπληξη προχώρησε ο Πάνος Μουζουράκης. Ο γνωστός τραγουδιστής έγινε πρόσφατα για πρώτη φορά μπαμπάς και απολαμβάνει όσο τίποτα τον νέο του ρόλο. Αν και με την σύζυγό του, Μαριλού Κόζαρη, προτιμούν να κρατούν χαμηλούς τόνους σε ό,τι αφορά την κορούλα τους, ο Πάνος Μουζουράκης θέλησε να μοιραστεί εικόνες από το βρεφικό […] The post Ο Πάνος Μουζουράκης δείχνει το ονειρικό δωμάτιο της κορούλας του appeared first on InStyle.
16:46 30/11/2023

Στη νέα ζωή ως μαμά η Μαριλού Κόζαρη βρίσκει χρόνο με τον Πάνο Μουζουράκη για τους δυο τους

queen.gr
Η Μαριλού Κόζαρη κι ο Πάνος Μουζουράκης μπορεί να έγιναν πριν 2 μήνες περίπου γονείς όμως φροντίζουν με την πρώτη ευκαιρία να περνούν χρόνο ως ζευγάρι.Περισσότερα...
08:09 03/11/2023

Πάνος Μουζουράκης – Μαριλού Κόζαρη: Νέα βραδινή έξοδος μετά τη γέννηση της κόρης τους – Φωτογραφίες TLIFE

tlife.gr
Η επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Η Εκατομμυριούχος» του Μπέρναρντ Σω πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης 2/11 To άρθρο Πάνος Μουζουράκης – Μαριλού Κόζαρη: Νέα βραδινή έξοδος μετά τη γέννηση της κόρης τους – Φωτογραφίες TLIFE δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
07:09 03/11/2023

Πάνος Μουζουράκης – Μαριλού Κόζαρη: Βραδινή έξοδος μετά τη γέννηση της κόρης τους

govastileto.gr
Ο Πάνος Μουζουράκης και η Μαριλού Κόζαρη εδώ και 1,5 μήνα περίπου διανύουν μια εντελώς διαφορετική αλλά ταυτόχρονα όμορφη περίοδο της ζωής τους καθώς υποδέχτηκαν το πρώτο τους παιδί. Συγκεκριμένα ο Πάνος Μουζουράκης και η σύζυγός του, Μαριλού Κόζαρη το πρωί της Πέμπτης 14 Σεπτεμβρίου απόκτησαν ένα κοριτσάκι!  Το κοριτσάκι τους γεννήθηκε με φυσιολογικό τοκετό. […]
18:00 31/10/2023

Μουζουράκης – Κόζαρη: Πρώτη εμφάνιση μετά τον ερχομό της κόρης τους

queen.gr
Χαμογελαστοί, ευτυχισμένοι και γεμάτοι ευγνωμοσύνη και όταν λέμε ότι μια εικόνα ισούται με χίλιες λέξεις… αυτό είναι ο Πάνος Μουζουράκης και η Μαριλού Κόζαρη.Περισσότερα...
09:17 20/10/2023

Πάνος Μουζουράκης – Μαριλού Κόζαρη: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τον ερχομό της κόρης τους

okmag.gr
Την πιο όμορφη περίοδο της ζωής του διανύει ο Πάνος Μουζουράκης, καθώς έγινε πατέρας για πρώτη φορά την Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου. Η σύζυγος του τραγουδιστή, Μαριλού Κόζαρη, έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι. Να θυμίσουμε πως το μωρό γεννήθηκε κοντά στα 4 κιλά και τη χαρμόσυνη είδηση αποκάλυψε η καλή φίλη της νέας μαμάς, η Kατερίνα Καινούργιου στην εκπομπή «Super […] The post Πάνος Μουζουράκης – Μαριλού Κόζαρη: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τον ερχομό της κόρης τους appeared first on OK! Magazine.
09:58 18/10/2023

Πάνος Μουζουράκης: Αποκαλύπτει ότι έχει γίνει ήδη ονοματοδοσία στη νεογέννητη κόρη του

govastileto.gr
Ο Πάνος Μουζουράκης μίλησε στην κάμερα του «Πρωινού» και μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε για το όνομα που σκοπεύει να δώσει στη νεογέννητη κόρη του. Όπως είπε ο γνωστός καλλιτέχνης έχει γίνει ήδη ονοματοδοσία, ωστόσο ο ίδιος δεν θέλησε να αποκαλύψει το όνομα που έδωσαν με τη σύζυγό του, Μαριλού Κόζαρη στην κόρη τους. «Η ονοματοδοσία έχει […]
19:00 06/10/2023

Ο Πάνος Μουζουράκης για τη γέννηση της κόρης του: «Αλλάζω πάνες και την κάνω μπάνιο»

tlife.gr
Συνέντευξη στην εκπομπή «Ελένη» και την δημοσιογράφο, Κωνσταντίνα Δημοπούλου παραχώρησε ο Πάνος Μουζουράκης, με αφορμή την To άρθρο Ο Πάνος Μουζουράκης για τη γέννηση της κόρης του: «Αλλάζω πάνες και την κάνω μπάνιο» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
15:09 26/09/2023

Πάνος Μουζουράκης: Με μπαλόνια στη σκηνή λίγες μέρες μετά τη γέννηση της κόρης του

tlife.gr
Μπαμπάς για πρώτη φορά έγινε πριν μερικές ημέρες ο Πάνος Μουζουράκης. Η σύζυγος του αγαπημένου καλλιτέχνη, To άρθρο Πάνος Μουζουράκης: Με μπαλόνια στη σκηνή λίγες μέρες μετά τη γέννηση της κόρης του δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
18:09 20/09/2023

Ο Πάνος Μουζουράκης δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία της κόρης του & μίλησε για την ανιδιοτελή αγάπη

queen.gr
Ο Πάνος Μουζουράκης είναι ένας «τρισευτυχισμένος» μπαμπάς και δεν μπορεί να κρύψει την «πηγή» της ευτυχίας του.Περισσότερα...
08:17 18/09/2023

Πάνος Μουζουράκης: Δημοσίευσε φωτογραφίες μέσα από το μαιευτήριο – Η ανάρτηση για τη γέννηση της κόρης του

tlife.gr
Γονείς έγιναν την περασμένη Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου ο Πάνος Μουζουράκης και η Μαριλού Κόζαρη λίγους μήνες To άρθρο Πάνος Μουζουράκης: Δημοσίευσε φωτογραφίες μέσα από το μαιευτήριο – Η ανάρτηση για τη γέννηση της κόρης του δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
22:09 17/09/2023

«Το 2ο παιδί μου θα είναι αγόρι για να το παντρευτείς»: “Κάγκελο” η Καινούργιου με την ατάκα του Μουζουράκη

empisteutiko.gr
Στην εκπομπή “Super Κατερίνα” «βγήκε» τηλεφωνικά ο Πάνος Μουζουράκης την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου και μίλησε για τη γέννηση της κόρης του. Φυσικά, δεν παρέλειψε να «πειράξει» την κολλητή της συζύγου του και παρουσιάστρια της εκπομπής του Alpha, Κατερίνα Καινούργιου. Πάνος Μουζουράκης: Το «πείραγμα» στην Κατερίνα Καινούργιου Ο Πάνος Μουζουράκης και η Μαριλού Κόζαρη υποδέχθηκαν στη ζωή την κορούλα τους την Πέμπτη […] The post «Το 2ο παιδί μου θα είναι αγόρι για να το παντρευτείς»: “Κάγκελο” η Καινούργιου με την ατάκα του Μουζουράκη appeared first on Empisteutiko.gr.
20:58 16/09/2023

Πάνος Μουζουράκης: Η φωτογραφία με τη Μαριλού Κόζαρη λίγες ώρες πριν τον τοκετό

okmag.gr
Την πιο όμορφη περίοδο της ζωής τους διανύουν από εχθές (14/9) ο Πάνος Μουζουράκης και η αγαπημένη του, Μαριλού Κόζαρη. Το ζευγάρι που παντρεύτηκε στις 27 Μαΐου στην Αίγινα, απέκτησε το πρώτο του παιδί και πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Ο τραγουδιστής και η φαρμακοποιός απέκτησαν μια κόρη βάρους περίπου 4 κιλών και υγιέστατη. Η φωτογραφία […] The post Πάνος Μουζουράκης: Η φωτογραφία με τη Μαριλού Κόζαρη λίγες ώρες πριν τον τοκετό appeared first on OK! Magazine.
23:58 15/09/2023

O Μουζουράκης υποδέχθηκε με νέο look την κόρη του κι οι φίλοι του έδωσαν το backstage της γέννας

queen.gr
Ο Πάνος Μουζουράκης και η Μαριλού Κόζαρη έγιναν γονείς για πρώτη φορά και ήδη οι αλλαγές έχουν αρχίσει να φαίνονται στον τραγουδιστή. Παράλληλα, οι κουμπάροι τους αλλά και στενοί τους φίλοι ήταν δίπλα τους αυτή την πολύ σημαντική μέρα.Περισσότερα...
12:17 15/09/2023

Πάνος Μουζουράκης: Η φωτογραφία μετά τον τοκετό της Μαριλούς Κόζαρη και το δημόσιο ευχαριστώ

tlife.gr
Ένα υγιέστατο κοριτσάκι έφερε στον κόσμο η σύζυγος του Πάνου Μουζουράκη, Μαριλού Κόζαρη, το μεσημέρι της To άρθρο Πάνος Μουζουράκης: Η φωτογραφία μετά τον τοκετό της Μαριλούς Κόζαρη και το δημόσιο ευχαριστώ δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
11:09 15/09/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load