Πορτοσάλτε: «Τελειώσαμε με τον φασισμό της Χρυσής Αυγής – Ζω στο πετσί μου τον φασισμό της άκρας αριστεράς» (vid)

10:20 - 12/10/2020

Lamianow.gr Πορτοσάλτε: «Τελειώσαμε με τον φασισμό της Χρυσής Αυγής – Ζω στο πετσί μου τον φασισμό της άκρας αριστεράς» (vid) Για την επίθεση που δέχτηκε στο σπίτι του από αναρχικούς μίλησε ο Άρης Πορτοσάλτε ο οποίος αναφέρθηκε στην τρομοκρατία που βιώνει για περισσότερα από 10χρόνια επειδή λέει την γνώμη του. Θέση για την επίθεση που έγινε έξω από το σπίτι του πήρε ο Άρης Πορτοσάλτε. Ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της […] Πορτοσάλτε: «Τελειώσαμε με τον φασισμό της Χρυσής Αυγής – Ζω στο πετσί μου τον φασισμό της άκρας αριστεράς» (vid) Νewsroom

Διαβάστε Περισσότερα στο lamianow.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Πορτοσάλτε για συνθήματα στην πολυκατοικία του: «Ζω στο πετσί μου τον φασισμό της Άκρας Αριστεράς» (Video)

MEDIA  Για τη νέα αναγραφή συνθημάτων από αγνώστους στην είσοδο της πολυκατοκίας όπου διαμένει, μίλησε χθες ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ, Άρης Πορτοσάλτε στην τηλεοπτική εκπομπή «ΣΚ Παρέα» και τους Γιώργο Καμπουράκη και Λένα Φλυτζάνη. Όπως είπε ενημερώθηκε από τους γείτονές του ότι κουκουλοφόροι έφτασαν στο σπίτι γύρω στις 23.15 το βράδυ του Σαββάτου, έγραψαν συνθήματα στην είσοδο της πολυκατοικίας και πέταξαν τρικάκια. Θύμισε ότι η προηγούμενη «επίθεση στην οικία του» έγινε τον περασμένο Φεβρουάριο από τον Ρουβίκωνα και τόνισε ότι πλέον αντιμετωπίζει αυτά τα περιστατικά με φόβο. Ο δημοσιογράφος μάλσιτα κατηγόρησε τις εφημερίδες Αυγή και Εφημερίδα των Συντακτών πως τον στοχοποίησαν ονομαστικά κι όλα

Διαβάστε το στο topontiki.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ lamianow.gr

Συνδέεται όλη η Ελλάδα! Δεκάδες Δήμοι θα μεταδώσουν σε live streaming – Πώς θα δούμε τη μεγάλη συναυλία για τα Τέμπη

Τάραξε τους Λαμιώτες στα τηλέφωνα… Λογιστής “μαϊμού” έψαχνε θύματα με δόλωμα το market pass

Σε σοκ η Λαμία μετά τον θάνατο του 39χρονου στο πατρικό του – τον βρήκε νεκρό η μητέρα του, “… δεν είχε ψυχολογικά”!

Λαμία: Στις 27 του μήνα η καταβολή αποδοχών στις νέες σχολικές καθαρίστριες

Στερεά Ελλάδα: Eργατικό ατύχημα – Απορριμματοφόρο συνέθλιψε το πόδι εργαζομένου

Λαμία: 4ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός συγγραφής και ερμηνείας πρωτότυπου μονολόγου επί σκηνής