Πηγή Δεβετζή: «Είμαι καλά, αλλά αρχίζουν τα συμπτώματα και εμφανίζονται»
12:27 - 12/10/2020
Στον αέρα της εκπομπής “Ευτυχείτε” βγήκε σήμερα η Πηγή Δεβετζή, η οποία πριν μερικές ημέρες διαγνώστηκε θετική στον κορονοϊό. Η […]
The post Πηγή Δεβετζή: «Είμαι καλά, αλλά αρχίζουν τα συμπτώματα και εμφανίζονται» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Πηγή Δεβετζή: «Είμαι καλά αλλά αρχίζουν να εμφανίζονται τα συμπτώματα του κορωνοϊού»
Η Ολυμπιονίκης στο τριπλούν που διαγνώστηκε θετική στον ιό, δεν θα συμμετέχει όπως είχε ανακοινωθεί στο celebrity talent show του OPEN, Just the 2 Of Us
Διαβάστε το στο Πηγή Δεβετζή για κορονοϊό: Είμαι καλά, αλλά αρχίζουν τα συμπτώματα και εμφανίζονται σιγά σιγά
Πριν λίγες ημέρες, η Πηγή Δεβετζή διαγνώστηκε θετική στον κορονοϊό...
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΚορονοϊός: Πηγή Δεβετζή – “Είμαι καλά αλλά αρχίζουν να εμφανίζονται τα συμπτώματα” (βίντεο)
Θετική βρέθηκε σε τεστ για τον κορονοϊό η Πηγή Δεβετζή, η οποία θα συμμετείχε ως διαγωνιζόμενη στο σόου «Just The 2 Of Us» του Νίκου Κοκλώνη στο Open TV. Αμεσα όλοι οι συντελεστές του σόου υποβλήθηκαν σε εξετάσεις κορονοϊού και όλα τα δείγματα βγήκαν αρνητικά. Οι πρόβες και τα γυρίσματα που ήταν προγραμματισμένα για το […]
Διαβάστε το στο irafina.grΠηγή Δεβετζή: Είμαι καλά, αλλά αρχίζουν τα συμπτώματα και εμφανίζονται
Στον αέρα της εκπομπής “Ευτυχείτε” βγήκε σήμερα η Πηγή Δεβετζή, η οποία πριν μερικές ημέρες διαγνώστηκε θετική στον κορονοϊό. Η Ολυμπιονίκης του τριπλούν περνάει ήπια αυτή την περιπέτεια, αλλά όπως αποκάλυψε σήμερα, τα συμπτώματα έχουν αρχίσει να κάνουν την εμφάνισή τους. «Είμαι καλά, αλλά αρχίζουν τα συμπτώματα και εμφανίζονται σιγά σιγά και είναι όντως αυτά που ακούμε. Την πρώτη μέρα είχα δέκατα και έφτασα μέχρι 38, μετά είχα τέσσερις μέρες πονοκέφαλο και πήγα κι έκανα το τεστ, το οποίο δυστυχώς βγήκε θετικό. Τα συμπτώματα που αντιμετωπίζω τώρα είναι ότι αρχίζω και χάνω λίγο τη γεύση μου και έχω και λίγο βήχα. Αυτά είναι τα συμπτώματα προς το παρόν. Σε γενικές γραμμές το περνάω ήπια, το περνά
Διαβάστε το στο spoilersΠηγή Δεβετζή κορωνοϊός: «Είμαι καλά, έχουν αρχίσει να εμφανίζονται συμπτώματα»
Πηγή Δεβετζή κορωνοϊός: «Είμαι καλά, αλλά αρχίζουν τα συμπτώματα και εμφανίζονται σιγά σιγά και είναι όντως αυτά που ακούμε», ανέφερε αρχικά η Ολυμπιονίκης.
Διαβάστε το στο pagenews.grΠηγή Δεβετζή κορωνοϊός: «Είμαι καλά, έχουν αρχίσει να εμφανίζονται συμπτώματα»
Πηγή Δεβετζή κορωνοϊός: «Είμαι καλά, αλλά αρχίζουν τα συμπτώματα και εμφανίζονται σιγά σιγά και είναι όντως αυτά που ακούμε», ανέφερε αρχικά η Ολυμπιονίκης.
Διαβάστε το στο