«Ναι, είμαι μιγάς, προέρχομαι από…»

16:36 - 13/11/2019

Ο Ησαΐας Ματιάμπα, σε συνέντευξη που δίνει στο περιοδικό Λοιπόν και την Ρενέ Σαραντινού, αναφέρεται μεταξύ άλλων στην καταγωγή του […] The post «Ναι, είμαι μιγάς, προέρχομαι από…» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

"Ναι, είμαι μιγάς, προέρχομαι από…"

Για την καταγωγή του και τον ρατσισμό που υπάρχει στην Ελλάδα μίλησε μεταξύ άλλων σε συνέντευξη που παραχώρησε  στο περιοδικό Λοιπόν και την Ρενέ Σαραντινού ο Ησαΐας Ματιάμπα. Οι Έλληνες είναι ρατσιστές; Και βέβαια οι Έλληνες είναι ρατσιστές, αλλά υπάρχουν και Έλληνες που δεν είναι ρατσιστές. Αυτό δεν έχει να κάνει με το ότι ο Έλληνας δεν είναι ρατσιστής. Αν το πάρουμε σαν μια ομάδα, θα υπάρχουν μέσα της 50 άνθρωποι που είναι κι άλλοι 50 που δεν είναι ρατσιστές. Άλλοι το δείχνουν με πλάγιο τρόπο, άλλοι το δείχνουν πιο εύκολα, άλλοι υπερασπίζουν τον «αδύναμο», άλλοι όχι. Εσύ είσαι μιγάς… Ναι, είμαι μιγάς, προέρχομαι από μια λευκή μητέρα και από έναν Αφρικανό πατέρα, άρα είμαι μαύρος

Διαβάστε το στο thestival.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο