Ιωάννα Μάνδρου: Η νέα απάντηση στην κριτική για όσα είπε για τη Μάγδα Φύσσα

11:24 - 12/10/2020

Με μια μακροσκελή ανάρτηση στον λογαριασμό της στο Facebook, η δημοσιογράφος Ιωάννα Μάνδρου δίνει «μια οφειλόμενη...

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ιωάννα Μάνδρου: Τι απαντά μετά τα σχόλια που δέχθηκε για τα όσα είπε για τη Μάγδα Φύσσα

MEDIA  Απάντηση στην επίθεση και τα σχόλια που δέχθηκε το τελευταίο διάστημα μετά τα όσα είπε για τη μητέρα του Παύλου Φύσσα, Μάγδα, έδωσε η δημοσιογράφος Ιωάννα Μάνδρου με μια μακροσκελή ανάρτησή της στο Facebook. Όπως επισημαίνει στην ανάρτησή της «πολλοί είτε δεν κατάλαβαν, είτε παρεξήγησαν, είτε δεν θέλησαν να καταλάβουν», τα λεγόμενά της με αποτέλεσμα τα όσα είπε να γίνουν στόχος διαδικτυακού κανιβαλισμού και ανθρωποφαγίας. Αναλυτικά η ανάρτηση της Ιωάννας Μάνδρου: ΜΙΑ ΟΦΕΙΛΟΜΕΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ. Πάλι εδώ στο ρεπορτάζ, στη δίκη της ΧΑ. Αυτές τις ημέρες ειπώθηκαν πολλά. Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου τους εκατοντάδες φίλους μου, φίλους μου διαχρονικούς και αγα

Διαβάστε το στο topontiki.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Δύο σεισμικές δονήσεις 2,9 και 2,7 Ρίχτερ βορειοανατολικά της Ραφήνας – Με διαφορά 7 λεπτών

Επιδρομή drones της Ουκρανίας προκάλεσε ζημιά σε δυο πλοία στη νότια Ρωσία

Τυρόπιτα στην τοστιέρα με κίτρινα τυριά

Ποια φαρμακεία εφημερεύουν σήμερα

Καραμελωμένο κοτόπουλο

Ώρα αποφάσεων στον Παναθηναϊκό – Να «θυσιαστούν» Σιώπης, Μπακασέτας και 12 μεταγραφές!